Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de daha uzun süre tutsun beni diye sabaha karşı içiyorum canım bazen 5 bazen 6 da .Acaba yanlış mı yapıyorum .

Ben çarşamba günü doktora gittiğimde doktorum bulantımın beni çok rahatsız derecede etkiliyorsa sana bulantı ilacı yazayım akşamları içeceksin demişti ama ben yazdırmadım şu an idare edebiliyorum dedim eğer kötü olursa bana bildir ilaç veririm dedi akşam içince bence tüm gün etkisi sürüyor sabahları seni rahatsız etmiyor büyük ihtimalle sende bir öyle dene bakalım

Kızlar bazılarınız biliyordur benim yaşadıklarımı 2 bebeğimi genetik rahatsızlıktan 23-24 haftalık kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teşhis değil maalesef yüksek olasılık gözüyle bakıldı .Bu gebeliğimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala aynı şeylerin olma ihtimali var .Ayın 10 unda bunun için detaylı ultrasona gideceğim ve bebeğimde o hastalığın bulguları bakılacak .Sizden istediğim tek şey benim için dua etmeniz zaman yaklaştıkça kaygı bozukluğu yaşıyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah’ın izniyle bebeğime şifa için okuyan işaret koyarsa sevinirim .şimdiden Allah razı olsun .

Tamam canım öyle yapayım bir de gece kaçta içiyorsunuz mesela

Tamam canım öyle yapayım bir de gece kaçta içiyorsunuz mesela

Ben kullanmıyorum şu an çok kötü olursam dedim yazdırırım ama akşam demişti içersin saat vermedi olmasa yemek yemeden önce alabilirsin birde bana dedi zencefil çayı iyi gelir bulantıya onu da içebilirsin demişti

Allahım bebeğini hayırlı sağlıklı eylesin Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim hayırlı sağlıklı güzel geçer Allahım yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninle canım benim gönlünü ferah tut

Amin inşaallah canım ya Allah razı olsun inşaallah bu sefer olur sağlıkla

Amin inşaallah canım ya Allah razı olsun inşaallah bu sefer olur sağlıkla

Amin amin inşallah Rabbimin yanında herşey çoktur şifa da ondan Allahım yaşadıklarını görüyor Elbet yüzünü güldürecektir bebeğin sağlıklı olsun hayırlısıyla vaktinde gelsin Anneciğine de şifa olsun yaşadıklarını unuttursun minik mucizemiz sağlıcakla gelsin inşallah Amin Ecmain inşallah

Geçmiş olsun ben öyleyim bir haftadır antibiyotik kullandım serum takıldım hatta, geniz akıntım hala devam ediyor ve midemi bulandırıyor bol bol su içmeye çalışıyorum ılık

Benim bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışını duyduk 6+2 günlük ve ikiz olduğunu öğrendik diğeri biraz küçük dedi doktor geriden geliyormuş o 6+0 dedi inşallah yetişir diğerine büyük olanın kalp atışı 124 çıktı diğeri 105. Hiç böyle geriden gelen ikiz durumu yaşadınız mı dua edin lütfen hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Maşallah canım sağlıcakla gelsin ikizlerin tek kese de mi yoksa çift kese mi bazı ikizler bir haftada geriden gelebilir bu kötü bir durum değil benim doktorum normal demişti önemli olan sağlıcakla büyümeleri vaktinde zamanında gelmeleri inşallah ama daha küçükler büyüdükçe kardeşini yakalar Allah’ın izniyle inşallah stres yapma gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…