Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Vallahi haberim yok daha girmemiş henüz inşallah herkes hayırlı güzel haberler alsın Amin 🤲

Kızlar selam anca gelebildim🙈 bende bugün hep dışardaydım sonra eve geldim biriken işleri hallettim derken yeni koltuğa uzandım😅 bende günlük estrofem 3 fitil 3 bide kabadan progestan iğne vurunuyorum enox iğne göbekten 6 damla d vitamini ve folik asit kullanıyorum bunlar aynı devam sadece estrofemi azaltarak kesicez dedi doktorum geçen haftadan bu yana 3 gün günde ikiye düştü şimdi 3 günde günde 1 e düştü estrofem herhalde cumartesi kontrolde komple bıraktırır duruma göre ama enoxa devam ederim ben herhalde çünkü genetik olarak pıhtılaşma sorunum var

Merhaba canım ben prednolü keseyi gördükten sonra aşamalı olarak bıraktım, 3 gün yarım 3 gün çeyrek olarak
estrofem 10 haftaya kadar
diğer progesteronlar ve kan sulandırıcı da 12 hafta diyor ama muhtemelen kan sulandırıcyı gebelik sonuna kadar kullanırım doktoe değiştirdiğimde soracağım pıhtılaşma eğilimim var çünkü
Benim de cuma kontrolüm bebişler gümbür gümbür bekliyordur bizi inşallah 😍🙏 bende hergün kalçadan Progesteron birde kan sulandırı koldan oksapar oluyorum. Günde 1 defa. 12. haftada bırakırız inşallah çok yoruldum iğnelerden transfer hazırlıktan beri kullanıyorum kalçamda yer kalmadı taş gibi oldu. Benim doktorum önlem amaçlı herkese aynı ilaçları veriyor Aret Kamar. Şuan kaçıncı haftasın canım. Ben 7+5

Bende cumartesi gidicem inşallah daha detaylı görürüm bebişleri inşallah sağlıkla sıhhatle duruyorlardır🙈 7+1 deyim bende

Kızlar selam anca gelebildim🙈 bende bugün hep dışardaydım sonra eve geldim biriken işleri hallettim derken yeni koltuğa uzandım😅 bende günlük estrofem 3 fitil 3 bide kabadan progestan iğne vurunuyorum enox iğne göbekten 6 damla d vitamini ve folik asit kullanıyorum bunlar aynı devam sadece estrofemi azaltarak kesicez dedi doktorum geçen haftadan bu yana 3 gün günde ikiye düştü şimdi 3 günde günde 1 e düştü estrofem herhalde cumartesi kontrolde komple bıraktırır duruma göre ama enoxa devam ederim ben herhalde çünkü genetik olarak pıhtılaşma sorunum var

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗 çok yorma kendini annesi 🥰😁

1 buçuk aydır adam akıllı ev işlerini yapamıyorum desem yeri transfer sonrası korkudan yapmadım hamile kaldım halsizlikten yapamadım ev nanay sizde durumlar nasıl 🫣😅

Al bizden de o kadar bir katyam 😭 bile yok yapıyorum ama üstten ev 🏠 bana bakıyor ben eve 🤣😝

İçim gidiyor ama halsizlik te var zorla üstten yapıyorum biraz enerji ⚡️ olsa yapacam da işte inşallah biraz büyüsünler ya Allah deyip girişeceğim inşallah 🤲🏻😻

Ben kalçadan progestan vuruluyordum dun doktor gordu asla vurulmaz dedi göbekten olanı sabah akşam yaptı aynı senin gibi yanık gibi kaşınıyordu bide kursun suyu yazan Bi sıvı verdi sur dedi iki kere sürdüm iyi geldi Bi sor istersen canım

Ya benim doktorum çok yoğun iki dakika muayene ediyor o kadar sonrasında da ben rahatsız etmemek için hiçbir şey soramıyorum😕

Back
X