Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldum ama şubat ve mart aylarında lucrin depot kullandığım için regl olmadım ve transferim de regl olmadan oldu o yüzden benimkini hesaplarken transfer tarihimin üzerine 2 hafta ekledi doktor yani 21 nisanda transfer oldum 7 nisanda olmuşum gibi hesaplandı

🤲 Bismillahirrahmanirrahim 🤲

:KK25:Sevgili güzel Anneler 🤰 Hoşgeldiniz :KK25:

🧿 Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah 🙏 🧿

Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🤲🥰

Annenin
İsmi
🤰
😻
Kaçıncı
Çocuk
👧
Kaçıncı
Deneme
:KK68:
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
:anneadayı::nazar:
🩵 🩷
Tahmini
Doğum
Tarihi
🍼👩‍🍼
@sepide 271.2.deneme Tek❓23
Aralık
mayala mayala 372.4.deneme İkiz ❓
@merve fidan 281.3.deneme İkiz❓23 Kasım
@canmay341.1.deneme Tek❓
@enguzelumut 321.1.deneme İkiz❓25 Aralık
@kolboyu 381.1.deneme Tek❓25
Aralık
@mutlubahar 251.2.deneme İkiz❓
tupbebitooo tupbebitooo 331.3.deneme Tek❓
@Minikdavuk 403.3.deneme Tek❓Ocak
@Resunrise 411.1.deneme Tek❓1
Ocak
@retikuler 321.1.deneme Tek❓3
Ocak
@Gizemm3606 381.3.deneme Tek❓
@prensespuffy 311.1.deneme Tek ❓14
Ocak
@CinnamonQueen 291.1.deneme Tek❓10
Ocak
@bobette331.1.deneme Tek❓17
Kasım
Handan2212 Handan2212 301.3.deneme Tek❓19
Aralık
elifcimcim elifcimcim 301.1.deneme Tek❓12
Ocak
morceylan morceylan 251.1.deneme Tek ❓
G gunesh9 361.3.deneme Tek ❓24
Aralık
Bende geldim artık 🥺
Yaş 33
2. Çocuk
4. Deneme
Tek
Tahmini doğum tarihi 15 ocak 💜

Herkese selam🌸 Ben de gruba katılmak istiyorum 6+4üm ama henüz kalp atışı duymadığım için cesaret edemiyorumm. Artık şunu duysam da rahat etsem, foruma baktım 7. haftada doğum paketi alanlar gördüm. Ben daha nolur nolmaz diye hamileyim kelimesini bile kullanmıyorum fazla mı karamsarım acaba🤣

Herkese selam🌸 Ben de gruba katılmak istiyorum 6+4üm ama henüz kalp atışı duymadığım için cesaret edemiyorumm. Artık şunu duysam da rahat etsem, foruma baktım 7. haftada doğum paketi alanlar gördüm. Ben daha nolur nolmaz diye hamileyim kelimesini bile kullanmıyorum fazla mı karamsarım acaba🤣

Aleyküm selam canım inşallah kalp atışını da duyarsın Allah’ın izniyle Amin 🤲 seni de aramıza bekliyoruz canım 🥰

Amin canım benim inşallah sizin orada yok mu bu test

Var canım benim tam nasıl olduğunu anlamadım benim kızımda doktorum perinatoloji uzmanına gönderdi 12.haftada detaylı ultrason yaptı ve benden eşimden kan almışlardır hatırladım sonra dan kan sonuçların iyi çıktığını söyledi ve doktorum bebeğin gayet sağlıklı duruyor dedi birde 5 buçuk aylık olunca gittim o zaman sadece detaylı ultrason yapıldı ve çok şükür herşey yolunda demişti ben bunu biliyorum dedim belki senin dediğin farklı birşey olabilir 🥰

Şimdi ikiz olduğu için ekstra kontrol altında tutacaklardır inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz inşallah vaktinde zamanında kucağımıza alalım Amin 🤲🥹❤️

Selamlar 💗 Cuma benim de kalp atışı için randevum var o sesi duyamayacağım diye ödüm kopuyor 😔 yalnız değilisiniz ❤️‍🩹

Ben de dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldum ama şubat ve mart aylarında lucrin depot kullandığım için regl olmadım ve transferim de regl olmadan oldu o yüzden benimkini hesaplarken transfer tarihimin üzerine 2 hafta ekledi doktor yani 21 nisanda transfer oldum 7 nisanda olmuşum gibi hesaplandı
Bende reglın 21 cı gun oldum yanı martın 3 lucrın ama 13 martsa 3-4 gun gecıkmle ıle oldım regl öğle başlafık 7 nısan oldum transfer , ama lucrınde solayı regl gecıkmısdı doktor son regl 13 deyıl 20 sı yazdın ondan )

Hayırlı Akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor 🫣
Hayırlı akşamlar canım ben yine bildiğiniz gibi .sıtma tutuyor beni bu havada sebebini anlamadığım .acile gittim şekerim 116 çıktı normalmiş ama tansiyonum 8-5 .yani normalde de düşük seyrediyor benim tansiyonum ama sanırım hamilelikte bana bu denli halsizlik yapan bu mu acaba ?

Back
X