Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tüp bebek ilaçlarını ne zaman bırakacaksınız kızlar siz ? Ben 10. Haftada bırakacağım .2 günüm kaldı çok şükür belki de onlar bu denli beni maf ediyor bir dünya ilaç içiyorum
Neler kullanıyorsun canm benim oksapar haric hepsi 12 haftada kesilecekmis bıkkınlık geldi bana artık. Estrofem prednol progestan fitil ve iğne kullanıyorum ben

Bunları kullanıyorum canım
Doz azaltarak bitiriyormus canm sende de öyle mi git gide düşüyor mu doz ben şuan fitilide estrofemide günde 4 kullanıyorum 5 di geçen hafta düşürdü 4 e cuma günü kontrolüm var yine düşürür inşallah

Bir sen bir ben birde bebişlerimiz var 🥹 biz bu kızlara ne yapalım bilmiyorum parti 🎈 mi istiyorlar ne istiyorlar topik dediler açtık yine yoklar 😒😁
Ben buralardayım canım yorumları okuyorum :) cumartesi günü kalp atışı randevumuz var inşallah herşey yolunda giderse çok mutlu olacağım ve çok rahatlayacağım :KK200: kanamanın üzerinden 1 hafta geçti şükür ki yok

Ben buralardayım canım yorumları okuyorum :) cumartesi günü kalp atışı randevumuz var inşallah herşey yolunda giderse çok mutlu olacağım ve çok rahatlayacağım :KK200: kanamanın üzerinden 1 hafta geçti şükür ki yok

İnşallah canım hayırlısıyla duymak nasip olsun insanın üstünde bir yük oluyor dilerim gümbür gümbür duyarsın Amin 🤲🥹🥰

Neler kullanıyorsun canm benim oksapar haric hepsi 12 haftada kesilecekmis bıkkınlık geldi bana artık. Estrofem prednol progestan fitil ve iğne kullanıyorum ben
Merhaba canım ben prednolü keseyi gördükten sonra aşamalı olarak bıraktım, 3 gün yarım 3 gün çeyrek olarak
estrofem 10 haftaya kadar
diğer progesteronlar ve kan sulandırıcı da 12 hafta diyor ama muhtemelen kan sulandırıcyı gebelik sonuna kadar kullanırım doktoe değiştirdiğimde soracağım pıhtılaşma eğilimim var çünkü

Merhaba canım ben prednolü keseyi gördükten sonra aşamalı olarak bıraktım, 3 gün yarım 3 gün çeyrek olarak
estrofem 10 haftaya kadar
diğer progesteronlar ve kan sulandırıcı da 12 hafta diyor ama muhtemelen kan sulandırıcyı gebelik sonuna kadar kullanırım doktoe değiştirdiğimde soracağım pıhtılaşma eğilimim var çünkü
Prednol aynı böyle doz azaltılarak bitirilecek bende de. Progestan iğne günde iki teke düşür pahalı zaten dedi ben bı sure daha iki vurabilir mıyım korkuyorum birşey olur diye dedim tmm dedi doktorum 🤦🏻‍♀️ çok mu evhamliyim olmadı teke dusurecem

Prednol aynı böyle doz azaltılarak bitirilecek bende de. Progestan iğne günde iki teke düşür pahalı zaten dedi ben bı sure daha iki vurabilir mıyım korkuyorum birşey olur diye dedim tmm dedi doktorum 🤦🏻‍♀️ çok mu evhamliyim olmadı teke dusurecem
Kalcadan da oluyor musun? Ben gobekten gunde 1 ve 3 gunde 1 kalcadan oluyorum
Fitil de var

Hani nerde hamişlerim 🥲

Buradayım kızlar 💗 işten ve herkesten nefret ediyorum 🤣 kimseye tahammülüm yok 🙈 iğneleri yaparken çok zorlanıyorum sabah akşam progestan dex göbekten bir de enox kan sulandırıcı ama ikisinden biri alerji yaptı sanırım aşırı kaşıntı oluyor göbeğimin rengi şimdiden bir tuhaf oldu morluk gibi değilde yanık gibi daha çok bölge bölge 😞
Anlayacağınız bunalımdayım 🤣
Mide bulantım yok ama hep midem ağzımda gibi dişimi fırçaladığım an 🤮

Buradayım kızlar 💗 işten ve herkesten nefret ediyorum 🤣 kimseye tahammülüm yok 🙈 iğneleri yaparken çok zorlanıyorum sabah akşam progestan dex göbekten bir de enox kan sulandırıcı ama ikisinden biri alerji yaptı sanırım aşırı kaşıntı oluyor göbeğimin rengi şimdiden bir tuhaf oldu morluk gibi değilde yanık gibi daha çok bölge bölge 😞
Progestan bende de yaptı göbeğim mahvolmuştu. Doktorum kalçaya geçirmişti

Ayy canım kıyamam geçecek hepsi Allah’ın izniyle 🤲🥹 bende diş fırçalarken işkence gibi midem ağzıma geliyor zorla yapıyorum yazarken bile midem bulanıyor 😁

Ben kalçadan progestan vuruluyordum dun doktor gordu asla vurulmaz dedi göbekten olanı sabah akşam yaptı aynı senin gibi yanık gibi kaşınıyordu bide kursun suyu yazan Bi sıvı verdi sur dedi iki kere sürdüm iyi geldi Bi sor istersen canım

Back
X