Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oy oy çok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah kendini nazar ettin ya hep dedin birşeyim yok şimdi en kötüsünü yaşıyorsun Rabbim kolaylıştırsın inşallah

Kızlar aranızda grip geçiren varmı. İki gündür grip oldum şu mevsim geçişlerinden sanırım. Geçiren olduysa ne kullandınız ne yaptınız nasıl çabuk anlatabilirim. Çok afedersiniz aşırı bir deniz akıntısı var. Burnum genizim hep dolu hem nefes almamı engelliyo hemde çok midemi bulandırıyo. Şu migren taşları varya hani mentollü onu burnumun ucunda sürüyorum sürekli nefesimi açsın diye ama bir zararı yoktur umarım onunda

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Amin

Ben geldim kızlar kontrolden çok şükür teyzeleri bebişim büyümüş maaşallah sadece kanama alanım varmış biraz kese etrafında fitil günde bir tane devam et geçiremezsek iğneye dönebiliriz dedi .
Çok sevindim canım inşallah kanama alanın da günden güne azalır ben günde 3 fitil alıyorum bayramdan sonra sanırım 2 ye düşüreceğiz dedi haftan önde benden sanırım ilerledikçe fitil sayısı azalıyor

mayala 'cım biz mayısta hamile kalmış olduk ama girebiliyor muyuz ki topiğe

Evet kuzum girebilirsin sıkıntı yok diğer topiğimde ki herkesi bekliyorum çıkın çıkın gelin canlarım bilgilerini yaz ekliyeyim doktora gidince tekrar güncellerim inşallah bu topikte bize şans getirsin güzel günlerimizi konuşmak nasip olsun Amin

Ben geldim kızlar kontrolden çok şükür teyzeleri bebişim büyümüş maaşallah sadece kanama alanım varmış biraz kese etrafında fitil günde bir tane devam et geçiremezsek iğneye dönebiliriz dedi .

Maşallah sübhanallah canım benim inşallah 9 ay böyle devam eder sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…