çok şükür Mayala'mPazartesi görmeye gideceğim inşallah iyidir midem çok kötüydü ilaç içmeyim dedim ama salı gününden beri içiyorum resmen gözüm açıldı , hayata döndüm iğnelerden de kurtulursam benden iyisi olmaz artık zorlanıyorum yaparken beze oluyor genel de bazen hiç girmiyor o iğne ama çok şükür
Sanırım 12. Haftaya kadar devam edeceğizİç kuzum kendine eziyet etme benim doktorum dedi kötüysen bulantı ilacı yazayım dedim idare ediyorum yazdırmadım ama kötü olursan söyle yazarım demişti şifa olsun sana ve bebeğine inşallah
Oyy Allah kolaylık versin çok zorRabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bırakırsın inşallah bu konuda doktorun birşey demedi mi ne zaman bırakırız diye
Pazartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz bakalım minik mucize büyümüş mü
Sanırım 12. Haftaya kadar devam edeceğizkan sulandırıcıyı aslında öncesinde iki olumsuz transferim var diye önlem amaçlı kullanıyorum . Salı günü gittiğimde 7+0 ve 11 Ocak tahmini doğum tarihiydi minicik ama çok güzel kan testleri istedi Dr um onları yaptırdım ptesi bakalım ne olacak inşallah güzel haberlerle gelirim hep
Benim dr beni 2 haziran da çağırdı canım biraz sana göresık oluyor kontrollerim normal mi acaba bilemedim13 Haziranda inşallah
Evet 7. haftaya kadar hep kanamam oldu bi zararı olmadı çok şükür. Keseler ayrı olduğu için.Amin inşallah. Sizin kanamanız mı oldu diğer bebeğe etki etmedi mi
Evett beraber doğurucaz inşallah
Happy Mom canımmm
Ay ben 24 haziranda gidicem tam 12 haftalık olduklarında13 Haziranda inşallah
Mayalacımmm benimde tahmini doğum 6 OcakMaşallahkuzum 8 haftalıksın benim de tahmini doğumum 7 Ocak aramızda çok yok ama bu 40. Hafta gebelik için bakalım biz ne zaman doğururuz yeter ki vaktinde zamanında gelsinler inşallah Amin
İnşallah Allahım kolaylaştırsın az kaldı az daha sabır
Günaydın balımmmGunaydin kizlarim nasilsiniz ?
Benim dr beni 2 haziran da çağırdı canım biraz sana göresık oluyor kontrollerim normal mi acaba bilemedim
Kızlarr bugün tüp bebek süreci bitince asıl takipli olacağım doktora gittim dünün aksine karından ultrasonla baktk 5,5 mm olmuşuz 5+2 ymişiz
Evett beraber doğurucaz inşallah
Ay ben 24 haziranda gidicem tam 12 haftalık olduklarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?