Allah hepimizin yardımcısı olsunDemiştim sana zamane bebeleri doğuştan ergenliktekomşunun da çok erken başlamış bunun daha 1 yaş , 2 yaş , sendromları var hele birde inatçılık varsa hiç çekilmiyor
Allah hepimizin yardımcısı olsunzor zamana denk geldik benim kız bugün hiç oynamadı nerdeyse arada sana da öyle oluyor mu benim ilk defa başıma geldi de hissetmeye başladıktan sonra hissetmediğim gün olmamıştı bugün dışında
Inşallah canım az önce yattım bende genelde gece hareketli zaten tekmelerini bekliyorumAmin canım benim inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsunlar bizi pişman etmesinler Amin
Evet bende bazen güzel hissediyorum bugün çok hissetmedim hatta doktorda sordu bebekleri hissediyormusun dedim daha yeni birde çok hissetmiyorum dedi hemen bakayım bebeklere ultrason da baktı orada oynuyorlardı çok şükür ben niye net hissetmiyorum bilmiyorum
Bazen oluyor belki gün içerisin de hareket ettiğinde çok hissetmezsin bebekler kendini salıncakta gibi hissediyor uyuyorlar genel de uzanınca çok hareketleniyorlar onun için endişelenme inşallah her şey yolundadır Allah’ın izniyle
Inşallah canım az önce yattım bende genelde gece hareketli zaten tekmelerini bekliyorumsenin çok iyi olmuş zamanında iyi denk gelmiş bende pzt sağlık ocağına gideceğim bebek gözlem odası varmış kalbini dinlerim en azından dedim detayliya daha çok var sen korse de alacak mısın sadece varis çorabı mi
Ay evet bu tam varis canım inşallah doğumdan sonra geçer ilerleyince kanama yapabiliyor gebelikte onu bi tanıdıkta görmüştüm :\ benim de az önce attı çok şükürBende şimdi aşağı kısımda hissettim iki defa üst üste atı nasıl tuhaf oldum10 sene sonra hissetmek gerçekten mucize gibi bir şey hamdolsun Rabbime
Evet ya daha randevuma iki hafta vardı bu vesileyle bebeklerimi gördüm
Aynen bir git bakalım bizim bu kaygılar niye bitmiyor anlamadım
Hem korse alacağım belime bağlamak için hem de varis çorabı alacağım doktor dedi az da olsa faydası olabilir bugün çekmiştim bu resmi.
Aslında kalp atımı için küçük aletler var eşime onu mu alsak dedim en azından arada dinleriz ne gerek var dedi
Ay evet bu tam varis canım inşallah doğumdan sonra geçer ilerleyince kanama yapabiliyor gebelikte onu bi tanıdıkta görmüştüm :\ benim de az önce attı çok şükürkesinlikle çok değişik bir hismiş insanin gözleri doluyor eskiden de hep dua ederdim Allah bana da isteyen anne baba olabilecek herkese nasip etsin diye ama bu bambaşka bir duyguymuş hele doğumunu hayal edemiyorum evde birlikte yaşamak falan 6 sene sonra evimizde bir gül yetişecek her yer bahar olacak inşallah
Ay evet kuzum annesine doğum günü süprizi yaptı sanırımAmin canım benim inşallah çok şükür bugünlerimize Rabbime ne kadar şükretsek azdır gerçekten Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını evini doldursun inşallah
Ne güzel minnoş annesini bekletmeden buradayım dedi maşallah
Ya nasıl kanama bacak tarafında mı oluyor benim bu gebelikte çıktı çorap kullanmasan ilerde kan basıncı artacağı için daha fazla olurmuş
Kalp atımı falan görmedim canımYaa iyi olmana sevindim arada yazardın dedim acaba bir şey mi oldu bebişinle sen iyisiniz gerisi önemli değil canım
Ya yazdıklarına güldüm karıncalı ki karınca onlar nasıl ultrason sanki müzeden kalmış gibiler
Neyse kibebişin kalp atımını falan görmüşsün
Bende bugün gittim doktora sadece hızlıca rahim ağzını ölçtü kısalma var mı diye bebeklerin ikisinin kalp atımına baktı sularına baktı dedi her şey yolunda ben de 22 ağustosta detaylıya gideceğim dedi o zaman tek tek bakarız bana korse yazdı belime bağlamam için birde magnezyum yazdı varis oluşumu var bende onun için çorap yazdırdım sabah gidip eczaneden alacağım önce ölçü alacaklar bizde şu an böyle arada aksiyonlar oluyor
Bende 2 gündür hissetmiyorum dert etmeKızlar ben önceki gün hareket hissediyordum şimdi dün ve bugün hissedemiyorum.Triplerdeyim…Karnımı mıncıklayıp durdum hareket etsin diye.Elime dün gece top gibi bir sertlik geldi.Chat gptye sordum ya poposu ya başı diyor.Pozisyon değiştiği için arkasını döndüğü için hissetmiyor olabilirsin diyor.Siz de durumlar nasıl?
