Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tüm arkadaşlarım bilir ki yıllarca tüm hayallerimi kız üzerine kurdum ama şu an tüm hurafelere göre gümbür gümbür erkek

Ters köşe olabilir sağlıklı olsunlar sağlıcakla vaktinde zamanında gelsinler inşallah Amin

Kendi kendime konuşup duruyorum kızlar nerdesiniz

Ben bulaşık makinesini boşalttım bulaşık yıkadım çamaşır katladım kaldırdım ondan gelemedim bu işleri de zorla yapıyorum göz kapaklarım sanki ağırlaşmış zorla açıyorum gibi oldu

Çocukluğumdan beri hep erkek çocukları çok sevdim ama sanki hep kız olacak gibi hissediyorum tek istediğim hepimizin sağlıkla gelsin bebişleri

Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin benim kızım diyor kız olsun erkekler şımarık olur

Evet canım dünden bu yana 3 mmdem 5.5 mm e büyümüş ultrason da daha netti onun da payı vardır muhakkak

Maşallah maşallah dediğin gibi ultrasonda da fark edebiliyor sağlıcakla gelsinler inşallah Amin

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Bisey olur mu acaba ya benim doktorum da telefondan bilgi vermiyor hemen yanına çağırıyor keşke telefondan da bilgi verse

Enfeksiyon hamilelikte iyi değil canım benim bunun için tedavi olman lazım olmasa git kuzum senin ve bebeğinin sağlığı için şart sakın ihmal etme sağlıcakla atlatırsın inşallah bol su iç sık sık idrara çık ama yine de doktora görünmende fayda var geç kalmadan

Tamam canim inşallah bi kere geldi inşallah daha gelmez

Tabiki benimde önceliğim sağlıkla gelmesi meraktan konuşuyorum böyle bi an önce cinsiyetten emin olup hazırlıklara başlamak istiyorum
bende aşırı bir şeyler almak istiyorum ve çoook merak ediyorum ama 7. - 8. aya kadar almayayım diyorum. benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama

bende aşırı bir şeyler almak istiyorum ve çoook merak ediyorum ama 7. - 8. aya kadar almayayım diyorum. benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama

7.ayda geç diye düşünüyorum ben Allah nasip ederse o günleri görürsem 6.ayda artık çocuk odasını yaparım inşallah cinsiyetleri belli olsun ona göre eşyalar alınır isimli kapı süsleri sipariş veririz inşallah birde isimli tulum düşünüyorum fotoğraf çekmek için

sanırım biraz endişeliyim mayala'm ama güzel düşünmek lazım değil mi :)

sanırım biraz endişeliyim mayala'm ama güzel düşünmek lazım değil mi :)

Oy oy endişe hepimiz de var emin ol ama ben hep iyi düşünmek istiyorum sende iyi düşün iyi olsun inşallah yalnız olmadığını unutma sağlıcakla vaktinde zamanında kavuşalım Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…