Arkadaşlar bugün bir olaya çok sinirlendim üzüldüm stres yaptım sinirden titredim baya bebeğime bisey olmamıştır dimi
Ay ben de öyleyim, beynim yok artık diyorumUnutkanlık yüksek seviyede
Benim 2 gündür migren atağım tuttu o yüzden pek mesajları okuma yazma halim yok bana da dua edin inşallah pazartesi kontrolüm
Ay ben de öyleyim, beynim yok artık diyorum. Böyle temel kelimeler, isimler anlık aklıma gelmiyor. İsimleri karıştırıyorum yaşlılar gibi
Canim gittim gorduk keseyi hersey yolunda ben 2 dr ayni anda gidiyorum ikisi birbirinden habersiz
Hoşgeldinkuzum tekrardan hayırlı olsun senin baştan hissettim pozitif olacağını çok şükür Elhamdüllilah ekliyorum hemen artık buradayız doğum yapana kadar
Canim gittim gorduk keseyi hersey yolunda ben 2 dr ayni anda gidiyorum ikisi birbirinden habersizgecen hafta keseyi gormustum bu gun yine keseyi gorduk yolk sac denilen arkadas buyumus daha da gecen haftaya gore hersey yolunda cok sukur haftaya kalp atisi icin gidicem tekrar onu bekliyoruz merakla hersey guzel su an da mide bulantilantisi basladi ama idare ediyorum birde ufak bi lekelenme oldu dikkat etmesem gormem oyle ufak dr soyledim rahim buyudugu icin kilcal damarlar patliyormus normalmis basiniza gelirse bilginiz olsun sizinde
Gözün aydın canım herseyin yolunda olmasına çok sevindim güzel annelerCanim gittim gorduk keseyi hersey yolunda ben 2 dr ayni anda gidiyorum ikisi birbirinden habersizgecen hafta keseyi gormustum bu gun yine keseyi gorduk yolk sac denilen arkadas buyumus daha da gecen haftaya gore hersey yolunda cok sukur haftaya kalp atisi icin gidicem tekrar onu bekliyoruz merakla hersey guzel su an da mide bulantilantisi basladi ama idare ediyorum birde ufak bi lekelenme oldu dikkat etmesem gormem oyle ufak dr soyledim rahim buyudugu icin kilcal damarlar patliyormus normalmis basiniza gelirse bilginiz olsun sizinde
Aaa gerçekten mi çok sevindimMerhaba ben de aret hocanın hastasıyım benim de ikizilaçlar gerçekten çok fazla,aret hocada mı takipte olacaksınız
Aaa gerçekten mi çok sevindimben Tekirdağ’da yaşıyorum opu ve transfer için Aret hocaya gittim. Gebelik takibini burda kadın doğum doktorum yapıyor. Bilgileri hemşirelere iletiyoruz. Siz kaçıncı haftadasınız yaşınız kaç ben tek istedim Aret hoca çift transfer uygun gördü ikisi de tuttu. çok bonkör hem ilaçlarda hem embriyo da
kullandığım ilaçlar; Oksopor günde 1 progestan 50 kg kalçadan günde 1 Coraspirin günde 1 folbiol folik asit günde 1 Dekort günde 1 cyclo progynova table (beyazlar sadece) günde 8 tane progestan fitil günde 3 defa Prof günde 2 defa
Sizde bunları kullanıyor musunuz çok fazla ilaç var @Goksellll
Çerkezköyde yaşıyorum.takip için hep git gel yaptım çok zordu.Burdan bir doktorla devam edicem bende.şuan 5+3 teyiz.yaşım 34.sizin haftanız daha önde kalpten sonra bazı ilaçları bıraktırmadılar mı?Ayy nolur ilaçları bıraktığınız zaman haber verin önden moral olsun banaAaa gerçekten mi çok sevindimben Tekirdağ’da yaşıyorum opu ve transfer için Aret hocaya gittim. Gebelik takibini burda kadın doğum doktorum yapıyor. Bilgileri hemşirelere iletiyoruz. Siz kaçıncı haftadasınız yaşınız kaç ben tek istedim Aret hoca çift transfer uygun gördü ikisi de tuttu. çok bonkör hem ilaçlarda hem embriyo da
Ben sizi biraz hatırlıyor gibiyim. Tuvalette karşılaşmıştık ailenizde yanınızdaydı pazartesi transfer olucam bende demiştiniz çerkezköyden git gel yaptık hep diye konuşmuştuk kapalı bir hanımefendiydi o kişi misinizÇerkezköyde yaşıyorum.takip için hep git gel yaptım çok zordu.Burdan bir doktorla devam edicem bende.şuan 5+3 teyiz.yaşım 34.sizin haftanız daha önde kalpten sonra bazı ilaçları bıraktırmadılar mı?Ayy nolur ilaçları bıraktığınız zaman haber verin önden moral olsun banaDoktor standart herkese veriyor dediğiniz gibi.
Yok ben o değilim böyle bir sohbetim olmadı eşim dışında kimsenin haberi yokBen sizi biraz hatırlıyor gibiyim. Tuvalette karşılaşmıştık ailenizde yanınızdaydı pazartesi transfer olucam bende demiştiniz çerkezköyden git gel yaptık hep diye konuşmuştuk kapalı bir hanımefendiydi o kişi misiniz. Burdaki doktorum genelde 12 haftadan sonra bıraktırıyor dedi. Kalp atışını duyunca haber verdim hemşire ilaçlara devam dedi . Yarın kontrolüm var bilgi vericem bakalım ne diyecekler yarın 8 haftalık oluyorum
Kaç haftalık oldu bebişinCanim gittim gorduk keseyi hersey yolunda ben 2 dr ayni anda gidiyorum ikisi birbirinden habersizgecen hafta keseyi gormustum bu gun yine keseyi gorduk yolk sac denilen arkadas buyumus daha da gecen haftaya gore hersey yolunda cok sukur haftaya kalp atisi icin gidicem tekrar onu bekliyoruz merakla hersey guzel su an da mide bulantilantisi basladi ama idare ediyorum birde ufak bi lekelenme oldu dikkat etmesem gormem oyle ufak dr soyledim rahim buyudugu icin kilcal damarlar patliyormus normalmis basiniza gelirse bilginiz olsun sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?