Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Demiştim sana zamane bebeleri doğuştan ergenlikte komşunun da çok erken başlamış bunun daha 1 yaş , 2 yaş , sendromları var hele birde inatçılık varsa hiç çekilmiyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor zamana denk geldik benim kız bugün hiç oynamadı nerdeyse arada sana da öyle oluyor mu benim ilk defa başıma geldi de hissetmeye başladıktan sonra hissetmediğim gün olmamıştı bugün dışında

Amin canım benim inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsunlar bizi pişman etmesinler Amin
Evet bende bazen güzel hissediyorum bugün çok hissetmedim hatta doktorda sordu bebekleri hissediyormusun dedim daha yeni birde çok hissetmiyorum dedi hemen bakayım bebeklere ultrason da baktı orada oynuyorlardı çok şükür ben niye net hissetmiyorum bilmiyorum
Bazen oluyor belki gün içerisin de hareket ettiğinde çok hissetmezsin bebekler kendini salıncakta gibi hissediyor uyuyorlar genel de uzanınca çok hareketleniyorlar onun için endişelenme inşallah her şey yolundadır Allah’ın izniyle

Inşallah canım az önce yattım bende genelde gece hareketli zaten tekmelerini bekliyorum senin çok iyi olmuş zamanında iyi denk gelmiş bende pzt sağlık ocağına gideceğim bebek gözlem odası varmış kalbini dinlerim en azından dedim detayliya daha çok var sen korse de alacak mısın sadece varis çorabı mi

Bende şimdi aşağı kısımda hissettim iki defa üst üste atı nasıl tuhaf oldum 10 sene sonra hissetmek gerçekten mucize gibi bir şey hamdolsun Rabbime
Evet ya daha randevuma iki hafta vardı bu vesileyle bebeklerimi gördüm
Aynen bir git bakalım bizim bu kaygılar niye bitmiyor anlamadım
Hem korse alacağım belime bağlamak için hem de varis çorabı alacağım doktor dedi az da olsa faydası olabilir bugün çekmiştim bu resmi.
Aslında kalp atımı için küçük aletler var eşime onu mu alsak dedim en azından arada dinleriz ne gerek var dedi

Eklentiler

• IMG_8818.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 20
Ay evet bu tam varis canım inşallah doğumdan sonra geçer ilerleyince kanama yapabiliyor gebelikte onu bi tanıdıkta görmüştüm :\ benim de az önce attı çok şükür kesinlikle çok değişik bir hismiş insanin gözleri doluyor eskiden de hep dua ederdim Allah bana da isteyen anne baba olabilecek herkese nasip etsin diye ama bu bambaşka bir duyguymuş hele doğumunu hayal edemiyorum evde birlikte yaşamak falan 6 sene sonra evimizde bir gül yetişecek her yer bahar olacak inşallah

Amin canım benim inşallah çok şükür bugünlerimize Rabbime ne kadar şükretsek azdır gerçekten Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını evini doldursun inşallah
Ne güzel minnoş annesini bekletmeden buradayım dedi maşallah

Ya nasıl kanama bacak tarafında mı oluyor benim bu gebelikte çıktı çorap kullanmasan ilerde kan basıncı artacağı için daha fazla olurmuş

Ay evet kuzum annesine doğum günü süprizi yaptı sanırım
Ayakta ki damar gruplarından hafif kanamalar oluyor canım sızma şeklinde akımlı değiller çok şükür ki kümeleşme olduğunda tabi senin daha orta düzeyde duruyor ama başlangıcı biraz geçmiş dr o aşamada da bir şey yapmıyor ama bol istirahat ayaklari yukarda tutma ve çorap

Kızlar ben önceki gün hareket hissediyordum şimdi dün ve bugün hissedemiyorum.Triplerdeyim…Karnımı mıncıklayıp durdum hareket etsin diye.Elime dün gece top gibi bir sertlik geldi.Chat gptye sordum ya poposu ya başı diyor.Pozisyon değiştiği için arkasını döndüğü için hissetmiyor olabilirsin diyor.Siz de durumlar nasıl?

