Handan hanım inanır mısın ben 24 saatin 20 sini kusarak geçirdim bir hafta boyunca en son banyoda yere yığılıp kalmışım halsizlik ve habatszliktan buna rağmen doktor normal sana bı Prilam yazalım dedi ,ikihafta çok çok iyiydim şimdi ilaca ragmn yine başladı ama gün içinde 4 5 defa en azından 20 saat dgl
Amin canım cümlemizin inşaallahİnşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerlesin Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Amin canım cümlemizin inşaallah
İnşaallah canım 2 de randevum haber ederim size deYarın hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Aminnn amin Allah razı olsun bitanemYa canımsın çok sağolhamdolsun Rabbime Allahım en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün inşallah Amin
Günaydın benim olmuştu bazen ara ara da oluyorKizlar lekelenme seklinde kanamasi olan var mi ?
Benim olmuştu canım. Porgestan iğneme ek Protestan fitil ekledi doktor. Geçti ama daha olmuyorKizlar lekelenme seklinde kanamasi olan var mi ?
Ben ikisinide kullaniyorumBenim olmuştu canım. Porgestan iğneme ek Protestan fitil ekledi doktor. Geçti ama daha olmuyor
Kızlar aranızda grip geçiren varmı. İki gündür grip oldum şu mevsim geçişlerinden sanırım. Geçiren olduysa ne kullandınız ne yaptınız nasıl çabuk anlatabilirim. Çok afedersiniz aşırı bir deniz akıntısı var. Burnum genizim hep dolu hem nefes almamı engelliyo hemde çok midemi bulandırıyo. Şu migren taşları varya hani mentollü onu burnumun ucunda sürüyorum sürekli nefesimi açsın diye ama bir zararı yoktur umarım onunda
Gözün aydın canimm maşallah ona yesin onu teyzeleriBen geldim kızlar kontrolden çok şükür teyzeleri bebişim büyümüş maaşallahsadece kanama alanım varmış biraz kese etrafında fitil günde bir tane devam et geçiremezsek iğneye dönebiliriz dedi .
Sağ ol canım benim Allah razı olsunGözün aydın canimm maşallah ona yesin onu teyzeleri
Benim de aşırı halsizlik oluyor bazen kolumu kaldiracak gücüm olmuyor ve evet sürekli nefes nefese kalıyorum normalmiş aslında canım dr sormuştum öyle söylediKızlar günaydın halsizlik ve nefes darlığı sizde de oluyor mu. Derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep.
Çok sevindim canımBen geldim kızlar kontrolden çok şükür teyzeleri bebişim büyümüş maaşallahsadece kanama alanım varmış biraz kese etrafında fitil günde bir tane devam et geçiremezsek iğneye dönebiliriz dedi .
Ben geldim kızlar kontrolden çok şükür teyzeleri bebişim büyümüş maaşallahsadece kanama alanım varmış biraz kese etrafında fitil günde bir tane devam et geçiremezsek iğneye dönebiliriz dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?