Canım Mayala’m ,
Selamlar herkese
İyiyim iyiyiz şüküriş dolayısıyla şehir dışındayız biraz yoğun geçiyor, arada geceleri uyku tutmayınca yazdıklarınızı okuyorum genel de takip ediyorum ama geç olunca da yazmayım diyorum normal de Acıbadem de kadın doğumcum hamilelik takibim onda Samsun da devlet hastanesine gittim 16. Hafta kontrol ve kan testlerim için Dr niye geldin dedi ve çocuğumu karıncalı tv den görür gibi gördüm İstanbul a dönünce tahlil için evin yakınındaki devlet hastanesine gittim orada da Dr bizim ekranlar çok iyi göstermez dedi zaten ekran kendine dönüktü hiçbir şey göstermedi ben işte gelişimi iyi mi , kalp atışı var mı , haftasıyla uyumlu mu ikisine de bu tarz sorular sordum sadece evet cevabını aldım o yüzden tosunumu görmek için detaylıyı sabırsızlıkla bekliyorum ama ona da daha çok var bende durumlar genel olarak böyle. Belinin ağrısı nasıl oldu geçmiş olsun
Ben düzgün sürmeyi bile bilmiyorum bide bana dese tam olurmuşDoktor diyo bisiklet sür Vıyy ben iki bebekle nasıl bisiklete bineyim düşerim falan
Ay bende an itibari ile 33 oldum inan hiç hazır değildimOf of biz 37 yaşında her yerimiz dökülüyor
Ben düzgün sürmeyi bile bilmiyorum bide bana dese tam olurmuş
Ay bende an itibari ile 33 oldum inan hiç hazır değildimannem 36 da beni doğurmuş hep genç anne olacağım derken 34 olacağım sanırım anne olana kadar ♀
Babamda bana bi yaz öğreteceğim demişti hala o yaz gelmediİşte bende bilmiyorum ki zatenbu hamile halimle maksat düşeyim söyledik dedim bisiklet sürmeyi bilmiyom ki
Babamda bana bi yaz öğreteceğim demişti hala o yaz gelmediyoksa seninde böyle bi şey mi oldu
O araç kazasında da oluyor ya bi arkadaşım da arabayı pert etti bi daha trafiğe çıkmadı zor bir travma bırakıyor bu tarz kazalar insanda inşallah büyüdükçe atlatır düşüşünüBen istedim kızım en azından öğrensin burada çünkü çok aktif bisiklet kullanılıyor küçüklükten aldım güzel sürüyordu bir kere düştü artık binmem dedi ne yaptık ondan sonra binmedi scooter güzel sürüyor fakat bisiklete bindiremedik bende istedim bilsin ilerde ona iyi olur diye bilmiyorum sonradan kendisi isterse artık
Ee kızın da sana çekmişküçükken heveslenmiştim biniyordum sonradan birkaç kere düşünce bıraktım daha da sürmedim şu an da korkarım
O araç kazasında da oluyor ya bi arkadaşım da arabayı pert etti bi daha trafiğe çıkmadı zor bir travma bırakıyor bu tarz kazalar insanda inşallah büyüdükçe atlatır düşüşünü
Ee kızın da sana çekmiş
Ilerde değişir belki hele şu ergenlik yükleninceEvet ya bende diyorum cesaretli olsun bende dedim bazı huyları bana çekmiş
Ilerde değişir belki hele şu ergenlik yüklenince
Ay deme başıma neler gelecek çok merak içindeyimBu zamane çocukları doğuştan ergenlikte
Ay deme başıma neler gelecek çok merak içindeyimbende az fena değildim çünkü ektiklerim susuzluktan kurumuştur inşallah da biçmem
Komşumun 3 aylık bebeği var doğduğu hafta doğum sendromu varmış dedi sonra 20 günde değişiyormuş oldu 40 çıkınca düzelir dedi şuan 3.ayında bu ayda sendrom oluyormuş mini ergenlik gibi dedi çocuk 3 aylık 3-4 kereAmin canım benim
Bunların sürekli sendromları oluyorher seferinde bir güncelleme geliyor ama 4 yaşından sonra biraz rahatlıyorsun tabi büyüdükçe başka şeyler ortaya çıkıyor
Komşumun 3 aylık bebeği var doğduğu hafta doğum sendromu varmış dedi sonra 20 günde değişiyormuş oldu 40 çıkınca düzelir dedi şuan 3.ayında bu ayda sendrom oluyormuş mini ergenlik gibi dedi çocuk 3 aylık 3-4 kere
Sendrom atlattı maşallah 4 yaşa gelene kadar ne olur bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?