Benderesmen çocuğu pataklıyorum yine hareket yok
Ama ne yapayımKız Allah seni ne güldüm günah tama bebeği rahat bırako kendini dünyaya hazırlıyor şimdi demiştir anneciğim gelince intikamımı alırım
Bugün baya hissetim tekmeleri yaBugünde benim gibi hareket hissetmeyip kafayı yiyenler +1
Biz daha göremedik o günleriBugün baya hissetim tekmeleri ya
Ben yatınca biraz daha pataklayım şu çocuğuBugün baya hissetim tekmeleri ya
Ama ne yapayımzaten göremedim ya aklım bebeğim de zaten ptesi Salı herhangi bir özel kliniğe gidip çocuğumu gösterin diyeceğim
Ben yatınca biraz daha pataklayım şu çocuğu
Aaaa gerçekten mi ay şuan nasıl içim rahatladıKız onların bebişleri büyük normal sende 20.haftada net hissedeceksin sonradan düzenli olarak kendini belli edecek Allah’ın izniyle
Aaaa gerçekten mi ay şuan nasıl içim rahatladıcanım Mayala’m
Ben hissediyorum kızlar ama annemin demesine göre bende aşırı hareketli bir bebekmişim anne karnında sanırım benim kız bana çektiinsallah içimle kalır bu kadar hareket doğunca da böyle olursa ben 20 kiloya düşerim sanırım
Benim ki koala mübarekBebekken iyi de hareketlenince biraz seni koşturabilirzaten çok kilon yokmuş umarım 40 kiloya düşmezsin
Görürsünüz yakında hiç merak etmeyinBiz daha göremedik o günleri
Daha doğmadan dövme çocuğuBen yatınca biraz daha pataklayım şu çocuğu
mrb listeye benide ekleminizi istemistim ama siz mart nisan ayinda tup bebekle hamila kalanlar grubundaymissinizKader ne yapıyorsun kader
Biraz öyle olduDaha doğmadan dövme çocuğu
mrb listeye benide ekleminizi istemistim ama siz mart nisan ayinda tup bebekle hamila kalanlar grubundaymissinizbnde ilk tup bebek denemesinde transferin 8.gunu hamile oldugumu ogrendim cok sukur yinede ben olacakmiyim listenizde
Bu benBiraz öyle oldu20. Haftaya kadar bekleyip eğer hala hareket yoksa yine pataklamaya devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?