Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mayala ben geldimmmmm çok şükür
Yaş 30 ilk deneme tek transfer sonuç 72.77 14 ünde transfer yapıldı

Hoşgeldin kuzum tekrardan hayırlı olsun senin baştan hissettim pozitif olacağını çok şükür Elhamdüllilah ekliyorum hemen artık buradayız doğum yapana kadar

Arkadaşlar bugün bir olaya çok sinirlendim üzüldüm stres yaptım sinirden titredim baya bebeğime bisey olmamıştır dimi

Allahım korusun inşallah birşey olmaz canım benim sıkıntı etme onların yeri sağlam Allah’ın izniyle inşallah sen yine de stresten uzak dur bebekler büyüdükçe hisseder yaşadıklarını birde onlara da geçiyor stresin ve doğunca da huzursuz oluyorlar bu sefer onun için elimizden geldiğince negatif kişilerden uzak duralım bu süreçte Rabbim sana bağışlasın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin

Canım Annelerim doktora gidenler sonuç alanlar arada yazın benim kafa 10 milyon unutabilirim onun için kendinizi hatırlatın olur mu canımlar

Benim 2 gündür migren atağım tuttu o yüzden pek mesajları okuma yazma halim yok bana da dua edin inşallah pazartesi kontrolüm

Benim 2 gündür migren atağım tuttu o yüzden pek mesajları okuma yazma halim yok bana da dua edin inşallah pazartesi kontrolüm

Ayy canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah Amin benim de geçen hafta öyle oldu bu iki günde şiddetli bel ağrısı çektim bugün daha iyiyim bebişler arada burayız diye hatırlıyor bize

Kızlarım bebişler anne karnında zekasını anneden alırmış unutkanlığımız normal artık onlara gidiyor bizde bol bol isim karıştırırız

Kızlar P prensespuffy bugün kontrole gidecekti ne yaptı acaba umarım hersey istediği gibi olmustur
Canim gittim gorduk keseyi hersey yolunda ben 2 dr ayni anda gidiyorum ikisi birbirinden habersiz gecen hafta keseyi gormustum bu gun yine keseyi gorduk yolk sac denilen arkadas buyumus daha da gecen haftaya gore hersey yolunda cok sukur haftaya kalp atisi icin gidicem tekrar onu bekliyoruz merakla hersey guzel su an da mide bulantilantisi basladi ama idare ediyorum birde ufak bi lekelenme oldu dikkat etmesem gormem oyle ufak dr soyledim rahim buyudugu icin kilcal damarlar patliyormus normalmis basiniza gelirse bilginiz olsun sizinde

Maşallah sağlıcakla devam etsin canım Amin

Gözün aydın canım herseyin yolunda olmasına çok sevindim güzel anneler

Merhaba ben de aret hocanın hastasıyım benim de ikiz ilaçlar gerçekten çok fazla,aret hocada mı takipte olacaksınız
Aaa gerçekten mi çok sevindim ben Tekirdağ’da yaşıyorum opu ve transfer için Aret hocaya gittim. Gebelik takibini burda kadın doğum doktorum yapıyor. Bilgileri hemşirelere iletiyoruz. Siz kaçıncı haftadasınız yaşınız kaç ben tek istedim Aret hoca çift transfer uygun gördü ikisi de tuttu. çok bonkör hem ilaçlarda hem embriyo da

Çerkezköyde yaşıyorum.takip için hep git gel yaptım çok zordu.Burdan bir doktorla devam edicem bende.şuan 5+3 teyiz.yaşım 34.sizin haftanız daha önde kalpten sonra bazı ilaçları bıraktırmadılar mı?Ayy nolur ilaçları bıraktığınız zaman haber verin önden moral olsun bana Doktor standart herkese veriyor dediğiniz gibi.

Ben sizi biraz hatırlıyor gibiyim. Tuvalette karşılaşmıştık ailenizde yanınızdaydı pazartesi transfer olucam bende demiştiniz çerkezköyden git gel yaptık hep diye konuşmuştuk kapalı bir hanımefendiydi o kişi misiniz . Burdaki doktorum genelde 12 haftadan sonra bıraktırıyor dedi. Kalp atışını duyunca haber verdim hemşire ilaçlara devam dedi. Yarın kontrolüm var bilgi vericem bakalım ne diyecekler yarın 8 haftalık oluyorum

Yok ben o değilim böyle bir sohbetim olmadı eşim dışında kimsenin haberi yok inşallah bıraktırırlar kısmen de olsa.Ben kese için gittiğimde genelde iğneler ve estrofem dışındakileri kalpte bıraktıyor demişti hemşire hanım.

Kaç haftalık oldu bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…