Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aaaa gerçekten mi ay şuan nasıl içim rahatladı canım Mayala’m

İçin gönlün rahat olsun canısı Allahım yeter ki sağlıklı hayırlı eylesin inşallah ben ilk gebeliğimde 20.haftalarda net olarak hissetmiştim bu gebeliğim de yeni yeni hissediyorum daha kuvvetli değil bazen hiç hissetmiyorum henüz küçükler bundan sonra hızlı şekilde büyümeye geçiyorlar artık güçlü tekmeler yolda Allah’ın izniyle

Bebekken iyi de hareketlenince biraz seni koşturabilir zaten çok kilon yokmuş umarım 40 kiloya düşmezsin

Kader ne yapıyorsun kader
mrb listeye benide ekleminizi istemistim ama siz mart nisan ayinda tup bebekle hamila kalanlar grubundaymissiniz bnde ilk tup bebek denemesinde transferin 8.gunu hamile oldugumu ogrendim cok sukur yinede ben olacakmiyim listenizde

mrb listeye benide ekleminizi istemistim ama siz mart nisan ayinda tup bebekle hamila kalanlar grubundaymissiniz bnde ilk tup bebek denemesinde transferin 8.gunu hamile oldugumu ogrendim cok sukur yinede ben olacakmiyim listenizde

Merhaba canım maşallah
Çok sevindim pozitif olmasına dilerim sağlıcakla hayırlısıyla ilerler kucağına da almak nasip olur Amin

Hiç farketmez canım sen nasıl istersen öyle olsun sadece biz sana göre erken adadan ayrılacağız yine de konuşmak istersen buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…