- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
İnşaallah ondandır ama benim daha önce kanama alanım vardı .Benim cok cok az lekelenmem oldu dr soyledim rahim buyudugu icin kilcal damarlar patliyor normal dedi oyle olabilir mi acaba seninde ?
Rica ederimcanım herşey gönlünce olsun sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum inşallah Amin
hahahahaha ben saat 22.00 dedi mi gözler gidiyor kızlarYok kuzum bizim kızçeler ancak 4 aylık olunca aktif olurlar galiba
Elimize telefona alsak şükrederiz kız sen yeter ki iste özelden resim atarım sana
Benim de oluyor canım bembeyaz hatta bazen diyorum idrar mı kaçırıyorum ama değil tertemiz su geliyor çünkü aktığını da hissediyorum bazen .korkma o hormonlardan fitillerden ilaçlardan oluyor bence .Kızlar 6+4 teyim az önce su gibi akıntım geldi ama baya vardı yani öncedende oluyordu ama sanki bu biraz fazlaydı su gibi berrak kokusuz normal mi kızlar çocugun suyu falan değildir dimi herhangi bi ağrı kanama leke vs yok
Masallahherkese selam
Bugün o mucizevi sesi duydum
İnşallah sağlıkla devam eder
Kurban olduğum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canım gözün aydın kaç haftaliksinherkese selam
Maşallah canım gözün aydın kaç haftaliksin
Bunu ben de merak ediyorum ne zaman serbest olacak, ama doktora sormaya utanıyorum. Tek derdiniz bu mu diye düşünmesinArkadaşlar doktorlar iliski için bir şey dedi mi ben 9 +5 im doktor yapabilirsiniz dedi ama sizinkiler bisey dedi mi bazıları afedersiniz prezervatif olmadan olmaz filan demis
toplu özel mesaj açamıyor muyuz burda ya o değil de ben günlerdir aylardır konuştuğum sizleri görmeyi de çok isterim
herkese selam
Bunu ben de merak ediyorum ne zaman serbest olacak, ama doktora sormaya utanıyorum. Tek derdiniz bu mu diye düşünmesin
Evet serbest dese de 10-11 haftaya kadar ben de yapmam sanırımBizde yasak olmasa da biz risk almıyoruz zaten
Kizlar benim TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi
Arkadaşlar doktorlar iliski için bir şey dedi mi ben 9 +5 im doktor yapabilirsiniz dedi ama sizinkiler bisey dedi mi bazıları afedersiniz prezervatif olmadan olmaz filan demis
Vallahi biz ne sorduk ne doktor söyledi ama biz zaten risk almıyoruzgerekte yok
Annelik duygularımız şimdiden başladıYa kızlar bende bir burun akıntısı bir hapşırmak mahvoldum inşallah yavrum bisey olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?