benim ki de 4 defa yani toplam günlük 800 doz oluyo. Doğum için doktor arayışındayım, bugün bi doktora gittim o muayanede sabah öğle akşam maks 600 doz alınır 800 çok alıyosun düşür dedi. Kafama göre bişey de yapmak istemiyom ama bnm kadar kullananı da görmedim
Amin canım inşaallah evet zorluğu oluuor ama bebekten bebeğe de değişiyor ya benim arkadaşlarımın ikizleri çok zor bebeklerdi .inşaallah seninkiler sakin uslu bebekler olurlar annelerini hiç yormazlarArada bir korkmuyor değilim ikiz bebeğe nasıl yetişeceğim diyene bilim Rabbim dağına göre kar verirmiş Allah büyüktür inşallah bir araştırma yapacağım daha önceden ikiz doğum yapan kadınlara devlet destek çıkıyordu bakıcı yönünden öyle bir durum devam ediyorsa en azından başlarda destek almak isterim
evet aklımdan o geçiyor öyle yapıcam yarından itibarenBence 3 e düşür en azından
Bence tup bebek doktorunuza göre devam edin yada bi görüşün tup bebek dr la kadin dogumcunuzun dozu düşürmenizi istediğini soyleyin daha sağlıklı olur içinizde rahat eder.benim ki de 4 defa yani toplam günlük 800 doz oluyo. Doğum için doktor arayışındayım, bugün bi doktora gittim o muayanede sabah öğle akşam maks 600 doz alınır 800 çok alıyosun düşür dedi. Kafama göre bişey de yapmak istemiyom ama bnm kadar kullananı da görmedim
Amin canım inşaallah evet zorluğu oluuor ama bebekten bebeğe de değişiyor ya benim arkadaşlarımın ikizleri çok zor bebeklerdi .inşaallah seninkiler sakin uslu bebekler olurlar annelerini hiç yormazlarikizin de tadı bir farklı oluyor Rabbim yardım eder Allah’ın izniyle , inşaallah öyle destek imkanın varsa çok güzel olur bence de
bu da sanki doktorları birbirine kırdırmak gibi olmasın :))) ben bi pazartesi mesaj atayım hocam ilaçlarım bitti yenisini alcam aynı dozla devammı sabah2 akşam 2 diyim :))))Bence tup bebek doktorunuza göre devam edin yada bi görüşün tup bebek dr la kadin dogumcunuzun dozu düşürmenizi istediğini soyleyin daha sağlıklı olur içinizde rahat eder.
Bence kadin dogumcunun söylediklerini söyleyin çünkü sizi artık kadin dogumcu takip edecekbu da sanki doktorları birbirine kırdırmak gibi olmasın :))) ben bi pazartesi mesaj atayım hocam ilaçlarım bitti yenisini alcam aynı dozla devammı sabah2 akşam 2 diyim :))))
Canım ben sabah öğle akşam 2 ser tane alıyordum doktorum 1 taneye düşürdü yani günde 3 tane atıyorum 12. Haftada bitircez dedikızlar progestan fitili kullanıyonuz mu hala? kaçlık ve günde kaç doz. Ben bugün başka bir doktora gittim, 200lük sabah 2 akşam 2 alıyorum tüp bebek doktorum devam et dedi ama bu doktor fazla olduğunu söyledi. Sizin dozlar nanasıl
Ben sinüzit için 1000 mg klamoks içtim korktum ama bende 5 haftaliktim ve çok kôtüydum 1ay çektim artık içtim iyileştim şuan 15 haftalık bişey yok inş olmazBende bugün bianda grip oldum her yerim ağrıyor ve ateşim çıkıyordu. Doktora gittim kanda enfeksiyon çıktı ve antibiyotik verdi aksef 500 lük. Sizce içmeli miyim 5 haftalık gebeyim. Ve bugün Parol serumla c vitaminide takıldı
Ay bizde gelek mi buralara mayalaYok bak senin tahtın nerde❤
bnmde 2+2+2 fitil var prolutex gobekten igne yi gunluk 2 doza cikardi doktorumBende hala sabah öğle akşam fitil kullanıyorum ve Progestan iğnemi her gün vurunuyordum şimdi 1 gün vurunup 2 gün vurunmıcam bi anda değil böyle yavaş yavaş azaltılacak dedi inşallah 12. Haftada hepimiz kurtulacağızbenim enox sadece 9 ay devam edecek kan pıhtılaşma problemim olduğu için
İşte benimde kafamı çok karıştırdı yeni doktorum bende günde 3 fitil aliyordu. Akşam bire düşürdü birde oksapar kullanıyorum tüp Bebek Dr sonuna kadar kullanacaksın dedi ( test yapmadan garanti olsun diye)şimdiki Dr onu kes ekopirine geç dedi ne yapacağımı sasirdimkızlar progestan fitili kullanıyonuz mu hala? kaçlık ve günde kaç doz. Ben bugün başka bir doktora gittim, 200lük sabah 2 akşam 2 alıyorum tüp bebek doktorum devam et dedi ama bu doktor fazla olduğunu söyledi. Sizin dozlar nasıl
Elin de test sonucu yoksa ben olsam bırakmazdım canım neye güvenerek bıraktırıyor ki kadın doğumcun ya pıhtılaşma varsaİşte benimde kafamı çok karıştırdı yeni doktorum bende günde 3 fitil aliyordu. Akşam bire düşürdü birde oksapar kullanıyorum tüp Bebek Dr sonuna kadar kullanacaksın dedi ( test yapmadan garanti olsun diye)şimdiki Dr onu kes ekopirine geç dedi ne yapacağımı sasirdim
Benim ilk iki denememdeki Dr sabah 2 öğle 2 akşam 2 kullandırdı hepbenim ki de 4 defa yani toplam günlük 800 doz oluyo. Doğum için doktor arayışındayım, bugün bi doktora gittim o muayanede sabah öğle akşam maks 600 doz alınır 800 çok alıyosun düşür dedi. Kafama göre bişey de yapmak istemiyom ama bnm kadar kullananı da görmedim
Ay bizde gelek mi buralara mayala
Kızlar topiğinize denk geldim ben hamile değilim ama bu grupta bu güzel haberi alanları okudukça çok mutlu oluyorum inşaAllah hepinizin hamileliği çok çok güzel geçer sağlıklı şekilde doğumlarınızı yaparsınız inşaAllah
Kızlar ya ben hergün progestan 2 ampül oluyorum. Geçen hafta lekelemeyin şeklinde kana olunca acildeki doktor ip bebek doktoruma danışarak bi de fitil ekledi sabah öğle akşam. Benim lekelenmem falan hepsi kesildi çok şükür. Bi dahaki kontrolüm perşembe günü. O zamana kadar kullanmaya devam edicem mi ya hiç sevmiyorum fitili. Hadi sabah akşam neyse de öğlen zor oluyor dışarıda olabiliyorum çocuğum da var bi tane odaya gelme desem dilenmiyor falan bu fitil beni yedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?