Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bakalım bizi neler bekliyor
O eski halimden eser yok şimdi balayı dönemi falan da hala başlamadı bende siz nasılsınız bilmiyorum kızlar ama
Ben hep halsiz , bitkin ve mide bulantılıyım arada mide yanması da ekleniyor buna hala yediklerimin tadı yok
Neyse bugünümüze çok şükür diyelim

Bende ara ara oluyor mide bulantısı sabah yine çok kötüydüm bel ağrım olmasa balayı yapacaktım ama olmadı
Hamilelik yaşayınca eski halinden eser kalmaz Zaten vücut yırtılıyor göbek sonra sarkar vs işte ne yapalım

Bende sordun dedi hamileler en fazla 350 ye kadar alabilir bizde 300 lük aldı aynen dedi günde bir kere sadece bak resim atıyorum 300 yazıyor böyle
Benim ki takviye grubunda canım bu şekilde değil içeriği biraz daha değişik o yüzden devlet karşılamıyor aldığımı nates magnezyum plus diye bir ürün. Nates butik bir ilaç firmasıymış helal bazlı kapsüller yapıyor dr o yüzden tercih ediyordu

Teşekkürler canım mayala içime su serptin
Kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum hiç böyle bir insan değildim çok zoruma gidiyor
Doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum eşim diyor çocuk içerde büzüştü artık bir şeyler ye diye vallahi inşallah büyüyordur bu çocuk

Evet ya kızım daha yakalamadı küçük ergen trip atıyor niye beni çağırmadın kızım diyor daha o anlık atıyor bitiyor maşallah sübhanallah benimkiler uyudu galiba az önce uzandım ses yok

Dost acı söyler
Alıyordur sen kaygısız ol ama bebeğin kilo alacaklar şeyler ki biraz en azından 3 kilo doğsun vitaminsiz de bırakma minnoşu bol bol su iç eksik etme hava sıcak diye ben çok yemiyordum kızımda ben 3 kilo beklerken 3500 doğdu önemli olan bebeğisin kilo alması

O balayı başlayana kadar bizde 3.trimester gelecek sanırım bende de halsizlik, bitkinlik, iştahsızlık hepsi var mide yanması da oluyor arada ama bana en çok kulak tıkanması oluyor ilk donem de burnum kanamıştı garip garip kısımları beni buluyor belirtilerin sanırım çok şükür her halimize tabi ki

Hımm anladım canım benimki de reçetesiz aldım böyle şeyleri reçete etmiyorlar insan içse bir dert içmese ayrı dert ama dedi bunu içebilirsin eşim diyo sen yine fazla içme dedim zararlı olsa niye doktor desin iç anlamadım

3.Trimester den umutlu olma cancağzım
Çünkü en zoru son üç ay mide yanması bebekler mide ye baskı yapıyor fazla birşey yiyemiyorsun vücudun ağır artık rahat uyku bile yok benim kızım da ilk aylarda iki defa burnum kanamıştı sonra kanamadı bunlarda çok başım ağrıyınca oluyor

Bazı günler midem o kadar kötü oluyor ki su bile içemiyorum 1 lt anca zorlayınca da çıkartıyorum boş suyu bile bu yüzden sanırım idrar yolu enfeksiyonum çıktı biraz Allah tan kültürüm temiz çıktı
İnşallah düzelir bir an önce aminn

Yok kuzum umudum yok zaten artık ne desem herkes bu günü ararsın diyor direk o devire geçeceğim sanırım demek istedim de en rahatı transfer zamanım şimdi düşününce onu da oldu mu olmadımı heyecanına stresine geçirdim

İnşallah 3. Trimester herkesten farklı olarak güzel geçer

Sizinkilerin tekmelerine maşallah diyorum kızlar benimkiler daha minyon herhalde sadece kıpırtı hissediyorum o kıpırtılar da 2 gündür o kadar o kadar hafifki zar zor emin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…