Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu benim sanırım 6-7 haftalık halim yok canım hiç kıskanmadım incecik duruşunu ya çatlama yok kıyafet olmadı derdin yok ne şanslısın ne güzel
Ahahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldum

Ahahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldum
Yaa ciddi mısın bende 1.5 kilo aldım sadece ama gören 4-5 almışsın gibi diyor benimde kalça ve yanlarım çatladı neyse ki arkada kalıyor da çok moralimi bozmuyorum sen krem yağ vs kullanıyor musun fayda etmiyor çoğu kere zaten de tedbir işte

Vallahi bir kiloyla nasıl çatladı ya of
Aşkım ben çok meyilli olduğumu düşünüyorum çünkü fiziğimde belim yok tüm kilom basen ve göğüslerde benim ona rağmen hamilelikten 2 ay önce belimin yanları koca koca yarıklar halinde kırmızı kırmızı çatladı onları görünce artık bu çatlaklara şaşırmıyorum

Aşkım ödemin vardır ondan öyle daha fazla görünüyorsundur belki valla krem aldım ama daha başlamamıştım çok ani oldu bu çatlaklar ama ben krem kullansam da çatlıcağımı düşünüyorum

Ben yağ kullanmaya 12. Haftada başladım kuzum ama inan hiç ödem yok iç karnım çok dar ablam da doğuma giderken üçüz annesi gibiydi öyle şişti genetik sağolsun ah mendel yaktı bizi

Ay bu arada profilimde doğum 6 Ocak yazıyor ya bugün bir hesaplama yaptım kasımın son haftası 34. Haftada oluyorum yani benim bebişler herhalde Aralığın 2. 3. Haftası doğarlar Allahın izniyle

Ay bu arada profilimde doğum 6 Ocak yazıyor ya bugün bir hesaplama yaptım kasımın son haftası 34. Haftada oluyorum yani benim bebişler herhalde Aralığın 2. 3. Haftası doğarlar Allahın izniyle

Bizimkiler aynı zamanda doğarlar büyük ihtimalle 6 Ocak 40 haftalık gebelik bizimkiler 37. Haftaya kadar taşısak aralığın ortası da olabilir bakalım nasip inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…