- 8 Şubat 2024
- 773
- 1.281
- 33
- 25
+1Çok teşekkür ederim Mayala bu kadar zor olduğunu bilmiyrdm sevincimi yaşayamıyorum şu üç hafta geçsin İnşallah ilaçlar bitince her şey yoluna girer tek duam bu
+1cidden bende 12. Haftayı iple çekiyorum
Mayalacımmmm maşallahın varBugünlerimize Elhamdulillah canım zaman su gibi geçiyor
Canım Allah yardımcın olsun .Ben ilaçları bıraktıktan sonra enerji olarak çok rahatladım .ölü gibi geziyordum ortalıkta .Hele progestan çok halsiz yapıyor hem iğne hem hap hep sabah öğle akşam fitil kullanıyordum .inşaallah sağlıkla ilerlesin de zamanında ilaçları bırakınca çok rahatlayacaksın .Benim de gündüz bulantılar bir nebze iyi çok şükür ama akşamüstüne doğru başlıyorHandan ben de çok zor durumdayım doktor bana gece yatmadan üst üste iki tane sabah uyanır uyanmaz aç karna bir tane iç dedi ilk iki üç hafta muazzamdi ama şu anda ilaca rağmen kusuyorum ama kusma nedenim ilaçlar iğneyi vuruldgum gibi iki dk geçmeden afadersin safra geliyor ilaçları içtiğim gibi de çok yorgunum başka kendimi ifade edebilecek bı kelime bulamıyorum,ilaçların bittiği gün sadaka vercem günler hızlıca geçsin istiyorum bağışıklığım ve ağrı eşiğim çok düşük bu yüzden çok zorlanıyorum
Canım benim Allah korusun tabi ki Rabbim her şeyin hayırlısını bilendir bizler için .Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza Allah’ın izniyle ama zaten ilk haftalarda kalbi duran bebekler genellikle sağlıksız bebekler oluyorlar aslında bu vücudun bir savunma mekanızması .Rabbim kimseye yaşatmasın kaybın her türlüsü zor güzel düşünelim güzel olsun inşaallahMayalacımmmm maşallahın vararamızda en enerjik sensin bizlere de biraz dağıtır mısın üstte arkadaşımız çoğul gebeliklerde kalp durma riski oluyor diyince bi içime sıkıntı çöktü ama tabi Rabbime emanetler hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza
Evet demek istediğim bu aslında olumsuz bir şey olsa doktorlar anlıyor zaten canım illa söylerdi .Benimkini söylemişti direk .Senin büyük ihtimal gelişimsel olarak biri geriden geldiği içindir .Benim bu bebeğiminde ilk 6. Haftada kalp atımını duyamadık bile sadece gördük küçük olduğu içinBalım hiç dert etme ikizlerde böyle oluyor genelde benim ilk kontrolde biri 6+3 biri 6+0 dı doktor olumsuz hiçbişey söylemedi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde biri 7+4 biri 7+3 dü aralarındaki fark 1 güne düşmüştü
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahEvet demek istediğim bu aslında olumsuz bir şey olsa doktorlar anlıyor zaten canım illa söylerdi .Benimkini söylemişti direk .Senin büyük ihtimal gelişimsel olarak biri geriden geldiği içindir .Benim bu bebeğiminde ilk 6. Haftada kalp atımını duyamadık bile sadece gördük küçük olduğu için
Sen kaç haftalıksın canım aminTeşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Sen kaç haftalıksın canım amin
ayy amin inşallahMerhaba canım hoşgeldin
Amin Ecmain inşallah Allahım herkesi sağlıcakla kavuştursun bebeğine inşallah Amin
Tabi ki eklerim inşallah güzel günlerimizi konuşmak nasip olsun Amin
Mayalacımmmm maşallahın vararamızda en enerjik sensin bizlere de biraz dağıtır mısın üstte arkadaşımız çoğul gebeliklerde kalp durma riski oluyor diyince bi içime sıkıntı çöktü ama tabi Rabbime emanetler hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza
Kızlar hamilelikte çok zorlananlara ömer döngeloğlu hocanın bir videosunda görmüştüm ya RAGİP cc. Çekmek hamilelik sıkıntılarını geçirir Allahın izniyle demişti gün içinde bol bol çekin inşallah Rabbim şifa versin
Happy Mom ve Hamilelik+ olanı indir ikisi de gayet güzel
canımm mayala'm nasılsın
çok şükür Mayala'mİyiyim hamdolsun canım sen nasılsın bebişin nasıl herşey yolunda mı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?