- 6 Mart 2023
- 226
- 516
- 33
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım yer onu teyzesiBenim de bugün doktor kontrolüm vardı. İnanamıyorum ya ufacık şey hareket etmeye başlamış
Yok sadece göbekten iki kere yapıyorum bide fitil önce günde bir igneydi 4+6 da kahverengi lekelenme yaşadım o zamandan itibaren iki yapıyorumKalcadan da oluyor musun? Ben gobekten gunde 1 ve 3 gunde 1 kalcadan oluyorum
Fitil de var
Kaç haftaliksin canım ay ne güzel darısı bizeBenim de bugün doktor kontrolüm vardı. İnanamıyorum ya ufacık şey hareket etmeye başlamış
Benim de cuma kontrolüm bebişler gümbür gümbür bekliyordur bizi inşallahMerhaba canım ben prednolü keseyi gördükten sonra aşamalı olarak bıraktım, 3 gün yarım 3 gün çeyrek olarak
estrofem 10 haftaya kadar
diğer progesteronlar ve kan sulandırıcı da 12 hafta diyor ama muhtemelen kan sulandırıcyı gebelik sonuna kadar kullanırım doktoe değiştirdiğimde soracağım pıhtılaşma eğilimim var çünkü
Progestan bende de yaptı göbeğim mahvolmuştu. Doktorum kalçaya geçirmişti
Ayyyy şimdi gördüm harika olmuş eline sağlıkmayala
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. İnanamıyorum ya ufacık şey hareket etmeye başlamış
Kızlar selam anca gelebildimbende bugün hep dışardaydım sonra eve geldim biriken işleri hallettim derken yeni koltuğa uzandım
bende günlük estrofem 3 fitil 3 bide kabadan progestan iğne vurunuyorum enox iğne göbekten 6 damla d vitamini ve folik asit kullanıyorum bunlar aynı devam sadece estrofemi azaltarak kesicez dedi doktorum geçen haftadan bu yana 3 gün günde ikiye düştü şimdi 3 günde günde 1 e düştü estrofem herhalde cumartesi kontrolde komple bıraktırır duruma göre ama enoxa devam ederim ben herhalde çünkü genetik olarak pıhtılaşma sorunum var
1 buçuk aydır adam akıllı ev işlerini yapamıyorum desem yeri transfer sonrası korkudan yapmadım hamile kaldım halsizlikten yapamadım ev nanay sizde durumlar nasılAleyküm selam canım hoşgeldinçok yorma kendini annesi
![]()
1 buçuk aydır adam akıllı ev işlerini yapamıyorum desem yeri transfer sonrası korkudan yapmadım hamile kaldım halsizlikten yapamadım ev nanay sizde durumlar nasıl![]()
Ben kalçadan progestan vuruluyordum dun doktor gordu asla vurulmaz dedi göbekten olanı sabah akşam yaptı aynı senin gibi yanık gibi kaşınıyordu bide kursun suyu yazan Bi sıvı verdi sur dedi iki kere sürdüm iyi geldi Bi sor istersen canım
Ya benim doktorum çok yoğun iki dakika muayene ediyor o kadar sonrasında da ben rahatsız etmemek için hiçbir şey soramıyorum![]()