- 6 Mart 2023
- 226
- 516
- 33
- 36
Gördüm canım salı günü 28 inde kalp atışı var korku ve heyecan bir arada bir öncekinde kalp atışı duyamadım kürtaj oldum acı tecrübe şimdiki heyecanı yaşayamıyorum maalesefTeşekkür ederimmOlur olur merak etmeyin keseyi görmüş müydünüz?
geçmiş olsunGördüm canım salı günü 28 inde kalp atışı var korku ve heyecan bir arada bir öncekinde kalp atışı duyamadım kürtaj oldum acı tecrübe şimdiki heyecanı yaşayamıyorum maalesef
Hiç belirtin var mı canimgeçmiş olsunçok iyi anlıyorum o kadar alışmışız ki aksiliklere, sürecin de tadını çıkaramıyoruz. Az kalmış inşallah sen de duyacaksın
Regl öncesi karın-bel ağrısı gibi ağrım oluyor hala zaman zaman. Normaldir diye düşünüyorumHiç belirtin var mı canim
Hiç bisey olmaz korkma stres yapma şifa olsunKızlar ben bugün ananas yedim 4 dilim felan sonra gördüm ki ananas yenmemeliymiş düşüğe sebep olurmuş ilk aylarda inşallah bişi olmaziçime tasa çöktü
mayala kuzum ekleyebilirsin bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda
34 Yaş 1.deneme 1.çocuk doğum tarihim 20 Aralık
Minişlerimi tekrar görmeye son 2 gün kaldı şimdiden çok özlemiyor muyuzzz
Kızlar ben bugün ananas yedim 4 dilim felan sonra gördüm ki ananas yenmemeliymiş düşüğe sebep olurmuş ilk aylarda inşallah bişi olmaziçime tasa çöktü
ayyy oyle mi hesaplaniyorr bilmiyorum kii
Kızlar ben de bugün doktora gittim, karından bakıldı 6+5'te kalp atımını duyduk çok şükürZor elde ettiğimiz için içimde hep bir korku var, bugün doktora sordum 6 haftadan sonra düşük riski yüzde kaç oluyor diye. Saçma belki ama bu sayıları duymak beni rahatlatıyor Bu haftalarda düşük riski yaklaşık yüzde 10'dur dedi. Tüp bebekle ilgisi yok, dışardaki tüm gebeler için bu geçerli dedi. Yani gebelerin %90'ı bu haftadan sonra sağlıkla doğum yapar dedi. Ay bunu duyunca bi rahatladım. Yüzde 10 ihtimal evet az değil ama gece gündüz düşünüp evham yapacak kadar da çok değil. Allah korusun hepimizin bebeklerini
Her gün bol yatmalı hafif bulantılı geçiyor dünyayı canım istemiyor dışarı çıkmak felan işgence gibi geliyor sabırsızlıkla 3. Ayı bekliyorum
Bide 2 çocukla gör sen bizi
O hallerimizi çok merak ediyorumSeneye Anne topuzu online uykuya hasret bir şekilde ortada gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?