Kalp atımı falan görmedim canım dinletmediler de kalp atışı var mı dedim evet dediler sadece ist da gittiğim Dr a sinirden sormadım zaten haftasıyla uyumlu dedi zahmet edip zaten ekranı hiç görmedim Samsun da gördüğümde de çocuğumun neresi neresi hiç anlamadım göreceğim diye boynum koptu Dr işi şans işi bence Allah iyilerle karşılaştırsın
Ay varis bende de oluyor sanırım yavaş yavaş anneminde hep hamileliklerinde olmuş burda Dr lar yazmıyor kendin alıyorsun kendi doktorum bacaklarını önce havada tut 5-10 dk kan akışı tamamen yukarıya çıksın sonra yine ayağın havadayken kendine doğru getirerek giy dedi anlatabildim mi bilmiyorum ama öbür türlü hiçbir faydası yokmuş hatta zararı varmış

Bende 2 gündür hissetmiyorum dert etme ay bu çocuklar bizi ne zaman rahatlatıcak

Bende dün tüm gün hissetmemiştim canım gece 2 ye doğru hissettim yatıp dinlenmiş hale gelince sola doğru yatıp beklemiştim sonrasında geldi tekmemiz ama bazen plesenta öne geçiyor hissetmemek normal demişti chat bana da

Aşkım tabi bide bizimki hala tekme gibi değil minik kıpırtılar

Anladım canım sabah gittim
Daha dedi çorap gelmesi biraz sürer bel için bantta pazartesi günü gelir bizi arayacaklarmış
Magnezyum kaç ml aldınız ben 300 olandan kadın dedi hamileler en fazla 350 olandan içebilir

O sertlik kafası da olabilir
Şu an yerleri bol olduğu için sürekli pozisyon değiştiriyorlar benim de dün yine iki bebeğin kafası aşagıdaydı . Hiç endişelenme ben de bazen güzel hissediyorum bazen değil bu hafta normal ama dün geceden belli aktif hissediyorum hatta sabah eşyaları almak için gittim arabada otururken bir aşağıdan bir yukardan vuruyorlardı eşimin elini kattım yakaladı bu sefer artık 20. Haftaya giriyoruz bundan sonra aktif olarak hissederiz bazen uyku zamanlarına denk geliyor ondan da hissetmiyoruz birde duruş şekli önemli inşallah bebeklerimizi sağlıcakla vaktinde kucağımıza alalım Amin

Ya ben ciddi tekme hissediyorum ama çarpıyor bariz hatta elini koyan hissediyor

Evet biz de öyleyiz bu hafta eşim yakaladı bu sabah ama daha bu tekmeler ney ki biraz büyüsünler o tekmeler sertleşip kuvvetlenecek Allah’ın izniyle

200 mg benim magnezyum canım bana mg bazında bi detay söylemedi sadece günde 1 yatarken demişti

Gerçekten Allah doktorunda hayırlısını versin bıkmışsanız yapmayın
Evet benim de daha yeni başlamış doktor reçete ettiği için ücretsiz alacağız bu medikal satılan yere gittik kadın para vermenize gerek yok demişti.
Benim de bu gebeliğimde başladı ilk gebelikte yoktu galiba gençtim daha bunlarda başladı artık ikiz diye mi bilmiyorum zaten doğurduğun zaman vücut kalmıyor hepsi yıkılıyor

200 mg benim magnezyum canım bana mg bazında bi detay söylemedi sadece günde 1 yatarken demişti

Bende sordun dedi hamileler en fazla 350 ye kadar alabilir bizde 300 lük aldı aynen dedi günde bir kere sadece bak resim atıyorum 300 yazıyor böyle

Eklentiler

• IMG_8820.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 12
Evet biz de öyleyiz bu hafta eşim yakaladı bu sabah ama daha bu tekmeler ney ki biraz büyüsünler o tekmeler sertleşip kuvvetlenecek Allah’ın izniyle
Mutlu olmuştur eşinde çok sevindim denk gelmesine bizimde 3-4 gün önce çok hafif denk gelmişti eşime bakalım ilerleyen zamanlarda inşallah dışarıdan da görürüz benimki de geceden beri aktif bu arada hala hareketlenme tekme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…