- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Ahahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldumBu benim sanırım 6-7 haftalık halimyok canım hiç kıskanmadım incecik duruşunu ya çatlama yok kıyafet olmadı derdin yok ne şanslısın ne güzel
Ahahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldum
Yaa ciddi mısın bende 1.5 kilo aldım sadece ama gören 4-5 almışsın gibi diyorAhahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldum
Aşkım ben çok meyilli olduğumu düşünüyorum çünkü fiziğimde belim yok tüm kilom basen ve göğüslerde benim ona rağmen hamilelikten 2 ay önce belimin yanları koca koca yarıklar halinde kırmızı kırmızı çatladı onları görünce artık bu çatlaklara şaşırmıyorumVallahi bir kiloyla nasıl çatladı ya of
Aşkım ödemin vardır ondan öyle daha fazla görünüyorsundur belki valla krem aldım ama daha başlamamıştım çok ani oldu bu çatlaklar ama ben krem kullansam da çatlıcağımı düşünüyorumYaa ciddi mısın bende 1.5 kilo aldım sadece ama gören 4-5 almışsın gibi diyorbenimde kalça ve yanlarım çatladı neyse ki arkada kalıyor da çok moralimi bozmuyorum sen krem yağ vs kullanıyor musun fayda etmiyor çoğu kere zaten de tedbir işte
Ben yağ kullanmaya 12. Haftada başladım kuzum ama inan hiç ödem yok iç karnım çok dar ablam da doğuma giderken üçüz annesi gibiydi öyle şişti genetik sağolsunAşkım ödemin vardır ondan öyle daha fazla görünüyorsundur belki valla krem aldım ama daha başlamamıştım çok ani oldu bu çatlaklar ama ben krem kullansam da çatlıcağımı düşünüyorum
Ay ben aşırı üşeniyorum kremi sürmeyeeeeBen yağ kullanmaya 12. Haftada başladım kuzum ama inan hiç ödem yok iç karnım çok dar ablam da doğuma giderken üçüz annesi gibiydi öyle şişti genetik sağolsunah mendel yaktı bizi
Ben de varım 17+2 den selamlarBi senle ben kaldık tekme yemeyen
Allahım sen bize 20 21 haftalara ulaşıp şu tekmeleri görmeyi nasip et aminnnnn kafayı yedikBen de varım 17+2 den selamlar
Ya benim de yağ olunca her kıyafeti leke yapmasın diye hususi kıyafet atfettimAy ben aşırı üşeniyorum kremi sürmeyeeeenormalde de çok üşengeç bir insanımdır
Valla çok emek bu işYa benim de yağ olunca her kıyafeti leke yapmasın diye hususi kıyafet atfettimonları giyiyorum sırf sürmek için
Evet çift benimkiler de cnm valla tek olsalar napardımEvet tabi o daha zor olur tek kesedeama grupta da hiç tek yumurta ikizi yok sanırım hep ikizler çift senin gibi
Aaa kız karın yok nerde karnın18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar
AmınAllahım sen bize 20 21 haftalara ulaşıp şu tekmeleri görmeyi nasip et aminnnnn kafayı yedik
AyyyAmıncnm benim ben de 21 haftama gırdım bugün kıpırtılarım haylı arttı vallaa baya sabırsızlar çok
Ay bu arada profilimde doğum 6 Ocak yazıyor ya bugün bir hesaplama yaptım kasımın son haftası 34. Haftada oluyorum yani benim bebişler herhalde Aralığın 2. 3. Haftası doğarlar Allahın izniyle
İnşallah kuzummm 36 37 leri görürsek bin şükürBizimkiler aynı zamanda doğarlar büyük ihtimalle 6 Ocak 40 haftalık gebelikbizimkiler 37. Haftaya kadar taşısak aralığın ortası da olabilir bakalım nasip inşallah
Ne güzelsiniz18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?