Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İç kuzum kendine eziyet etme benim doktorum dedi kötüysen bulantı ilacı yazayım dedim idare ediyorum yazdırmadım ama kötü olursan söyle yazarım demişti şifa olsun sana ve bebeğine inşallah
Oyy Allah kolaylık versin çok zor Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bırakırsın inşallah bu konuda doktorun birşey demedi mi ne zaman bırakırız diye
Pazartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz bakalım minik mucize büyümüş mü

Sanırım 12. Haftaya kadar devam edeceğiz kan sulandırıcıyı aslında öncesinde iki olumsuz transferim var diye önlem amaçlı kullanıyorum . Salı günü gittiğimde 7+0 ve 11 Ocak tahmini doğum tarihiydi minicik ama çok güzel kan testleri istedi Dr um onları yaptırdım ptesi bakalım ne olacak inşallah güzel haberlerle gelirim hep

Maşallah kuzum 8 haftalıksın benim de tahmini doğumum 7 Ocak aramızda çok yok ama bu 40. Hafta gebelik için bakalım biz ne zaman doğururuz yeter ki vaktinde zamanında gelsinler inşallah Amin
İnşallah Allahım kolaylaştırsın az kaldı az daha sabır

Mayalacımmm benimde tahmini doğum 6 Ocak

Merhaba kizlar ben de bugun ultrasona gore 7+5 im hersey yolunda dedi kalp atisini 2. Kez duyduk cok sukur kanama alanim hafif kuculmus hala duruyor ama cok onemsiz birsey bu sen sormasan soylemezdim bile dedi doktor birsey olmaz bundan korkma dedi. Sanirim progesterona alerjim varmis urtiker geciriyorum bazen alevleniyor bazen geciyor ama progestani kesmeyelim onlem amacli 12. Haftaya kadar kullan dedi. Kasina kasina durucam herhalde

Benim dr beni 2 haziran da çağırdı canım biraz sana göresık oluyor kontrollerim normal mi acaba bilemedim

Benim iki haftada bir şu an senin diğer randevunla bunun arasında ne kadar var önemli olan o benim ki tam iki hafta dolacak yani Allah kısmet ederse 11 haftalık olacağım gittiğimde

Kızlarr bugün tüp bebek süreci bitince asıl takipli olacağım doktora gittim dünün aksine karından ultrasonla baktk 5,5 mm olmuşuz 5+2 ymişiz

Maşallah canım 6 haftalıksın şu an sağlıcakla gelsin ve kese daha büyük çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…