Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrı keseler 10 gün sonra perinotolojiye randevu alarbilirsşn dedi. Normal kadın doğuma gitmeyeyim mi ? İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsunlar

Ayrı keseler 10 gün sonra perinotolojiye randevu alarbilirsşn dedi. Normal kadın doğuma gitmeyeyim mi ? İnşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsunlar

Çok şükür canım benim ben hem kadın doktorumla ilerliyorum hemde perinotoloji uzmanına gitmemi söyledi ikiz olduğu için kaç yeri aradık dolu 6 hafta önceden randevu veremiyoruz diyorlar yani sen de kadın doğum doktorunla da ilerleyebilirsin ben ikisiyle ilerleyeceğim inşallah

Benimde ikizdi canım biri hem geriden geliyordu hem de kalp atımı düşüktü geçen hafta kaybettim tek bebeğimle devam ediyoruz. Kalp atışı biri 95 diğeri 130 du. Dilerim sağ sağlim ilerler canım aklına kötü şeyler getirme Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun ben öyleyim bir haftadır antibiyotik kullandım serum takıldım hatta, geniz akıntım hala devam ediyor ve midemi bulandırıyor bol bol su içmeye çalışıyorum ılık
Evet aşırı mide bulantısı yapıyor ya sürekli su içip naneli şeker yiyorum bende

İnşallah rabbim hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Kaç haftalıktı kalp atışları bu şekilde olduğunda

İnşallah rabbim hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Kaç haftalıktı kalp atışları bu şekilde olduğunda
6+5 de ilk kalp atışı duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde 8+2 de malesef durmuştu. Doktorum ikiz gebeliklerde bu olasılıklar hep var 9 aya kadar diye baştan bilgilendirmişti. Sizi üzmek yada korkutmak için bunları söylemiyorum malesef ki çoğul gebelik risk hakkınızda hayırlısı olsun dilerim sağ sağlim kucağınıza alırsınız.

Amin inşallah. Sizin kanamanız mı oldu diğer bebeğe etki etmedi mi

Amin inşallah. Sizin kanamanız mı oldu diğer bebeğe etki etmedi mi
Canım Allah korusun öyle bir durumda diğer bebek etkilenmiyor hiç bir şekilde .kaybolan ikiz sendromu diyorlar buna diğer bebek büyüdükçe kaybolup gidiyor .İnşaallah sağlıkla devam eder senin Rabbim hayırlısını nasip etsin .Benim de ilk tüp bebeğimde öyle olmuştu birinin kalbi çok sönük atıyor gibisinden konuşmuştu doktor ve nitekim dediği gibi oldu ve kalp atışı devam etmemişti .Doktorlar az çok anlıyorlar aslında .Dilerim seninki daha küçük olduğu içindir ve bir dahaki randevu da gümbür gümbür duyarsın kalbini

Balım hiç dert etme ikizlerde böyle oluyor genelde benim ilk kontrolde biri 6+3 biri 6+0 dı doktor olumsuz hiçbişey söylemedi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde biri 7+4 biri 7+3 dü aralarındaki fark 1 güne düşmüştü

İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhabalar herkesi tebrik ederim. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah beni de ekler misiniz mayala
Yaş 31
2. Deneme
İkiz gebelik
Tahmini doğum 3 Aralık

Merhaba canım hoşgeldin
Amin Ecmain inşallah Allahım herkesi sağlıcakla kavuştursun bebeğine inşallah Amin
Tabi ki eklerim inşallah güzel günlerimizi konuşmak nasip olsun Amin

Tamam canım öyle yapayım bir de gece kaçta içiyorsunuz mesela
Handan ben de çok zor durumdayım doktor bana gece yatmadan üst üste iki tane sabah uyanır uyanmaz aç karna bir tane iç dedi ilk iki üç hafta muazzamdi ama şu anda ilaca rağmen kusuyorum ama kusma nedenim ilaçlar iğneyi vuruldgum gibi iki dk geçmeden afadersin safra geliyor ilaçları içtiğim gibi de çok yorgunum başka kendimi ifade edebilecek bı kelime bulamıyorum,ilaçların bittiği gün sadaka vercem günler hızlıca geçsin istiyorum bağışıklığım ve ağrı eşiğim çok düşük bu yüzden çok zorlanıyorum

Allahım kolaylaştırsın inşallah Amin
İlaçların yan etkisi de olabilir inşallah bir an önce atlatırsın Allah’ın izniyle Amin

Allahım kolaylaştırsın inşallah Amin
İlaçların yan etkisi de olabilir inşallah bir an önce atlatırsın Allah’ın izniyle Amin
Çok teşekkür ederim Mayala bu kadar zor olduğunu bilmiyrdm sevincimi yaşayamıyorum şu üç hafta geçsin İnşallah ilaçlar bitince her şey yoluna girer tek duam bu

Çok teşekkür ederim Mayala bu kadar zor olduğunu bilmiyrdm sevincimi yaşayamıyorum şu üç hafta geçsin İnşallah ilaçlar bitince her şey yoluna girer tek duam bu

Geçecek inşallah bu bir süreç yine de moralini yüksek tut bebeğin sağlıklı olsun sende öyle bu sana moral olsun sakın moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…