• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde son adet tarihim 1 Nisan bebişler de son adet tarihimle tam uyumlu ilerliyordu son kontrolde şu an happy momdan takip ettiğime göre 8+3 deyiz yani sizin deyişinizle 9+3😍👼🏻

Yok canım 9+3 olsa 10 haftalık olursun sen de şu an 9 haftalıksın sen 9+0 olunca 10 haftalık olucaksın yani 8+3 demek daha 9 haftalıksın sen gün olarak bizden iki gün öndesin sadece üçümüzde 9 haftalığız 🥰 umarım anlatabildim 😂

Bak benim şu an böyle uygulama da diyor 9 haftalıksın ❤️

IMG_7986.webp

Benimde son adet tarihim 1 Nisan bebişler de son adet tarihimle tam uyumlu ilerliyordu son kontrolde şu an happy momdan takip ettiğime göre 8+3 deyiz yani sizin deyişinizle 9+3😍👼🏻
9. Hafta oluyor evet, ama 8+3 doğru :) yani hafta belirtirken değişiyor o sayı 😄 mesela 8+6 9. hafta oluyor, 9+0 10. hafta. Böyle hesaplanıyor. Ama uygulama da böyle gösteriyordur zaten.

Kızlaar kullandığınız uygulamaların isimleri neler sahii
Ben bir klasik olarak “Happy Mom” uygulamasını indirdim başka bildiğim bi uygulama da yoktu zaten ilk aklıma geleni indirdim 😅 6 sene boyunca bir gün telefonuma bu uygulamayı indirme hayali de kurmuştum 🥲 bu arada herşey hala şaka gibi geliyor sizde de öyle miiii 6 yıl bekledim ve en ümitsiz senemi yaşarken Rabbiö mucizesini gönderdi elhamdülillah 🤲🏻❤️👼🏻👼🏻

Ben bir klasik olarak “Happy Mom” uygulamasını indirdim başka bildiğim bi uygulama da yoktu zaten ilk aklıma geleni indirdim 😅 6 sene boyunca bir gün telefonuma bu uygulamayı indirme hayali de kurmuştum 🥲 bu arada herşey hala şaka gibi geliyor sizde de öyle miiii 6 yıl bekledim ve en ümitsiz senemi yaşarken Rabbiö mucizesini gönderdi elhamdülillah 🤲🏻❤️👼🏻👼🏻

Maşallah çok şükür canım ben dün gördüm sanki başkasının bebeğine bakmaya gitmişim gibi o kadar rüya gibi dile kolay 10 yıllık mucizeler bunlar 🥹🤲 Allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah Amin 🤲😍
Birde Hamilelik+ var onu indir o da çok güzel bebeğin kalp atımına kadar gösteriyor

Merhaba nasılsınız benimde kanama alanım var ama herhangi bi leke kanama olmadı hiç
Benim de kanama alanım var kızlar ya ne zaman geçecek bir sakıncası var mı hiç bilmiyorum .Sadece 6.haftada kanamam oldu bir daha olmadı çok şükür ama kese yanındaymış kanama alanlarım

Kızlar napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor , uzun bir aradan sonra canım bir şey çekti ve nerdeyse 10 tane salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim kızlar allahım öleceğim sanki yemezsem içim yanıyor sanki 😂😂 bu hamilelik nasıl bir şey 🥰😝

Kızlar napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor , uzun bir aradan sonra canım bir şey çekti ve nerdeyse 10 tane salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim kızlar allahım öleceğim sanki yemezsem içim yanıyor sanki 😂😂 bu hamilelik nasıl bir şey 🥰😝

Oh oh afiyet şifa olsun yarasın sana ve bebişe 🥰 serin serin ye çok güzel olur belki bulantını da bastırır inşallah 🙏
kimse girmeyince benim modum düşüyor bakıyorum kimse yok geri gidiyorum 😂

Back
X