Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar merhaba
12.haftam bitmek üzere.
12.haftadan sonra progestan ve kan sulandırıcıları kestirdi mi doktorunuz?

Kızlar merhaba
12.haftam bitmek üzere.

Merhaba canım benim tüp bebek doktorum fitili 12.haftaya kadar kullanacaksın dedi ondan sonra kesilecek bakalım benim doğal gebelik iğne vs kullanmadım kullan arkadaşlar görürse cevaplar inşallah

Merhaba canım benim tüp bebek doktorum fitili 12.haftaya kadar kullanacaksın dedi ondan sonra kesilecek bakalım benim doğal gebelik iğne vs kullanmadım kullan arkadaşlar görürse cevaplar inşallah
Bu arada 12+4te cinsiyetimiz belli oldu
Üstteki kızım , alttaki oğlum

Eklentiler

• 1000016039.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 37
Bizde bu gun yola ciktik anneannesine dedelerine babannesine haberi vermeye gidiyoruz bakalim neler olacak

Değerli arkadaşlar,bilginiz olsun diye yazıyorum benimle benzer durumu dilerim kimse yaşamaz ama yaşayan olursa lütfen dikkate alın

9+4 oldum bugün ve günlerdir kusuyorum fajat dün çok yoğundu sabah 7 den akşam 10 a kadar aralıksız ve abartısız kustum artık gece halim habatim kesildi mecburen doğum evinin aciline gittik idrar ve kan testi alındı ,sabah sonucumu kendi doktoruma gönderdim ,vücutta 0 olması gereken değer 23 e çıkmış ve idrarda yüksek enfeksiyon çıktı kusmaktan vücudumda hiç su kalmamış üç gün yatış verildi.

Dün ben o tahlili vermeye eşimin zoruyla gittim ,gitmesem haberim bile olmayacakmış çok şükür Bebek iyi ama ben kendimi kaybettim serum ilaç takviyesi yapılıyor

Benzer durumda olanlar gozardi etmeyin

Kızlar merhaba
12.haftam bitmek üzere.
12. Haftaya kadar hepsi devam prednol kalp sesi duyulduktan sonra 7 gün yarım sonra kesti .10. hafta estroferm kesilick ,diğerleri devam inşallah tek istedgm bu,kndi doktorum kan sulandrci ya devam ettrckmis belki düşük ihtimal fitile ama 12. Haftayi bklio

Çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak toparlanır vücudun bir de ikiz olunca tabi sürecin daha ağır işliyordur bir daha bulantı yaşamazsın tedavin çok olumlu geçer umarım seninle de transferimiz aynı gündü ama aramız 1 hafta açılmış benim 8+4 oldu

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dilerim sağlıcakla atlatırsın Amin

Kızlar merhaba
Çoğul gebe olup fetal DNA yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Canın daha ilk haftalarda olduğumuz için doktorumuz herhangi bişey söylemedi bu konularla ilgili ama bana soracak olursanız ben detaylı ultrason dışında herhangi bişey yaptırmayı düşünmüyorum

Çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsiniz hastaneye bu yukselen hangi değer acaba

kızlar hello bayadır giremiyodum aşşırı yoğunum. Kimbilir belki de soru gerilerde konuşuldu.. Çatlak önleyici krem yağ vs kullanmaya başladınız mı ne kullanıyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…