Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cok tesekkur ederim listeyi guncellersin sen ozmn cnm dogum mayis da hayirlisiyla ve saglicakla insallah bgn transferin 10.gunu

cok tesekkur ederim listeyi guncellersin sen ozmn cnm dogum mayis da hayirlisiyla ve saglicakla insallah bgn transferin 10.gunu

Tamam canım inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucize cinsiyeti falan belli olunca yazarsın güncellerim hatıra kalsın ilerde gelip bakınca insan bugünleri hatırlar

Tamam canım inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucize cinsiyeti falan belli olunca yazarsın güncellerim hatıra kalsın ilerde gelip bakınca insan bugünleri hatırlar
bi dakka cnm yaa nisanmis yanlis gostermis uygulama simdi hesapladim tekrardan cok tesekkur ederim insallah sizlerde saglikla alirsiniz kucaginiza

Bende hava sıcak biraz uzandım
Ay kız ben hep uzanmak istiyorum valla oturamıyorum ki sıkısıyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum artık bide bunlar hareket edıyolar durmuyorlar yerinde şükür rabbıme çok mutlu oluyorum onlar oynadığında

Hey maşallah size şimdiden uzanmıyorsan ilerde düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…