Bende dün tüm gün hissetmemiştim canım gece 2 ye doğru hissettim yatıp dinlenmiş hale gelince sola doğru yatıp beklemiştim sonrasında geldi tekmemiz ama bazen plesenta öne geçiyor hissetmemek normal demişti chat bana daKızlar ben önceki gün hareket hissediyordum şimdi dün ve bugün hissedemiyorum.Triplerdeyim…Karnımı mıncıklayıp durdum hareket etsin diye.Elime dün gece top gibi bir sertlik geldi.Chat gptye sordum ya poposu ya başı diyor.Pozisyon değiştiği için arkasını döndüğü için hissetmiyor olabilirsin diyor.Siz de durumlar nasıl?
Aşkım tabi bide bizimki hala tekme gibi değil minik kıpırtılarBende dün tüm gün hissetmemiştim canım gece 2 ye doğru hissettim yatıp dinlenmiş hale gelince sola doğru yatıp beklemiştim sonrasında geldi tekmemiz ama bazen plesenta öne geçiyor hissetmemek normal demişti chat bana da
Ya ben ciddi tekme hissediyorum amaAşkım tabi bide bizimki hala tekme gibi değil minik kıpırtılar
Ay evet kuzum annesine doğum günü süprizi yaptı sanırım
Ayakta ki damar gruplarından hafif kanamalar oluyor canım sızma şeklinde akımlı değiller çok şükür ki kümeleşme olduğunda tabi senin daha orta düzeyde duruyor ama başlangıcı biraz geçmiş dr o aşamada da bir şey yapmıyor ama bol istirahat ayaklari yukarda tutma ve çorap
Kızlar ben önceki gün hareket hissediyordum şimdi dün ve bugün hissedemiyorum.Triplerdeyim…Karnımı mıncıklayıp durdum hareket etsin diye.Elime dün gece top gibi bir sertlik geldi.Chat gptye sordum ya poposu ya başı diyor.Pozisyon değiştiği için arkasını döndüğü için hissetmiyor olabilirsin diyor.Siz de durumlar nasıl?
Ya ben ciddi tekme hissediyorum amaçarpıyor bariz hatta elini koyan hissediyor
200 mg benim magnezyum canım bana mg bazında bi detay söylemedi sadece günde 1 yatarken demiştiAnladım canım sabah gittim
Daha dedi çorap gelmesi biraz sürer bel için bantta pazartesi günü gelir bizi arayacaklarmış
Magnezyum kaç ml aldınız ben 300 olandan kadın dedi hamileler en fazla 350 olandan içebilir
Kalp atımı falan görmedim canımdinletmediler de kalp atışı var mı dedim evet dediler sadece ist da gittiğim Dr a sinirden sormadım zaten haftasıyla uyumlu dedi zahmet edip zaten ekranı hiç görmedim Samsun da gördüğümde de çocuğumun neresi neresi hiç anlamadım göreceğim diye boynum koptu Dr işi şans işi bence Allah iyilerle karşılaştırsın
Ay varis bende de oluyor sanırım yavaş yavaş anneminde hep hamileliklerinde olmuş burda Dr lar yazmıyor kendin alıyorsunkendi doktorum bacaklarını önce havada tut 5-10 dk kan akışı tamamen yukarıya çıksın sonra yine ayağın havadayken kendine doğru getirerek giy dedi anlatabildim mi bilmiyorum ama öbür türlü hiçbir faydası yokmuş hatta zararı varmış
200 mg benim magnezyum canım bana mg bazında bi detay söylemedi sadece günde 1 yatarken demişti
Mutlu olmuştur eşindeEvet biz de öyleyiz bu hafta eşim yakaladı bu sabah ama daha bu tekmeler ney ki biraz büyüsünler o tekmeler sertleşip kuvvetlenecek Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?