36, 3 cu deneme 24 aralık. Evet ilkAmin kuzum yıllardır bunlar için bekliyoruz dayanırız inşallahkuzu bilgilerini yaz seni de tabloya ekleyeyim
Tahmini doğum
İlk çocuk mu vs
Tek embryon36, 3 cu deneme 24 aralık. Evet ilk
Kuzum valla diyorum acaba sikinti mi var Allahtan yarin bi tur yine dr gitcem de kafam rahatlayacak yine kese gormeye gitcem ama doktorum gec cagirdi ben gecen hafta zaten normal kadin dogum doktoruna gidip keseyi gordum masallah bi sikinti yoktu insallah yarinda guzel gecerTövbe ne güzel işte konforlu hamilelik geçiriyorsun daha ne istiyorsun canısı
Merhaba canım ilk haftalarda böyle sapmalar oluyor merak etme .ben bir gün gittim 5 gün küçük çıktı sonra 2 gün sonra yine gittim kanama alanım kontrolü için bu sefer fark 2 güne düşmüş çıktı .daha çok küçükler ya milimlik ölçümler zoomlayıp yapıyorlar ondan sapmalar oluuor büyüdükçe kapanır fark .yolk sac göründüyse bebeğin de görünür Allah’ın izniyleKızlar merhabalar keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışı için haftaya gidicem doktorun hesabına göre 5+2 kese boyutu 6 haftalık kafam karıştı yolk sac i zor gördü ama gördü çok şükür
Yok canım her hamilelik bir olmuyor ve her bünye de öyle .ben daha önce 2 gebelik yaşadım hiç böyle değildi .bunda bulantıdan kusmaktan maf olsunn.zaten bence çok şükür belirtin yok olmasın da çok zorKuzum valla diyorum acaba sikinti mi var Allahtan yarin bi tur yine dr gitcem de kafam rahatlayacak yine kese gormeye gitcem ama doktorum gec cagirdi ben gecen hafta zaten normal kadin dogum doktoruna gidip keseyi gordum masallah bi sikinti yoktu insallah yarinda guzel gecer
O bazen sosyal medya kısıtlaması koyuyor kendine çok vakit harcadığı için inşaallah öyle bir şeydir ama ben de merak ettim en son pazar girmiş
Kuzum valla diyorum acaba sikinti mi var Allahtan yarin bi tur yine dr gitcem de kafam rahatlayacak yine kese gormeye gitcem ama doktorum gec cagirdi ben gecen hafta zaten normal kadin dogum doktoruna gidip keseyi gordum masallah bi sikinti yoktu insallah yarinda guzel gecer
Aaa Allah korusun canım kafamıza taktık ya ondan rüyana girmiştir düşünüp uyuduysan .Ben de merak ettim ama gerçekten inşaallah kötü bir şey yoktır .şimdi sen diyince ben de rüya gördüm erkek bebeğim olmuştu ama detay hatırlamıyorum hayır olsun inşallahAyy az önce uyandım rüyama Sepide girdi mesaj yazıyor bana eşimin tansiyonu yükseliyor rahatsız buraya giremiyorum diye tövbe tövbe inşallah önemli birşey olmasında kısıtlasın arada
Kızlar merhabalar keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışı için haftaya gidicem doktorun hesabına göre 5+2 kese boyutu 6 haftalık kafam karıştı yolk sac i zor gördü ama gördü çok şükür
Aaa Allah korusun canım kafamıza taktık ya ondan rüyana girmiştir düşünüp uyuduysan .Ben de merak ettim ama gerçekten inşaallah kötü bir şey yoktır .şimdi sen diyince ben de rüya gördüm erkek bebeğim olmuştu ama detay hatırlamıyorum hayır olsun inşallah
Selamın aleyküm anneler :)) Kalp atımını beta değeri kaçken görülüyordu
Ayyy onu söylemeyi unuttum tek kese yol saçı zor görmesi beni korkuttu yaMerhaba canım çok şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atımına olsun inşallah AminTamam işte 6.haftadasın 6.hafta bitmiş kuzum kafanı karıştırma peki tek kesemiydi
Ayyy onu söylemeyi unuttum tek kese yol saçı zor görmesi beni korkuttu yamayala
Bi de ufak bir kanama alanı gorduDaha küçükler kuzum ondan dolayı sen gönlünü ferah tut yavaş yavaş büyüyecekler inşallah 2 aydan sonra artık tam düzgün belirgin oluyorlar ölçümler daha net çıkıyor sen rahat ol
Canım 25 yaşındayım ilk deneme ilk çocuk tek embriyoBilgilerini yaz ekliyeyim canım
Maaşallah canım .bu haftada bebek görüntüsü oluşmuş muydu ? Ben en son 8. Haftalarda gittim de hala fasülye görüntüsündeydi .Ben de 2 li tarama yaptırmayacağım canım onun yerine 12.haftada organ taraması yaptıracağımArkadaşlar ben de bugün kontrole gittim adet tarihim ve transfer tarihimle hesapladi 9+2 dedi Çok sukur her şey yolunda
Sizler ikili tarama testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ya ben yaptirmicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?