- 4 Aralık 2024
- 8.989
- 9.378
- 113
- 37
Yok canım çalışıyorum maalesef .inşallah bir an önce geçer canım![]()
Amin canım ya çalışınca daha zor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım çalışıyorum maalesef .inşallah bir an önce geçer canım![]()
Amin canım inşaallahAmin canım ya çalışınca daha zoroluyor Allahım kolaylık versin inşallah
![]()
Yok hayır 30unda gideceğim randevum o zaman
Ben burdayım canımHani nerde hamişlerim![]()
Neler kullanıyorsun canm benim oksapar haric hepsi 12 haftada kesilecekmis bıkkınlık geldi bana artık. Estrofem prednol progestan fitil ve iğne kullanıyorum benTüp bebek ilaçlarını ne zaman bırakacaksınız kızlar siz ? Ben 10. Haftada bırakacağım .2 günüm kaldı çok şükür belki de onlar bu denli beni maf ediyor bir dünya ilaç içiyorum
Bunları kullanıyorum canımBen hala sabah akşam 2 estrofem içiyorum sabah akşam 1 er tane dubhaston , sabah öğle akşam fitil .demir ilacı ve vitamin bir de coraspirin .valla çoğu zaman vitaminleri içemiyorum bile
Doz azaltarak bitiriyormus canm sende de öyle mi git gide düşüyor mu doz ben şuan fitilide estrofemide günde 4 kullanıyorum 5 di geçen hafta düşürdü 4 e cuma günü kontrolüm var yine düşürür inşallahBunları kullanıyorum canım
Ben burdayım canımkimseden ses çıkmıyor bugün
![]()
Ben buralardayım canım yorumları okuyorum :) cumartesi günü kalp atışı randevumuz var inşallah herşey yolunda giderse çok mutlu olacağım ve çok rahatlayacağımBir sen bir ben birde bebişlerimiz varbiz bu kızlara ne yapalım bilmiyorum parti
mi istiyorlar ne istiyorlar topik dediler açtık yine yoklar
![]()
Ben buralardayım canım yorumları okuyorum :) cumartesi günü kalp atışı randevumuz var inşallah herşey yolunda giderse çok mutlu olacağım ve çok rahatlayacağımkanamanın üzerinden 1 hafta geçti şükür ki yok
İnşallah canımcım gerçekten aklım hep ordaİnşallah canım hayırlısıyla duymak nasip olsun insanın üstünde bir yük oluyor dilerim gümbür gümbür duyarsın Amin![]()
Yok bana direk bırakabilirsiniz her şey yolundaysa dediDoz azaltarak bitiriyormus canm sende de öyle mi git gide düşüyor mu doz ben şuan fitilide estrofemide günde 4 kullanıyorum 5 di geçen hafta düşürdü 4 e cuma günü kontrolüm var yine düşürür inşallah
Merhaba canım ben prednolü keseyi gördükten sonra aşamalı olarak bıraktım, 3 gün yarım 3 gün çeyrek olarakNeler kullanıyorsun canm benim oksapar haric hepsi 12 haftada kesilecekmis bıkkınlık geldi bana artık. Estrofem prednol progestan fitil ve iğne kullanıyorum ben
Prednol aynı böyle doz azaltılarak bitirilecek bende de. Progestan iğne günde iki teke düşür pahalı zaten dedi ben bı sure daha iki vurabilir mıyım korkuyorum birşey olur diye dedim tmm dedi doktorumMerhaba canım ben prednolü keseyi gördükten sonra aşamalı olarak bıraktım, 3 gün yarım 3 gün çeyrek olarak
estrofem 10 haftaya kadar
diğer progesteronlar ve kan sulandırıcı da 12 hafta diyor ama muhtemelen kan sulandırıcyı gebelik sonuna kadar kullanırım doktoe değiştirdiğimde soracağım pıhtılaşma eğilimim var çünkü
Kalcadan da oluyor musun? Ben gobekten gunde 1 ve 3 gunde 1 kalcadan oluyorumPrednol aynı böyle doz azaltılarak bitirilecek bende de. Progestan iğne günde iki teke düşür pahalı zaten dedi ben bı sure daha iki vurabilir mıyım korkuyorum birşey olur diye dedim tmm dedi doktorumçok mu evhamliyim olmadı teke dusurecem
Hani nerde hamişlerim![]()
Progestan bende de yaptı göbeğim mahvolmuştu. Doktorum kalçaya geçirmiştiBuradayım kızlarişten ve herkesten nefret ediyorum
kimseye tahammülüm yok
iğneleri yaparken çok zorlanıyorum sabah akşam progestan dex göbekten bir de enox kan sulandırıcı ama ikisinden biri alerji yaptı sanırım aşırı kaşıntı oluyor göbeğimin rengi şimdiden bir tuhaf oldu morluk gibi değilde yanık gibi daha çok bölge bölge
Anlayacağınız bunalımdayım
Mide bulantım yok ama hep midem ağzımda gibi dişimi fırçaladığım an![]()
Buradayım kızlarişten ve herkesten nefret ediyorum
kimseye tahammülüm yok
iğneleri yaparken çok zorlanıyorum sabah akşam progestan dex göbekten bir de enox kan sulandırıcı ama ikisinden biri alerji yaptı sanırım aşırı kaşıntı oluyor göbeğimin rengi şimdiden bir tuhaf oldu morluk gibi değilde yanık gibi daha çok bölge bölge
Ben kalçadan progestan vuruluyordum dun doktor gordu asla vurulmaz dedi göbekten olanı sabah akşam yaptı aynı senin gibi yanık gibi kaşınıyordu bide kursun suyu yazan Bi sıvı verdi sur dedi iki kere sürdüm iyi geldi Bi sor istersen canımBuradayım kızlarişten ve herkesten nefret ediyorum
kimseye tahammülüm yok