Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de oluyor canım bembeyaz hatta bazen diyorum idrar mı kaçırıyorum ama değil tertemiz su geliyor çünkü aktığını da hissediyorum bazen .korkma o hormonlardan fitillerden ilaçlardan oluyor bence .

Arkadaşlar doktorlar iliski için bir şey dedi mi ben 9 +5 im doktor yapabilirsiniz dedi ama sizinkiler bisey dedi mi bazıları afedersiniz prezervatif olmadan olmaz filan demis

Kizlar benim TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi

Arkadaşlar doktorlar iliski için bir şey dedi mi ben 9 +5 im doktor yapabilirsiniz dedi ama sizinkiler bisey dedi mi bazıları afedersiniz prezervatif olmadan olmaz filan demis
Bunu ben de merak ediyorum ne zaman serbest olacak, ama doktora sormaya utanıyorum. Tek derdiniz bu mu diye düşünmesin

toplu özel mesaj açamıyor muyuz burda ya o değil de ben günlerdir aylardır konuştuğum sizleri görmeyi de çok isterim

Keşke öyle bir imkan olsaydı burada ya Whatsap grubu istediler de yasak bizim eskiden kızlar açalım dedi bende yasak olduğunu bilmiyordum daha birkaç kişiyle toplaştık banlandık buradan engel yedik meğersem yasakmış

Kizlar benim TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi

Belki ilaç dozunu ayarlıyamadılar o da dengesiz yapıyordur

Vallahi biz ne sorduk ne doktor söyledi ama biz zaten risk almıyoruz gerekte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…