Ayrı keseler 10 gün sonra perinotolojiye randevu alarbilirsşn dedi. Normal kadın doğuma gitmeyeyim mi ? İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsunlarMaşallahcanım sağlıcakla gelsin ikizlerin tek kese de mi yoksa çift kese mi bazı ikizler bir haftada geriden gelebilir bu kötü bir durum değil benim doktorum normal demişti önemli olan sağlıcakla büyümeleri vaktinde zamanında gelmeleri inşallah ama daha küçükler büyüdükçe kardeşini yakalar Allah’ın izniyle inşallah stres yapma gönlünü ferah tut
İnsallah canim benimMaşallahcanım gözün aydın olsun inşallah sağlıcakla devam etsin Amin
Ayrı keseler 10 gün sonra perinotolojiye randevu alarbilirsşn dedi. Normal kadın doğuma gitmeyeyim mi ? İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsunlar
Benimde ikizdi canım biri hem geriden geliyordu hem de kalp atımı düşüktü geçen hafta kaybettim tek bebeğimle devam ediyoruz. Kalp atışı biri 95 diğeri 130 du. Dilerim sağ sağlim ilerler canım aklına kötü şeyler getirme Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışını duyduk 6+2 günlük ve ikiz olduğunu öğrendikdiğeri biraz küçük dedi doktor geriden geliyormuş o 6+0 dedi inşallah yetişir diğerine büyük olanın kalp atışı 124 çıktı diğeri 105. Hiç böyle geriden gelen ikiz durumu yaşadınız mı dua edin lütfen hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Evet aşırı mide bulantısı yapıyor ya sürekli su içip naneli şeker yiyorum bendeGeçmiş olsun ben öyleyim bir haftadır antibiyotik kullandım serum takıldım hatta, geniz akıntım hala devam ediyor ve midemi bulandırıyor bol bol su içmeye çalışıyorum ılık
İnşallah rabbim hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde ikizdi canım biri hem geriden geliyordu hem de kalp atımı düşüktü geçen hafta kaybettim tek bebeğimle devam ediyoruz. Kalp atışı biri 95 diğeri 130 du. Dilerim sağ sağlim ilerler canım aklına kötü şeyler getirme Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende o şekilde naneli şeker yiyorum iştahım kapalı yemeği zorla yiyorum sonra midem çok kötüEvet aşırı mide bulantısı yapıyor ya sürekli su içip naneli şeker yiyorum bende
6+5 de ilk kalp atışı duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde 8+2 de malesef durmuştu. Doktorum ikiz gebeliklerde bu olasılıklar hep var 9 aya kadar diye baştan bilgilendirmişti. Sizi üzmek yada korkutmak için bunları söylemiyorum malesef ki çoğul gebelik risk hakkınızda hayırlısı olsun dilerim sağ sağlim kucağınıza alırsınız.İnşallah rabbim hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKaç haftalıktı kalp atışları bu şekilde olduğunda
Amin inşallah. Sizin kanamanız mı oldu diğer bebeğe etki etmedi mi6+5 de ilk kalp atışı duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde 8+2 de malesef durmuştu. Doktorum ikiz gebeliklerde bu olasılıklar hep var 9 aya kadar diye baştan bilgilendirmişti. Sizi üzmek yada korkutmak için bunları söylemiyorum malesef ki çoğul gebelik risk hakkınızda hayırlısı olsun dilerim sağ sağlim kucağınıza alırsınız.
