Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugünlerimize Elhamdulillah canım zaman su gibi geçiyor
Mayalacımmmm maşallahın var aramızda en enerjik sensin bizlere de biraz dağıtır mısın üstte arkadaşımız çoğul gebeliklerde kalp durma riski oluyor diyince bi içime sıkıntı çöktü ama tabi Rabbime emanetler hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza

Canım Allah yardımcın olsun .Ben ilaçları bıraktıktan sonra enerji olarak çok rahatladım .ölü gibi geziyordum ortalıkta .Hele progestan çok halsiz yapıyor hem iğne hem hap hep sabah öğle akşam fitil kullanıyordum .inşaallah sağlıkla ilerlesin de zamanında ilaçları bırakınca çok rahatlayacaksın .Benim de gündüz bulantılar bir nebze iyi çok şükür ama akşamüstüne doğru başlıyor

Canım benim Allah korusun tabi ki Rabbim her şeyin hayırlısını bilendir bizler için .Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza Allah’ın izniyle ama zaten ilk haftalarda kalbi duran bebekler genellikle sağlıksız bebekler oluyorlar aslında bu vücudun bir savunma mekanızması .Rabbim kimseye yaşatmasın kaybın her türlüsü zor güzel düşünelim güzel olsun inşaallah

Evet demek istediğim bu aslında olumsuz bir şey olsa doktorlar anlıyor zaten canım illa söylerdi .Benimkini söylemişti direk .Senin büyük ihtimal gelişimsel olarak biri geriden geldiği içindir .Benim bu bebeğiminde ilk 6. Haftada kalp atımını duyamadık bile sadece gördük küçük olduğu için

Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Çok teşekkür ederim canım çok şükür bu halime Allahım hepimize sağlık sıhhat afiyet versin inşallah Amin size de bol enerji ️ yolluyorum
Olumsuz düşünmeyelim canım benim iyi düşünelim iyi olsun inşallah kuzucuklarımız Rabbime emanet nasipleri varsa bu dünyada zaten sağlıcakla vaktinde gelirler inşallah Amin

Kızlar hamilelikte çok zorlananlara ömer döngeloğlu hocanın bir videosunda görmüştüm ya RAGİP cc. Çekmek hamilelik sıkıntılarını geçirir Allahın izniyle demişti gün içinde bol bol çekin inşallah Rabbim şifa versin

İyiyim hamdolsun canım sen nasılsın bebişin nasıl herşey yolunda mı inşallah
çok şükür Mayala'm Pazartesi görmeye gideceğim inşallah iyidir midem çok kötüydü ilaç içmeyim dedim ama salı gününden beri içiyorum resmen gözüm açıldı , hayata döndüm iğnelerden de kurtulursam benden iyisi olmaz artık zorlanıyorum yaparken beze oluyor genel de bazen hiç girmiyor o iğne ama çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…