Bi de ufak bir kanama alanı gordu
Arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim adet tarihim ve transfer tarihimle hesapladi 9+2 dedi Çok sukur her şey yolunda
Sizler ikili tarama testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ya ben yaptirmicam galiba
Canım 25 yaşındayım ilk deneme ilk çocuk tek embriyo
Evet canım bebek goruntusu oluşmuş çok şükürMaaşallah canım .bu haftada bebek görüntüsü oluşmuş muydu ? Ben en son 8. Haftalarda gittim de hala fasülye görüntüsündeydi .Ben de 2 li tarama yaptırmayacağım canım onun yerine 12.haftada organ taraması yaptıracağım
Canım kan alıyorlarmış ve detaylı organlarını inceliyolarmis Down sendromu ve başka engeli var mi diye ama yüzde yüz kesin sonuç vermiyor o yuzden düşünmüyorum benMaşallahçok şükür sağlıcakla devam etsin inşallah ikili tarama nasıl yapılıyor canım
Oyyy maaşallah subhanallah canım yaEvet canım bebek goruntusu oluşmuş çok şükürbelli oluyor hatta doktor uyuyor dedi öksür belki uyanır hareket eder dedi ama uyanmadi
Yok kuzum değil doktor bisey demedi yaniTamam canım tahmini doğumun belli mi kuzum
Sorma valla doktor uyuyor diyince ben de çok şaşırdım içimde uyuduğunu bilmek bile çok güzelOyyy maaşallah subhanallah canım yaay benim herşeye gözümün dolması normal mi
Canım bebeğin gelişimine göre mi belirledi yoksa bende 8 nisan transfer ve sat 17 mart ama 8+5 dedi bana sat 20 mart olarak degistiArkadaşlar ben de bugün kontrole gittim adet tarihim ve transfer tarihimle hesapladi 9+2 dedi Çok sukur her şey yolunda
Sizler ikili tarama testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ya ben yaptirmicam galiba
Benim son adetime göre hesaplandıKızlar ben 29 nisanda 5.gun embriyo transferi oldum kaç haftalık gebeyim nette değişiyor
Kızlar ben 29 nisanda 5.gun embriyo transferi oldum kaç haftalık gebeyim nette değişiyor
Adetten kaç gün sonra transfer olmustunuz ben 23 gün sonra olgun için Dr sat alınmaz demistiBenim son adetime göre hesaplandı
Benimde 8 nisan transfer sat da 16 mart buna göre 9+2 dedi ultrasona gore 8+5 dedi ben neden peki dedim ultrasonda boyuna göre olculuyormus elimi bi milim kaydirsam değişiyor dedi mesela sen 25 yaşındasın ama bu yaştaki herkes farklı boyda kiloda filan dedi mantikli geldiCanım bebeğin gelişimine göre mi belirledi yoksa bende 8 nisan transfer ve sat 17 mart ama 8+5 dedi bana sat 20 mart olarak degisti
19.gün olmuşum ben 15 Mart son adet , 3 Nisan transfer 5.gün embriyosuBlastokist olduğu için 5+5
Adetten kaç gün sonra transfer olmustunuz ben 23 gün sonra olgun için Dr sat alınmaz demisti
Ben de adetin 22.gunu transfer oldumBlastokist olduğu için 5+5
Adetten kaç gün sonra transfer olmustunuz ben 23 gün sonra olgun için Dr sat alınmaz demisti
Sizin o sebeple sat alınıyor çünkü 5. Gün emriyosu + 14 gün (yumurtlama günü) olarak hesap yapılıyor yani sizi tam zamanında yapılmış transfer19.gün olmuşum ben 15 Mart son adet , 3 Nisan transfer 5.gün embriyosu
Anladım demek ki sizin rahim kalınlaşması filan mı uzadı acaba da transfer ertelendi vardır bir sebebiSizin o sebeple sat alınıyor çünkü 5. Gün emriyosu + 14 gün (yumurtlama günü) olarak hesap yapılıyor yani sizi tam zamanında yapılmış transfer
Canım kan alıyorlarmış ve detaylı organlarını inceliyolarmis Down sendromu ve başka engeli var mi diye ama yüzde yüz kesin sonuç vermiyor o yuzden düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?