Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sepide nerdesin kuzum inşallah önemli birşey yoktur geri dön ne olur daha cinsiyet partisi yapacağız neler aldık konuşacağız

Insallah canimmm Aa senin farkliymis canin o kalcadan olan igne cok agritiyor benim 3 gunde 1 o
Ben su an transfer tarihine gore 6+4 um canim , sen kalp atisini duydun mu??

Insallah canimmm Aa senin farkliymis canin o kalcadan olan igne cok agritiyor benim 3 gunde 1 o
Ben su an transfer tarihine gore 6+4 um canim , sen kalp atisini duydun mu??
Ayy ağrıtmaz mı ilk başladığımda ne oturabildim kalçamın üstüne ne de yatabildim ne olduysa şimdi alıştım. Fitilde var günde 3 defa ne ararsan . Evet 2 hafta önce duydum canım çok şükür bu ikinci kontrol ikiz benim sağlıkla kavuşalım inşallah. Senin doktorun transfer tarihine göre mi hesaplıyor canım. Benim son adet tarihine göre

Ay felaket bisey gercekten igne. Canimm cok sevindim vallahi ne guzel duymussun ikiz bebiklerii, ben de duyayim insallah dua et benimki tek
Benim son adet tarihim yok canim ahhhah yani lucrin igne kullandigim icin lekelenme yasadim sadece o yuzden bilemiyorum tam
Tam bi doktorum da yok universite hastanesinde tup bebek yaptirdim genellikte hangi doktor varsa veya asistanlar muayene ediyor, bir doktor belirledim ona gidecektim haftasonu ama o da izindeymiş valla medicalparkta bi doktor buldum dayanamicam gidicem bakalim sonra doktora karar vericem

Duyarsın canım içini rahat tut. İnsan elinde olmuyor hep bir endişe duyuyor. Şuan çok başındasın kalp atışını duy sonra rahat rahat doktor seçersin eminim bebeğin seni bekliyor ilk defa duymak çok güzel bir duyguymuş

Aa takip ediyorum o doktoru uzun zamandır nasıl memnunmusun kuzum
Çok memnunum Allah razı olsun
Önce transferlerimde iki defa Erbil Yağmur da tedavi gördüm tonla ilaç kullanıyordum ve 5-6 ay ara vererek tedavi gördüm süreç uzamasın sonrası daha zor olur diye düşündüm hep
Neredeyse iki yıl hiç regl olmadım çok zor süreçlerdi benim için hatırlamak bile istemiyorum.
Mehmet hoca çok farklı bizi hiç yormadı , gereksiz yere ne ilaç ne iğne nede muayene ne olduğunu anlamadan opu oldum sonrasında da transfer

Birde şunu sor prolutex göbekten progestanın muadili. Bana bunu verdi ben göbekten yapıyorum kalça çok ağrılı olmuştu
Bana zaten en başından beri prolutex vermişlerdi eczanede yoktu muadilini alabilir miyim diye sorduğumda problem olmayacağını içeriğinin aynı olduğunu ilettiler o yüzden progestan dex kullanıyorum

Maşallah sübhanallah çok şükür canım pozitif bir doktora benziyor ama burada kaç yerde okudum hepsi şov falan yazmışlardı

Maşallah sübhanallah çok şükür canım pozitif bir doktora benziyor ama burada kaç yerde okudum hepsi şov falan yazmışlardı
Yani tüm sürecim dahil toplasam yarım saat görmemişimdir kendisini 5 dk bile sürmüyor muayenelerim
Erbil bey hikaye anlatıyormuş göz boyuyormuş o zamanlar şuan anlıyorum
Hikaye dinlemektense 2 saniye gerçekleri duymak bana daha iyi geldi

inşallah canımm çok sağol vallahi Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok haklısın canım önemli olan işinin Ehl-i olması ilgilenmesi yani doktorla arkadaş değiliz saatlerce oturup kahve eşliğinde konuşsunlar onlar da o mesai saatlerinde işlerini bitirmeleri gerekiyor herkese bir saat zaman ayırsa muayeneler bitmez ki nasıl tedaviye geçsinler çok şükür tedavi sonucunda hamiş kalmışsın gerisi boş

Aynen öyle canım mayala insanların beklentileri farklı olduğu için ilgi görmek istedikleri için belki memnun kalmayabilirler ama benim için çok başarılı bir doktor. Tedavim olumsuz olsa da aynı şeyleri söylüyor olurdum çünkü elinden geleni yaptığına inanıyorum belli bir yerden sonrası tamamen nasip zamanı gelince oluyor buna inanıyorum
Biz Bülent hocaya gittik Bülent Erol eşim için Bülent hoca o klinikte olduğu için orayı tercih ettik ve sonrasında Mehmet hocayı seçtik. Bülent hoca mükemmel bir doktor eşinden dolayı tedavi görecek herkesin başka bir yerde yorulmadan Bülent hocaya gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok mütevazi bir o kadar mükemmel bir doktor karşısındakine değer vererek gözünün içine bakarak insan yerine koyarak konuşan biri Allahım ayağına taş değdirmesin

İyi akşamlar güzel hamişlerburaya gelmek için kalbi bekliyeyim dedim ama çok var bekleyemeyeceğimDün iki kese gördük
Çok şükür bir kese 1hafta önden gidiyor diğeri haftası ile uyumlu doktor sorun değil dedi inşallah kalplerini de duyarız ikiz olduğunu duyunca endişelerim katlandı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Yaş 34
4.deneme
İlk çocuk
İkiz
Tahmini doğum 19.01.2026

Merhaba ben de aret hocanın hastasıyım benim de ikiz ilaçlar gerçekten çok fazla,aret hocada mı takipte olacaksınız

Amin canım benim önemli olan da memnun kalman maşallah

Hayırlı Akşamlar cancağzım hoşgeldin sefalar getirdin inşallah yaa tebrik ederim sağlıcakla gelsin ikizlerimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin bende endişeliyim fakat Rabbime emanet ettim kuzucuklarımı Rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar eylesin vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah

Arkadaşlar bugün bir olaya çok sinirlendim üzüldüm stres yaptım sinirden titredim baya bebeğime bisey olmamıştır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…