- 1 Mayıs 2025
- 210
- 339
- 18
- 34
Bakalım bizi neler bekliyorGerçekten Allah doktorunda hayırlısını versin bıkmışsanız yapmayın
Evet benim de daha yeni başlamış doktor reçete ettiği için ücretsiz alacağız bu medikal satılan yere gittik kadın para vermenize gerek yok demişti.
Benim de bu gebeliğimde başladı ilk gebelikte yoktu galiba gençtim dahabunlarda başladı artık ikiz diye mi bilmiyorum zaten doğurduğun zaman vücut kalmıyor hepsi yıkılıyor
Bakalım bizi neler bekliyor
O eski halimden eser yok şimdibalayı dönemi falan da hala başlamadı bende siz nasılsınız bilmiyorum kızlar ama
Ben hep halsiz , bitkin ve mide bulantılıyım arada mide yanması da ekleniyor bunahala yediklerimin tadı yok
Neyse bugünümüze çok şükür diyelim
Benim ki takviye grubunda canım bu şekilde değil içeriği biraz daha değişik o yüzden devlet karşılamıyor aldığımı nates magnezyum plus diye bir ürün. Nates butik bir ilaç firmasıymış helal bazlı kapsüller yapıyor dr o yüzden tercih ediyorduBende sordun dedi hamileler en fazla 350 ye kadar alabilir bizde 300 lük aldı aynen dedi günde bir kere sadece bak resim atıyorum 300 yazıyor böyle
Teşekkürler canım mayala içime su serptinBende ara ara oluyor mide bulantısı sabah yine çok kötüydüm bel ağrım olmasa balayı yapacaktım ama olmadı
Hamilelik yaşayınca eski halinden eser kalmaz Zaten vücut yırtılıyor göbek sonra sarkar vs işte ne yapalım
Mutlu olmuştur eşindeçok sevindim denk gelmesine bizimde 3-4 gün önce çok hafif denk gelmişti eşime bakalım ilerleyen zamanlarda inşallah dışarıdan da görürüz benimki de geceden beri aktif bu arada hala hareketlenme tekme geliyor
Arada uyusunlar bide onlar birbiri ile kapışıyorlarEvet ya kızım daha yakalamadı küçük ergen trip atıyor niye beni çağırmadın kızım diyor daha o anlık atıyor bitiyormaşallah sübhanallah benimkiler uyudu galiba az önce uzandım ses yok
Teşekkürler canım mayala içime su serptin
Kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum hiç böyle bir insan değildim çok zoruma gidiyor
Doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum eşim diyor çocuk içerde büzüştü artık bir şeyler ye diye vallahi inşallah büyüyordur bu çocuk
Arada uyusunlar bide onlar birbiri ile kapışıyorlardaha çok enerji gerek onlara
O balayı başlayana kadar bizde 3.trimester gelecek sanırımBakalım bizi neler bekliyor
O eski halimden eser yok şimdibalayı dönemi falan da hala başlamadı bende siz nasılsınız bilmiyorum kızlar ama
Ben hep halsiz , bitkin ve mide bulantılıyım arada mide yanması da ekleniyor bunahala yediklerimin tadı yok
Neyse bugünümüze çok şükür diyelim
Benim ki takviye grubunda canım bu şekilde değil içeriği biraz daha değişik o yüzden devlet karşılamıyor aldığımı nates magnezyum plus diye bir ürün. Nates butik bir ilaç firmasıymış helal bazlı kapsüller yapıyor dr o yüzden tercih ediyordu
Evet tabi o daha zor olur tek kesedeAllahtan tek yumurta ikizi değiller yoksa birbirini tekmelerlerdi benimkiler ağa paşa ikisinin kesesi ayrıdünyaya saklıyorlar enerjilerini
O balayı başlayana kadar bizde 3.trimester gelecek sanırımbende de halsizlik, bitkinlik, iştahsızlık hepsi var mide yanması da oluyor arada ama bana en çok kulak tıkanması oluyor ilk donem de burnum kanamıştı garip garip kısımları beni buluyor belirtilerin sanırım çok şükür her halimize tabi ki
Evet tabi o daha zor olur tek kesedeama grupta da hiç tek yumurta ikizi yok sanırım hep ikizler çift senin gibi
Bazı günler midem o kadar kötü oluyor ki su bile içemiyorum 1 lt anca zorlayınca da çıkartıyorum boş suyu bileDost acı söyler
Alıyordur sen kaygısız ol ama bebeğin kilo alacaklar şeyler ki biraz en azından 3 kilo doğsun vitaminsiz de bırakma minnoşubol bol su iç eksik etme hava sıcak diye ben çok yemiyordum kızımda ben 3 kilo beklerken 3500 doğdu önemli olan bebeğisin kilo alması
Yok kuzum umudum yok zaten artık ne desem herkes bu günü ararsın diyor3.Trimester den umutlu olma cancağzım
Çünkü en zoru son üç aymide yanması bebekler mide ye baskı yapıyor fazla birşey yiyemiyorsun vücudun ağır artık rahat uyku bile yok benim kızım da ilk aylarda iki defa burnum kanamıştı sonra kanamadı bunlarda çok başım ağrıyınca oluyor
İnşallah 3. Trimester herkesten farklı olarak güzel geçerO balayı başlayana kadar bizde 3.trimester gelecek sanırımbende de halsizlik, bitkinlik, iştahsızlık hepsi var mide yanması da oluyor arada ama bana en çok kulak tıkanması oluyor ilk donem de burnum kanamıştı garip garip kısımları beni buluyor belirtilerin sanırım çok şükür her halimize tabi ki
Inşallah senin kusma ve bulantı geçer tez vakitte canım belki ondan sonra halsizlik halinde son bulurİnşallah 3. Trimester herkesten farklı olarak güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?