Tüm arkadaşlarım bilir ki yıllarca tüm hayallerimi kız üzerine kurdum ama şu an tüm hurafelere göre gümbür gümbür erkek
Kendi kendime konuşup duruyorum kızlar nerdesiniz
Çocukluğumdan beri hep erkek çocukları çok sevdim ama sanki hep kız olacak gibi hissediyorumtek istediğim hepimizin sağlıkla gelsin bebişleri
Arkadaşlar sari renkte akıntı yaşayan var mi bildiğiniz sari renk kokusuz ?
Bugün yine doktora gittim, yine kendini göstermedi. Pazartesi 5. ay başlıyordoğumda öğrenirim artık
Evet canım dünden bu yana 3 mmdem 5.5 mm e büyümüşultrason da daha netti onun da payı vardır muhakkak
Bende kız çocuk istiyordum hep. Ama ilkinde oğlum oldu.Çok şükür tabi verene şimdi hep oğlumdaki hallerimle kıyaslıyorum işte oğlum sağ tarafımdaydı bu sol, oğlumda bel ağrım yoktu bunda var, onda mide bulantım yoktu bunda var falan. Kendimi yine kız diye ikna ediyorum ama bakalım hayırlısı
Senin mesai çok evet canımŞu an daha yeni oldukları için ondan sık kontrol oluyordur 12.haftadan sonra ayda bir olur 7 aydan sonra yine sıklaşır benim ki bence hep 2 haftada bir olucak gibi duruyor çoğul gebelik olduğu için
Bisey olur mu acaba ya benim doktorum da telefondan bilgi vermiyor hemen yanına çağırıyor keşke telefondan da bilgi verseEnfeksiyon olabilir canım benim akıntım normal geliyor sarı renk değil
Bisey olur mu acaba ya benim doktorum da telefondan bilgi vermiyor hemen yanına çağırıyor keşke telefondan da bilgi verse
Tamam canim inşallah bi kere geldi inşallah daha gelmezEnfeksiyon hamilelikte iyi değil canım benim bunun için tedavi olman lazım olmasa git kuzum senin ve bebeğinin sağlığı için şart sakın ihmal etme sağlıcakla atlatırsın inşallah bol su iç sık sık idrara çık ama yine de doktora görünmende fayda var geç kalmadan
Tamam canim inşallah bi kere geldi inşallah daha gelmez
bende aşırı bir şeyler almak istiyorum ve çoook merak ediyorumTabiki benimde önceliğim sağlıkla gelmesimeraktan konuşuyorum böyle bi an önce cinsiyetten emin olup hazırlıklara başlamak istiyorum
bende aşırı bir şeyler almak istiyorum ve çoook merak ediyorumama 7. - 8. aya kadar almayayım diyorum. benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama
sanırım biraz endişeliyim mayala'm ama güzel düşünmek lazım değil mi :)7.ayda geç diye düşünüyorumben Allah nasip ederse o günleri görürsem 6.ayda artık çocuk odasını yaparım inşallah cinsiyetleri belli olsun ona göre eşyalar alınır isimli kapı süsleri sipariş veririz inşallah birde isimli tulum düşünüyorum fotoğraf çekmek için
sanırım biraz endişeliyim mayala'm ama güzel düşünmek lazım değil mi :)
Kızlar aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? Yaptırırsanız ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz ?
Hayır anneden kan alınıyor genelde yurt dışına gönderiliyor ve bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılıyorDetaylı ultrason mu oluyor dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?