Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende aynı şeyi düşünüyorum hem yazıyorum hem acaba mayala umarım iyidir diyorum

İyiyim kuzum uykudan uyandım kahvaltı hazırlarken bizim kızlar görüntülü aradı onlarla konuştum biraz sonra evi falan toparla buraya girmeye fırsat olmadı sağolun canlarım benim hepinizi öpüyorum

Selam kızlar 7+1 oldum koku hassasiyetim çok kötü hersey kokuyor evde dışarıda bütün kokuları alıyorum midem çok kötü ağzım da hiç tad yok ne yesem 5 dakika sonra sanki zehir ağzımın ici sizlerde durumlar nasıl?

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Bende sabahları uyanınca aşırı midem bulanıyor gün içinde çok kötü olmuyorum çok şükür Allahım kolaylıkla geçirmeni nasip eylesin inşallah Amin

Canım bende aynı durumdayım tüp bebeği yaptırdığım doktor biz ilaçları bıraktırmadan bırakma dedi o yüzden kadın doğum doktorum ilaçlara karışmıyor. Bence tüp bebek doktorunu dinle karar tabiki senin

Aynen benim tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar fitili kullanacaksın dedi ve kadın doktoruyla daha yüz yüze gelmedik çarşamba günü gideceğim ve tüp bebek doktorum bir kağıda not aldı onu da kadın doktoruma vereceğim hangi ilacı hangi haftaya kadar kullanacağımı yazmış

hoş geldin canım ben de okuldan gelince uyumuşum biraz şimdi uyandım valla iyi olmana sevindim valla hep bir şey oldu sandık çok şükür iyi ol da özlesek de olur acık ama çok özletme kendini gözümüz yollarda kaldı

Selam hoş geldin canım Allah yardımcın olsun ben de haftalardır aynıyım .Bir de kusma da çok var bende maalesef .Bugun ilaç içtim sabah ama okulda gözlerim kapandı resmen aşırı uyku halsizlik yapıyor ilaç

Uyku bendede var her gün öğlen ikizlerimle uyuyorum akşamda 12 de uyuyorum çok şükür suan kusma yok nankörlük etmek istemiyorum sonuçta hamile kalmak için nelere katlandık katlanıyoruz ama hiç biseyd3n keyif almıyorum sizede kolayliklar

Hoşbuldum Sağol cancağzım inşallah hepimiz sağlıklı iyi olalım Amin iyi yapmışsın oh mis gibi şifa olsun inşallah yok kuzum normalde illa birşeyler yazarım öyle elime geçmedi

Ay Allah yardımcın olsun ya ikiz bebeklerle ekstra zor oluyordur 2 arkadaşımın ikizleri var biliyorum yani çok zor ( mayalacım sen korkma kuzum her şey çok güzel olacak ) Benim evde bebiş olmadığı halde kendi kendime zorlanıyorum ki seni düşünemiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun hepinizin bugünleri kucağımızı mis kokulu bebeklerimizle ne günlerdi be ama değdi diye yad etmeyi nasip etsin Rabbim

Arada bir korkmuyor değilim ikiz bebeğe nasıl yetişeceğim diye ne bilim Rabbim dağına göre kar verirmiş Allah büyüktür inşallah bir araştırma yapacağım daha önceden ikiz doğum yapan kadınlara devlet destek çıkıyordu bakıcı yönünden öyle bir durum devam ediyorsa en azından başlarda destek almak isterim

kızlar progestan fitili kullanıyonuz mu hala? kaçlık ve günde kaç doz. Ben bugün başka bir doktora gittim, 200lük sabah 2 akşam 2 alıyorum tüp bebek doktorum devam et dedi ama bu doktor fazla olduğunu söyledi. Sizin dozlar nasıl

Evet gebeliğin 12.haftasına kadar devam dedi tüp bebek doktorum benim zaten günde bir defa sadece geceleri kullanıyorum sadece kanaman olursa iki defaya çıkar demişti öyle yani

Bende 200 luk kullanıyorum benimde tup bebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ben günde 3 defa kullaniyorum

o zaman benim gerçekten fazla mı dozum ya çok garip of kime inancaz şaşırdık artık

Benim Opudan belli günde bir defa dedi demek ki doktorum öyle uygun gördü en son kontrole gittiğimde 12.haftaya kadar kullanacaksın dedi ondan sonra onu da nasip olursa bırakacağım inşallah

Bende 200 luk kullanıyorum benimde tup bebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ben günde 3 defa kullaniyorum
benim ki de 4 defa yani toplam günlük 800 doz oluyo. Doğum için doktor arayışındayım, bugün bi doktora gittim o muayanede sabah öğle akşam maks 600 doz alınır 800 çok alıyosun düşür dedi. Kafama göre bişey de yapmak istemiyom ama bnm kadar kullananı da görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…