- 4 Aralık 2024
- 8.989
- 9.379
- 113
- 37
Kızlar ben 29 nisanda 5.gun embriyo transferi oldum kaç haftalık gebeyim nette değişiyor
Dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben 29 nisanda 5.gun embriyo transferi oldum kaç haftalık gebeyim nette değişiyor
Bende geldim artıkBismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler
Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
![]()
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Tahmini
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek 23
Aralıkmayala
37 2. 4.deneme İkiz @merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz 23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek @enguzelumut 32 1. 1.deneme İkiz 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralık@mutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz tupbebitooo
33 1. 3.deneme Tek @Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Ocak @Resunrise 41 1. 1.deneme Tek 1
Ocak@retikuler 32 1. 1.deneme Tek 3
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek 10
Ocak@bobette 33 1. 1.deneme Tek 17
KasımHandan2212
30 1. 3.deneme Tek 19
Aralıkelifcimcim
30 1. 1.deneme Tek 12
Ocakmorceylan
25 1. 1.deneme Tek G gunesh9 36 1. 3.deneme Tek 24
Aralık
Amin canım benim inşallah sizin orada yok mu bu testAnladım canım benim Allah korusun inşallah Rabbim sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah Amin![]()
Bende geldim artık
Yaş 33
2. Çocuk
4. Deneme
Tek
Tahmini doğum tarihi 15 ocak![]()
Herkese selamBen de gruba katılmak istiyorum 6+4üm ama henüz kalp atışı duymadığım için cesaret edemiyorumm. Artık şunu duysam da rahat etsem, foruma baktım 7. haftada doğum paketi alanlar gördüm. Ben daha nolur nolmaz diye hamileyim kelimesini bile kullanmıyorum fazla mı karamsarım acaba
![]()
Amin canım benim inşallah sizin orada yok mu bu test
SelamlarHerkese selamBen de gruba katılmak istiyorum 6+4üm ama henüz kalp atışı duymadığım için cesaret edemiyorumm. Artık şunu duysam da rahat etsem, foruma baktım 7. haftada doğum paketi alanlar gördüm. Ben daha nolur nolmaz diye hamileyim kelimesini bile kullanmıyorum fazla mı karamsarım acaba
![]()
SelamlarCuma benim de kalp atışı için randevum var o sesi duyamayacağım diye ödüm kopuyor
yalnız değilisiniz
![]()
Bende reglın 21 cı gun oldum yanı martın 3 lucrın ama 13 martsa 3-4 gun gecıkmle ıle oldım regl öğle başlafık 7 nısan oldum transfer , ama lucrınde solayı regl gecıkmısdı doktor son regl 13 deyıl 20 sı yazdın ondan )Ben de dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldum ama şubat ve mart aylarında lucrin depot kullandığım için regl olmadım ve transferim de regl olmadan oldu o yüzden benimkini hesaplarken transfer tarihimin üzerine 2 hafta ekledi doktor yani 21 nisanda transfer oldum 7 nisanda olmuşum gibi hesaplandı
Selam bende bıraz sınırlı estoferm ilaçı benı çıldırtsı bugun elımde reçete var eczane dıyor yok ne bılıyom bu reçete olmaz falanHayırlı Akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor![]()
Selam bende bıraz sınırlı estoferm ilaçı benı çıldırtsı bugun elımde reçete var eczane dıyor yok ne bılıyom bu reçete olmaz falan
Hayırlı akşamlar canım ben yine bildiğiniz gibi .sıtma tutuyor beni bu havada sebebini anlamadığım .acile gittim şekerim 116 çıktı normalmiş ama tansiyonum 8-5 .yani normalde de düşük seyrediyor benim tansiyonum ama sanırım hamilelikte bana bu denli halsizlik yapan bu mu acaba ?Hayırlı Akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor![]()
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canımKızlar fetal dna nerde yapdırcaksınız ??? Karar verıdnızmı?
Bılemedımkı anlayamadım başka eczaneden sonında buldumReçete mi yanlış diyor yanisakin kal kuzum stres yapma
Neden ?Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım