Canım Mayala
Mehmet Reşit Asoğlu
Insallah canimmmBenim de cuma kontrolüm bebişler gümbür gümbür bekliyordur bizi inşallahbende hergün kalçadan Progesteron birde kan sulandırı koldan oksapar oluyorum. Günde 1 defa. 12. haftada bırakırız inşallah çok yoruldum iğnelerden transfer hazırlıktan beri kullanıyorum kalçamda yer kalmadı taş gibi oldu. Benim doktorum önlem amaçlı herkese aynı ilaçları veriyor Aret Kamar. Şuan kaçıncı haftasın canım. Ben 7+5
Ayy ağrıtmaz mı ilk başladığımda ne oturabildim kalçamın üstüne ne de yatabildim ne olduysa şimdi alıştım. Fitilde var günde 3 defa ne ararsanInsallah canimmmAa senin farkliymis canin o kalcadan olan igne cok agritiyor benim 3 gunde 1 o
Ben su an transfer tarihine gore 6+4 um canim , sen kalp atisini duydun mu??
Ay felaket bisey gercekten igne. Canimm cok sevindim vallahi ne guzel duymussun ikiz bebiklerii, ben de duyayim insallah dua etAyy ağrıtmaz mı ilk başladığımda ne oturabildim kalçamın üstüne ne de yatabildim ne olduysa şimdi alıştım. Fitilde var günde 3 defa ne ararsan. Evet 2 hafta önce duydum canım çok şükür bu ikinci kontrol ikiz benim sağlıkla kavuşalım inşallah. Senin doktorun transfer tarihine göre mi hesaplıyor canım. Benim son adet tarihine göre
Duyarsın canım içini rahat tut. İnsan elinde olmuyor hep bir endişe duyuyor. Şuan çok başındasın kalp atışını duy sonra rahat rahat doktor seçersin eminim bebeğin seni bekliyor ilk defa duymak çok güzel bir duyguymuşAy felaket bisey gercekten igne. Canimm cok sevindim vallahi ne guzel duymussun ikiz bebiklerii, ben de duyayim insallah dua etbenimki tek
Benim son adet tarihim yok canim ahhhah yani lucrin igne kullandigim icin lekelenme yasadim sadece o yuzden bilemiyorum tam
Tam bi doktorum da yok universite hastanesinde tup bebek yaptirdim genellikte hangi doktor varsa veya asistanlar muayene ediyor, bir doktor belirledim ona gidecektim haftasonu ama o da izindeymiş valla medicalparkta bi doktor buldum dayanamicam gidicem bakalim sonra doktora karar vericem
Birde şunu sor prolutex göbekten progestanın muadili. Bana bunu verdi ben göbekten yapıyorum kalça çok ağrılı olmuştuCuma günü soracağım belki geçirir kalçaya
Çok memnunum Allah razı olsunAa takip ediyorum o doktoru uzun zamandır nasıl memnunmusun kuzum
Bana zaten en başından beri prolutex vermişlerdi eczanede yoktu muadilini alabilir miyim diye sorduğumda problem olmayacağını içeriğinin aynı olduğunu ilettiler o yüzden progestan dex kullanıyorumBirde şunu sor prolutex göbekten progestanın muadili. Bana bunu verdi ben göbekten yapıyorum kalça çok ağrılı olmuştu
Çok memnunum Allah razı olsun
Önce transferlerimde iki defa Erbil Yağmur da tedavi gördüm tonla ilaç kullanıyordum ve 5-6 ay ara vererek tedavi gördüm süreç uzamasın sonrası daha zor olur diye düşündüm hep
Neredeyse iki yıl hiç regl olmadım çok zor süreçlerdi benim için hatırlamak bile istemiyorum.
Mehmet hoca çok farklı bizi hiç yormadı , gereksiz yere ne ilaç ne iğne nede muayene ne olduğunu anlamadan opu oldum sonrasında da transfer
Yani tüm sürecim dahil toplasam yarım saat görmemişimdir kendisiniMaşallahsübhanallah çok şükür canım pozitif bir doktora benziyor ama burada kaç yerde okudum hepsi şov falan yazmışlardı
inşallah canımm çok sağol vallahi Allah isteyen herkese nasip etsinDuyarsın canım içini rahat tut. İnsan elinde olmuyor hep bir endişe duyuyor. Şuan çok başındasın kalp atışını duy sonra rahat rahat doktor seçersin eminim bebeğin seni bekliyor ilk defa duymak çok güzel bir duyguymuş
Yani tüm sürecim dahil toplasam yarım saat görmemişimdir kendisini5 dk bile sürmüyor muayenelerim
Erbil bey hikaye anlatıyormuş göz boyuyormuş o zamanlarşuan anlıyorum
Hikaye dinlemektense 2 saniye gerçekleri duymak bana daha iyi geldi
Aynen öyle canım mayalaÇok haklısın canım önemli olan işinin Ehl-i olması ilgilenmesi yani doktorla arkadaş değiliz saatlerce oturup kahve eşliğinde konuşsunlar onlar da o mesai saatlerinde işlerini bitirmeleri gerekiyor herkese bir saat zaman ayırsa muayeneler bitmez ki nasıl tedaviye geçsinlerçok şükür tedavi sonucunda hamiş kalmışsın gerisi boş
Merhaba ben de aret hocanın hastasıyım benim de ikizBenim de cuma kontrolüm bebişler gümbür gümbür bekliyordur bizi inşallahbende hergün kalçadan Progesteron birde kan sulandırı koldan oksapar oluyorum. Günde 1 defa. 12. haftada bırakırız inşallah çok yoruldum iğnelerden transfer hazırlıktan beri kullanıyorum kalçamda yer kalmadı taş gibi oldu. Benim doktorum önlem amaçlı herkese aynı ilaçları veriyor Aret Kamar. Şuan kaçıncı haftasın canım. Ben 7+5
Aynen öyle canım mayalainsanların beklentileri farklı olduğu için ilgi görmek istedikleri için belki memnun kalmayabilirler ama benim için çok başarılı bir doktor. Tedavim olumsuz olsa da aynı şeyleri söylüyor olurdum çünkü elinden geleni yaptığına inanıyorum belli bir yerden sonrası tamamen nasip zamanı gelince oluyor buna inanıyorum
Biz Bülent hocaya gittik Bülent Erol eşim için Bülent hoca o klinikte olduğu için orayı tercih ettik ve sonrasında Mehmet hocayı seçtik. Bülent hoca mükemmel bir doktor eşinden dolayı tedavi görecek herkesin başka bir yerde yorulmadan Bülent hocaya gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok mütevazi bir o kadar mükemmel bir doktor karşısındakine değer vererek gözünün içine bakarak insan yerine koyarak konuşan biri Allahım ayağına taş değdirmesin
İyi akşamlar güzel hamişlerburaya gelmek için kalbi bekliyeyim dedim ama çok var bekleyemeyeceğim Dün iki kese gördük
Çok şükürbir kese 1hafta önden gidiyor diğeri haftası ile uyumlu doktor sorun değil dedi inşallah kalplerini de duyarız ikiz olduğunu duyunca endişelerim katlandı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Yaş 34
4.deneme
İlk çocuk
İkiz
Tahmini doğum 19.01.2026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?