Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim adet tarihim ve transfer tarihimle hesapladi 9+2 dedi Çok sukur her şey yolunda
Sizler ikili tarama testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ya ben yaptirmicam galiba

Maşallah çok şükür sağlıcakla devam etsin inşallah ikili tarama nasıl yapılıyor canım

Evet canım bebek goruntusu oluşmuş çok şükür belli oluyor hatta doktor uyuyor dedi öksür belki uyanır hareket eder dedi ama uyanmadi

Maşallah çok şükür sağlıcakla devam etsin inşallah ikili tarama nasıl yapılıyor canım
Canım kan alıyorlarmış ve detaylı organlarını inceliyolarmis Down sendromu ve başka engeli var mi diye ama yüzde yüz kesin sonuç vermiyor o yuzden düşünmüyorum ben

Arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim adet tarihim ve transfer tarihimle hesapladi 9+2 dedi Çok sukur her şey yolunda
Sizler ikili tarama testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ya ben yaptirmicam galiba
Canım bebeğin gelişimine göre mi belirledi yoksa bende 8 nisan transfer ve sat 17 mart ama 8+5 dedi bana sat 20 mart olarak degisti

Canım bebeğin gelişimine göre mi belirledi yoksa bende 8 nisan transfer ve sat 17 mart ama 8+5 dedi bana sat 20 mart olarak degisti
Benimde 8 nisan transfer sat da 16 mart buna göre 9+2 dedi ultrasona gore 8+5 dedi ben neden peki dedim ultrasonda boyuna göre olculuyormus elimi bi milim kaydirsam değişiyor dedi mesela sen 25 yaşındasın ama bu yaştaki herkes farklı boyda kiloda filan dedi mantikli geldi

Sizin o sebeple sat alınıyor çünkü 5. Gün emriyosu + 14 gün (yumurtlama günü) olarak hesap yapılıyor yani sizi tam zamanında yapılmış transfer
Anladım demek ki sizin rahim kalınlaşması filan mı uzadı acaba da transfer ertelendi vardır bir sebebi

Canım kan alıyorlarmış ve detaylı organlarını inceliyolarmis Down sendromu ve başka engeli var mi diye ama yüzde yüz kesin sonuç vermiyor o yuzden düşünmüyorum ben

Anladım canım benim Allah korusun inşallah Rabbim sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…