- 13 Mart 2023
- 3.249
- 5.213
- 88
- 24
cok tesekkur ederim listeyi guncellersin sen ozmn cnm dogum mayis da hayirlisiyla ve saglicakla insallah bgn transferin 10.gunuMerhaba canım maşallah
Çok sevindim pozitif olmasına dilerim sağlıcakla hayırlısıyla ilerler kucağına da almak nasip olur Amin
Hiç farketmez canım sen nasıl istersen öyle olsun sadece biz sana göre erken adadan ayrılacağızyine de konuşmak istersen buradayız
cok tesekkur ederim listeyi guncellersin sen ozmn cnm dogum mayis da hayirlisiyla ve saglicakla insallah bgn transferin 10.gunu
bi dakka cnm yaaTamam canım inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucize cinsiyeti falan belli olunca yazarsın güncellerim hatıra kalsın ilerde gelip bakınca insan bugünleri hatırlar
bi dakka cnm yaanisanmis yanlis gostermis uygulama simdi hesapladim tekrardan cok tesekkur ederim insallah sizlerde saglikla alirsiniz kucaginiza
Hiç valla yoruluyorum bu bebeklerden dolayı sen napıyosunKader ne yapıyorsun kader
Hiç valla yoruluyorum bu bebeklerden dolayı sen napıyosun
Hiç valla yoruluyorum bu bebeklerden dolayı sen napıyosun
Ay kız ben hep uzanmak istiyorum valla oturamıyorum ki sıkısıyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum artık bide bunlar hareket edıyolar durmuyorlar yerindeBende hava sıcak biraz uzandım
Nefes alıp vermem çok zorladtı bırhere gıdıp geldıgımde merdıvenden ölüyorumHele Dur daha karnında yoruluyorsun
Ay kız ben hep uzanmak istiyorum valla oturamıyorum ki sıkısıyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum artık bide bunlar hareket edıyolar durmuyorlar yerindeşükür rabbıme çok mutlu oluyorum onlar oynadığında
Korkuyorum ya davul gıbı şişersem kalkıp yürüyorum bırazHey maşallahsize şimdiden uzanmıyorsan ilerde düşünemiyorum
Nefes alıp vermem çok zorladtı bırhere gıdıp geldıgımde merdıvenden ölüyorum
Kız napıcam bilmiyorum sen evde napıyosun yürüyüş yapıyormusunAllah kolaylık versin canım benim numaranı buraya yaz sonra hemen sil
Kız napıcam bilmiyorum sen evde napıyosun yürüyüş yapıyormusun
Kız napıcam bilmiyorum sen evde napıyosun yürüyüş yapıyormusun
Ne işi yapıyon bacımEvet yapıyorum iş de yapıyorum
Ayyy korkmuyorum şişkinlik olursa bende dıye bıraz var ama o kadar çok değilBiraz hareket yap ki çok ödem oluşmasın
Ne işi yapıyon bacım
Ayyy korkmuyorum şişkinlik olursa bende dıye bıraz var ama o kadar çok değil
Onları bile yapmakta zorlanıyorum vallaKız iş te rutin ev işleri yemek bulaşık çamaşır ev süpürme vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?