• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabii ben kendi durumumu anlatırım. İnşallah her şey yolunda gider Amin. Size de Maşallah... Sen aralıkta doğurursun gibi geliyor bana da:)

Amin kuzum hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah bende diyorum Aralık ayının ortaları olabilir yada sonlara doğru inşallah en az 37.haftaya kadar dayanabilirler inşallah Amin 🤲🥹 vaktinde zamanında kucağımıza alalım kuzucuklarımızı inşallah 🫶🏼

Selamlar canlarım doktora gittim geldim Elhamdulillah herşey şu an yolunda ikizlerim iki haftada nasıl da büyümüşler maşallah 🧿🥹 ama doktorum ikiz olduğu için perinotoji uzmanına gitmem gerekiyor dedi 12.haftada detaylı ultrason yapması gerekiyor bebeklerin sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı var mı vs az önce aradık cuma günü arayacaklar yer var mı randevu için bekliyoruz kadın doktoruma tekrardan 13 haziranda gideceğim nasip olursa bakalım şu an 9 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 07.01.2026 şu anlık tabi ikizlerin o kadar duracağını sanmıyorum 😍😂
Herşey yolunda gidip sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım benim şimdi 13 HAzirani iple çekiyoruz yanii :)

Herşey yolunda gidip sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım benim şimdi 13 HAzirani iple çekiyoruz yanii :)

Amin amin inşallah canım benim hepimiz sağlıcakla kavuşalım minik mucizelerimize inşallah 🤲🥹😘

Mayalacımmm sağlıkla gelsin miniklerinnn😍 sabırsızlıkla detaylı ultrason dan da temiz geçmeyi beklicez herhalde şimdi de🫣🙈 benim doktorum hem tüp bebek hem kadın doğum doktoru aynı doktorda ilerliyorum en son randevuda bana sadece tekrar geldiğinde ense kalınlığına bakalım demişti tekrar gittiğimde ben kendim söylicem perinatolojiyede gidip detaylı ultrason yaptırmak istediğimi

Benim zaten geçmişte anomalili 2 bebek kaybım var .O bulgulara bakılacak .Bursa’da Ahmet Yılmaz diye bir doktora gideceğim .Ben Fetal yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bana göre orda tespit edilen hastalıklar Allah muhafaza ama ultrasonda belirti veren şeyler zaten ve ne kadar en yüksek olasılık da olsa bu test bir olasılık veriyor size %99 gibi .Ve ben 2li 3 lü test filan da yaptırmayacağım.Ama bu fetal dna için yerli firmaların güvenilir olmadığını çok duydum yurt dışıyla çalışan firmalar daha güvenilirmiş sanırım yerli firmalarda çok şikayet varmış diye duymuştum .
Bende yerlıde şikayet geldıyını duydum bende pgtlı ama yınede yapdrıcahım

Mayalacımmm sağlıkla gelsin miniklerinnn😍 sabırsızlıkla detaylı ultrason dan da temiz geçmeyi beklicez herhalde şimdi de🫣🙈 benim doktorum hem tüp bebek hem kadın doğum doktoru aynı doktorda ilerliyorum en son randevuda bana sadece tekrar geldiğinde ense kalınlığına bakalım demişti tekrar gittiğimde ben kendim söylicem perinatolojiyede gidip detaylı ultrason yaptırmak istediğimi

Amin amin inşallah canım 🤲 ben sadece kadın doktoruna gidiyorum ama çoğul gebelik olduğu için onlar detaylı ultrason yapıyorlar bu işin uzmanları onun için gitmemiz gerekiyor inşallah 🙏 birinci etapı sağlıcakla geçmek nasip olsun Rabbim mucizelerimizi bize bağışlasın inşallah 🤲🥹❤️

Selamlar canlarım doktora gittim geldim Elhamdulillah herşey şu an yolunda ikizlerim iki haftada nasıl da büyümüşler maşallah 🧿🥹 ama doktorum ikiz olduğu için perinotoji uzmanına gitmem gerekiyor dedi 12.haftada detaylı ultrason yapması gerekiyor bebeklerin sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı var mı vs az önce aradık cuma günü arayacaklar yer var mı randevu için bekliyoruz kadın doktoruma tekrardan 13 haziranda gideceğim nasip olursa bakalım şu an 9 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 07.01.2026 şu anlık tabi ikizlerin o kadar duracağını sanmıyorum 😍😂
Kuzum çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine 🥰 benim doğum da 7 Ocak gözüküyor ama ben 8+1 oldum sana 9 haftayı dr mu söyledi 🙈

Kuzum çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine 🥰 benim doğum da 7 Ocak gözüküyor ama ben 8+1 oldum sana 9 haftayı dr mu söyledi 🙈

Amin canım çok teşekkür ederim 😍 Sende 9 haftalıksın şu an 8+0 olunca 8.hafta bitmiş 9 haftadasın bana doktor söyledi 9 haftalıksın dedi 🥰

Ayyy iyice kafamız yandı bu hesaplardan😂

Kuzum mesela 8+0 olunca 9 .haftaya girmişsin demek 8 haftalığım demek olmuyor aslında çok basit 😁🥰 şu an ben 3.aydan gün almışım öyle hesaplanıyor doktorum dün bana dedi 8+0 yani 9 haftalıksın şu an bebeklerde zaten uyumluydu haftasıyla hatta birkaç gün öndeler kuzucuklarım 🥹🧿

Kuzum mesela 8+0 olunca 9 haftaya girmişsin demek 8 haftalığım demek olmuyor aslında çok basit 😁🥰 şu an ben 3.aydan gün almışım öyle hesaplanıyor doktorum dün bana dedi 8+0 yani 9 haftalıksın şu an bebeklerde zaten uyumluydu haftasıyla hatta birkaç gün öndeler kuzucuklarım 🥹🧿
Benimde son adet tarihim 1 Nisan bebişler de son adet tarihimle tam uyumlu ilerliyordu son kontrolde şu an happy momdan takip ettiğime göre 8+3 deyiz yani sizin deyişinizle 9+3😍👼🏻

Back
X