- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Çok tatlısınızzzzBu arada bizim son göbek durumu teyzeler
Maşallah maşallah harikaaaBu arada bizim son göbek durumu teyzeler
valla ben de kıpırtı...Benim derdim her gün hissetmek istiyorum.Sizinkilerin tekmelerine maşallah diyorum kızlarbenimkiler daha minyon herhalde sadece kıpırtı hissediyorum o kıpırtılar da 2 gündür o kadar o kadar hafifki zar zor emin oluyorum
Bazı günler midem o kadar kötü oluyor ki su bile içemiyorum 1 lt anca zorlayınca da çıkartıyorum boş suyu bilebu yüzden sanırım idrar yolu enfeksiyonum çıktı biraz Allah tan kültürüm temiz çıktı
İnşallah düzelir bir an önce aminn
Yok kuzum umudum yok zaten artık ne desem herkes bu günü ararsın diyordirek o devire geçeceğim sanırım demek istedim de en rahatı transfer zamanım şimdi düşününce onu da oldu mu olmadımı heyecanına stresine geçirdim
Bu arada bizim son göbek durumu teyzeler
Bi senle ben kaldık tekme yemeyenvalla ben de kıpırtı...Benim derdim her gün hissetmek istiyorum.
Bi senle ben kaldık tekme yemeyen
Haftaya perşembe şehir hastanesinde randevum var doktor ekranı göstermez belki ama çok merak ediyorum kilo alımları felan nasıl birazcık daha toplansınlar gelicek o tekmelerHele dur daha güçlü tekmeler geliyor yolda
Haftaya perşembe şehir hastanesinde randevum var doktor ekranı göstermez belki ama çok merak ediyorum kilo alımları felan nasıl birazcık daha toplansınlar gelicek o tekmelerbirazdan dışarı çıkıcam size güncel bir göbek fotisi atarım
Valla yarılamışız bile zaman nasıl geçti bu güne kadar onu da anlamadım yaZaten öyle bir bakarsın bebiş doğmuşhamilelikten bir şey anlamıyorsun
18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar
canim benim çok teşekkür ederim amin hepimiz için inşallah
çok minnoşsun:)18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar
canim benim çok teşekkür ederim amin hepimiz için inşallahsizler de bana burada bir aile oldunuz hepiniz iyi ki varsınız
Bu benim sanırım 6-7 haftalık halim18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar
Bu benim sanırım 6-7 haftalık halimyok canım hiç kıskanmadım incecik duruşunu ya çatlama yok kıyafet olmadı derdin yok ne şanslısın ne güzel
O senin güzel bakışınnnçok minnoşsun:)herkesin bünyesi başka...Ne güzel çok kilo almayacaksın demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?