Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayırlı akşamlar canım ben yine bildiğiniz gibi .sıtma tutuyor beni bu havada sebebini anlamadığım .acile gittim şekerim 116 çıktı normalmiş ama tansiyonum 8-5 .yani normalde de düşük seyrediyor benim tansiyonum ama sanırım hamilelikte bana bu denli halsizlik yapan bu mu acaba ?

Çok çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim ya Şafii isminle şifalar versin inşallah Amin 🤲🥹
Tabi ki tansiyon düşük olunca ayağa zor kalkarsın ondan oluyordur dikkat et tansiyona sürekli kontrol altında tutmaya çalış inşallah iyi olur 🤲💐

Hayırlı geceler canımlar Allaha emanet olun Rabbim bizleri korusun inşallah görünen görünmeyen kazalardan belalardan inşallah Amin 🤲💐
Sepidem ses çıkmadı aklımdan çıkmadı bugün inşallah önemli birşey yoktur 🥺 🙏

Ben yine yaşam enerjisi diplerde aşırı halsiz ve bulantılıyım kızlar sizde durumlar nasıl ? 2 kere daha hamilelik yaşadım ama ilk defa böyle oldum ya her gün hasta gibiyim ne yazık ki 🥲

Günaydın canim topigin şans getirmeye devam etsin 🥰 benide ekler misin
İlk çocuk ilk deneme tek gebelik doğum tarihi 29 Aralık yaş 30

Amin canım hoşgeldin 🤗 eklerim tabi ki inşallah burada güzel günlerimiz olsun inşallah 🤲💕

Tüp bebek ilaçlarını ne zaman bırakacaksınız kızlar siz ? Ben 10. Haftada bırakacağım .2 günüm kaldı çok şükür belki de onlar bu denli beni maf ediyor bir dünya ilaç içiyorum

Evet canım onların da yan etkisi çok oluyor ben fitillerimi 12.haftada bırakacağım nasip olursa 🤲

Ben yine yaşam enerjisi diplerde aşırı halsiz ve bulantılıyım kızlar sizde durumlar nasıl ? 2 kere daha hamilelik yaşadım ama ilk defa böyle oldum ya her gün hasta gibiyim ne yazık ki 🥲

Canım her hamilelik bir olmuyor bazıları berbat geçiyor benim de iki gün çok kötü belim ağrıyordu bugün yok mesela hergün değişiyor halsizlik bende de var hiçbirşey yapasım yok hemen uzanıp yatayım diyorum ilk üç ay böyle maalesef 🥺 inşallah az kaldı üçüncü ayı atlatırsak bugünler geride kalacak bunlar bir süreç kuzum izin aldıysan yat dinlen tadını çıkart 🤗

Canım her hamilelik bir olmuyor bazıları berbat geçiyor benim de iki gün çok kötü belim ağrıyordu bugün yok mesela hergün değişiyor halsizlik bende de var hiçbirşey yapasım yok hemen uzanıp yatayım diyorum ilk üç ay böyle maalesef 🥺 inşallah az kaldı üçüncü ayı atlatırsak bugünler geride kalacak bunlar bir süreç kuzum izin aldıysan yat dinlen tadını çıkart 🤗
Yok canım çalışıyorum maalesef .inşallah bir an önce geçer canım 😘

Tüp bebek ilaçlarını ne zaman bırakacaksınız kızlar siz ? Ben 10. Haftada bırakacağım .2 günüm kaldı çok şükür belki de onlar bu denli beni maf ediyor bir dünya ilaç içiyorum
Benim kalp atışı duyulunca estrofem progesteron dex iğne ve prednol ilaçlarını kesti şimdi sadece fitil şeker ilacı tiroid ilacı ve oksapar iğne kullanıyorum fiyilde 12. Haftada kesilecek diğerleri sonuna kadar

Benim kalp atışı duyulunca estrofem progesteron dex iğne ve prednol ilaçlarını kesti şimdi sadece fitil şeker ilacı tiroid ilacı ve oksapar iğne kullanıyorum fiyilde 12. Haftada kesilecek diğerleri sonuna kadar
Ben hala sabah akşam 2 estrofem içiyorum sabah akşam 1 er tane dubhaston , sabah öğle akşam fitil .demir ilacı ve vitamin bir de coraspirin .valla çoğu zaman vitaminleri içemiyorum bile

Ve Aleyküm selam canım 🥰 Beta olarak bilmiyorum ama ben kan testinden 17 gün sonra gittim keseyi ve kalp atımını gördüm zaten kese görüldükten sonra betanın bir önemi kalmıyor onun için ekstra kan istemiyorlar 🤗 kese görmeye gittin mi canım
Yok hayır 30unda gideceğim randevum o zaman

Back
X