Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gördüm canım salı günü 28 inde kalp atışı var korku ve heyecan bir arada bir öncekinde kalp atışı duyamadım kürtaj oldum acı tecrübe şimdiki heyecanı yaşayamıyorum maalesef
geçmiş olsun çok iyi anlıyorum o kadar alışmışız ki aksiliklere, sürecin de tadını çıkaramıyoruz. Az kalmış inşallah sen de duyacaksın

Kızlar ben bugün ananas yedim 4 dilim felan sonra gördüm ki ananas yenmemeliymiş düşüğe sebep olurmuş ilk aylarda inşallah bişi olmaz içime tasa çöktü

mayala kuzum ekleyebilirsin bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda
34 Yaş 1.deneme 1.çocuk doğum tarihim 20 Aralık

Eklemiştim canım benim sadece tahmini doğum tarihini eklemedim hadi gözün aydın olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Kızlar ben bugün ananas yedim 4 dilim felan sonra gördüm ki ananas yenmemeliymiş düşüğe sebep olurmuş ilk aylarda inşallah bişi olmaz içime tasa çöktü

Oh oh afiyet şifa olsun kararında yemelisin herşeyin fazlası zararlı Allah’ın izniyle birşey olmaz

Amin canım her daim pozitif düşün Rızkı kısmeti olan zaten sen ne yap et doğacaktır Allaha emanet kuzucuklarımız maşallah canım gözünaydın olsun inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…