Canım Allah korusun öyle bir durumda diğer bebek etkilenmiyor hiç bir şekilde .kaybolan ikiz sendromu diyorlar buna diğer bebek büyüdükçe kaybolup gidiyor .İnşaallah sağlıkla devam eder senin Rabbim hayırlısını nasip etsin .Benim de ilk tüp bebeğimde öyle olmuştu birinin kalbi çok sönük atıyor gibisinden konuşmuştu doktor ve nitekim dediği gibi oldu ve kalp atışı devam etmemişti .Doktorlar az çok anlıyorlar aslında .Dilerim seninki daha küçük olduğu içindir ve bir dahaki randevu da gümbür gümbür duyarsın kalbiniAmin inşallah. Sizin kanamanız mı oldu diğer bebeğe etki etmedi mi
Balım hiç dert etme ikizlerde böyle oluyor genelde benim ilk kontrolde biri 6+3 biri 6+0 dı doktor olumsuz hiçbişey söylemedi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde biri 7+4 biri 7+3 dü aralarındaki fark 1 güne düşmüştüBenim bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışını duyduk 6+2 günlük ve ikiz olduğunu öğrendikdiğeri biraz küçük dedi doktor geriden geliyormuş o 6+0 dedi inşallah yetişir diğerine büyük olanın kalp atışı 124 çıktı diğeri 105. Hiç böyle geriden gelen ikiz durumu yaşadınız mı dua edin lütfen hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi
İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım Allah korusun öyle bir durumda diğer bebek etkilenmiyor hiç bir şekilde .kaybolan ikiz sendromu diyorlar buna diğer bebek büyüdükçe kaybolup gidiyor .İnşaallah sağlıkla devam eder senin Rabbim hayırlısını nasip etsin .Benim de ilk tüp bebeğimde öyle olmuştu birinin kalbi çok sönük atıyor gibisinden konuşmuştu doktor ve nitekim dediği gibi oldu ve kalp atışı devam etmemişti .Doktorlar az çok anlıyorlar aslında .Dilerim seninki daha küçük olduğu içindir ve bir dahaki randevu da gümbür gümbür duyarsın kalbini
Merhabalar herkesi tebrik ederim. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahbeni de ekler misiniz mayala
Yaş 31
2. Deneme
İkiz gebelik
Tahmini doğum 3 Aralık
İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Handan ben de çok zor durumdayım doktor bana gece yatmadan üst üste iki tane sabah uyanır uyanmaz aç karna bir tane iç dedi ilk iki üç hafta muazzamdi ama şu anda ilaca rağmen kusuyorum ama kusma nedenim ilaçlar iğneyi vuruldgum gibi iki dk geçmeden afadersin safra geliyor ilaçları içtiğim gibi de çok yorgunum başka kendimi ifade edebilecek bı kelime bulamıyorum,ilaçların bittiği gün sadaka vercem günler hızlıca geçsin istiyorum bağışıklığım ve ağrı eşiğim çok düşük bu yüzden çok zorlanıyorumTamam canım öyle yapayım bir de gece kaçta içiyorsunuz mesela
Handan ben de çok zor durumdayım doktor bana gece yatmadan üst üste iki tane sabah uyanır uyanmaz aç karna bir tane iç dedi ilk iki üç hafta muazzamdi ama şu anda ilaca rağmen kusuyorum ama kusma nedenim ilaçlar iğneyi vuruldgum gibi iki dk geçmeden afadersin safra geliyor ilaçları içtiğim gibi de çok yorgunum başka kendimi ifade edebilecek bı kelime bulamıyorum,ilaçların bittiği gün sadaka vercem günler hızlıca geçsin istiyorum bağışıklığım ve ağrı eşiğim çok düşük bu yüzden çok zorlanıyorum
Çok teşekkür ederim Mayala bu kadar zor olduğunu bilmiyrdm sevincimi yaşayamıyorum şu üç hafta geçsin İnşallah ilaçlar bitince her şey yoluna girer tek duam buAllahım kolaylaştırsın inşallah Amin
İlaçların yan etkisi de olabilir inşallah bir an önce atlatırsın Allah’ın izniyle Amin
Çok teşekkür ederim Mayala bu kadar zor olduğunu bilmiyrdm sevincimi yaşayamıyorum şu üç hafta geçsin İnşallah ilaçlar bitince her şey yoluna girer tek duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?