Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aleyküm selam canım vallahi ben evde yatıyorum grip miyim hamile miyim anlamadım ateş yok ama sürekli uzanma isteği var sende keyifler nasıl

Aleyküm selam canım vallahi ben evde yatıyorum grip miyim hamile miyim anlamadım ateş yok ama sürekli uzanma isteği var sende keyifler nasıl

Geçmiş olsun canım benim bende de halsizlik var hep diyorum uzanayım dışarı bile çıkmayayım o derece inşallah 12.haftadan sonra toparlarız

Selamın aleyküm canlarım nasılsınız herşey yolunda mı inşallah
Merhaba Sevgili Mayala ve bütün arkadaşlar

Kendimi ilaç içmekten çok yorgun hissediyorum hem bedensel hem de psikolojik olarak ,is yüküm de üzerine eklenince vücudumu kaldıracak gücüm klmiyor eve gelince hep uyuyorum ,mide bulantısı prilamla yüzde 95 azalmıştı şimdi ona rağmen geri gldi tek istediğim sağlıkla 12. Haftaya gelip bu ilaçlari bırakabilmek ,demir depolarim bitmiş doktorum günde 15ten fazla ilaç kullanıyorsun bunu bekleyelim dedi üçüncü ayda başlatacakmis, bilmiyorum benim ağrı eşiğim zaten çok zayıf olduğum için hep düşüktür hayatımın en sabırlı olabildgm dönemindeyim ama artık gücüm azaldı rabbim bu süreci yaşayan herkesin büyük büyük çok buyum yardımcısı olsun ,doğal yolla gebe kalanlarda dilerim bunun nasıl bir lütuf olduğunun bilincindedir ,sonuçları olumsuz olup bekleyen bütün güzel kardeslerimede rabbim nasip etsin ,slm ve dua ile ..

Canımmmm kendini yalnız hissetme İnan aynıyız ayakta durmaya çalışıyoruz gerçekten benimde bir anda tüm etim kemiğim eriyor gibi hissediyorum hiç canım olmuyor biri koluma dokunsa halsizlikten ağlıcak gibi oluyorum ama geçecek kucağımızdaki miss kokularla bugünleri gülerek hatırlıcaz Allahın izniyle

Ahhh inşallah sürekli Allah'ım affet dilime vurdu olumsuz bir durum olursa kendimi suçların diyorum ama bedenim adeta alarm veriyor ,Allah'ım sonumuz çok güzel olsun bugünleri gerçekten hatırlamaya vakit kalmayacak kadar güzel anılar gelsin yerine zira kalp sesini duyana kadar her aşamada her muayenede kaygı bozukluğu yaşadım kendimi akışa bırakamadım çünkü hem yaş faktorum hemde ilk denemenin verdiği careslik ve tecrubeszlik vardı ,ne bileyim belki de herkes böyle hepimize çok dua ediyorum

Kesinlikle tüm duygularımız o kadar benzer kiiii her muaynede aynı heyecan kaygı ve stres ilk 2 muayenem güzel geçti şimdi de 3. Ay kontrolü de güzel geçsin ondan sonra rahatlıcam diyorum hiçbir zaman tam anlamıyla bi oh diyemiyoruz sanki

Handan Prilam diye bı ilaç verdimi doktorun gece iki sabah bir içiliyor oldukça etkili
Verdi canım içiyorum dün gece sabaha karşı 2 tane içtim .bu saate kadar götürdü beni şimdi yine başladı bulanmaya midem kustum az önce mesela .Ama bazen de hiç işe yaramıyor içsem de aynı oluyor içmesem de .

Kızlar acile geldim ağladım artık sinirlerim boşaldı doktora göre normal 5 kere kusmak ben anlamadım ben mi büyütüyorum gerçekten
Eki Görüntüle 3595665
Handan hanım inanır mısın ben 24 saatin 20 sini kusarak geçirdim bir hafta boyunca en son banyoda yere yığılıp kalmışım halsizlik ve habatszliktan buna rağmen doktor normal sana bı Prilam yazalım dedi ,ikihafta çok çok iyiydim şimdi ilaca ragmn yine başladı ama gün içinde 4 5 defa en azından 20 saat dgl

Ben o ilacı içsem de midemde bir bulantı duruyor doktora bunu sorduğumda buna yapılabilecek bir şey olmuyor bunu ilaçla kesemiyoruz dedi .ilaç içsem de içmesem de bir iyiyim bir kötü .buna da şükür bir geçen gece çok fena oldum akşam yemeğinden sonra 5 kere kustum acile gittim serum iyi geldi o zamanda .Tüp bebek ilaçları beni çok halsiz yapıyordu .10 .haftada kestim hepsini şimdi enerji olarak inan daha iyiyim

Ben de aynıyım ya yarın kontrolüm var o kadar korkuyorum ki ya kalbi durduysa diye düşünmekten alamıyorum kendimi .o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki doktora gidip o ultrasonun altına yatmak ben de travma adeta

Evet ya denk gelince tekrar yazmak istedim çünkü gerçekten çok dua ediyordum görünce çok şükür Rabbim nasip etti sanada Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Evet ya denk gelince tekrar yazmak istedim çünkü gerçekten çok dua ediyordum görünce çok şükür Rabbim nasip etti sanada Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Ya canımsın çok sağol hamdolsun Rabbime Allahım en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün inşallah Amin

Amin Ecmain inşallah canım Rabbim sağlıcakla kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallah zor süreçler Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza Aldığımız günleri de görelim Amin

Ben de aynıyım ya yarın kontrolüm var o kadar korkuyorum ki ya kalbi durduysa diye düşünmekten alamıyorum kendimi .o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki doktora gidip o ultrasonun altına yatmak ben de travma adeta

İnşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerlesin Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…