- 10 Şubat 2024
- 1.026
- 1.395
- 53
Biz Cuma günü 12+4te kan verdik canım. Doktorum önce 12.haftada kendisi görmek istediKızlar aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? Yaptırırsanız ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz ?
Kızlar merhaba
12.haftam bitmek üzere.
12.haftadan sonra progestan ve kan sulandırıcıları kestirdi mi doktorunuz?
Bu arada 12+4te cinsiyetimiz belli olduMerhaba canım benim tüp bebek doktorum fitili 12.haftaya kadar kullanacaksın dedi ondan sonra kesilecek bakalım benim doğal gebelik iğne vs kullanmadım kullan arkadaşlar görürse cevaplar inşallah
Doktorla tartisiyoruz bizde anca yemek ye yiyemiyorum muhabbetineGünaydın balımmmbebişler içerde büzüşmesinler diye zor bela kahvaltımı yaptım ayılmaya çalışıyorum günler sonra bugün evimi güzel bi silip süpürücem siz neler yapıyorsunuz
Bizde bu gun yola ciktik anneannesine dedelerine babannesine haberi vermeye gidiyoruz bakalim neler olacakTünaydın canım Elhamdulillah iyiyimuyandım çamaşır makinesini çalıştırdım kahvaltı hazırladım yaptık şimdi gidip çamaşır asacam ve bir tur daha çamaşır atacağım eşim alışveriş yapmış onu düzeceğim bulaşık falan derken akşam oldu ha birde ev sahibim tatile gitmiş çiçeklerini gidip akşama doğru kontrol edeceğim
Bende var canimArkadaşlar sari renkte akıntı yaşayan var mi bildiğiniz sari renk kokusuz ?
12. Haftaya kadar hepsi devam prednol kalp sesi duyulduktan sonra 7 gün yarım sonra kesti .10. hafta estroferm kesilick ,diğerleri devam inşallah tek istedgm bu,kndi doktorum kan sulandrci ya devam ettrckmis belki düşük ihtimal fitile ama 12. Haftayi bklioKızlar merhaba
12.haftam bitmek üzere.
12.haftadan sonra progestan ve kan sulandırıcıları kestirdi mi doktorunuz?
çok güzeller maşallahBu arada 12+4te cinsiyetimiz belli oldu
Üstteki kızım, alttaki oğlum
Çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak toparlanır vücudun bir de ikiz olunca tabi sürecin daha ağır işliyordur bir daha bulantı yaşamazsın tedavin çok olumlu geçer umarımDeğerli arkadaşlar,bilginiz olsun diye yazıyorum benimle benzer durumu dilerim kimse yaşamaz ama yaşayan olursa lütfen dikkate alın
9+4 oldum bugün ve günlerdir kusuyorum fajat dün çok yoğundu sabah 7 den akşam 10 a kadar aralıksız ve abartısız kustum artık gece halim habatim kesildi mecburen doğum evinin aciline gittik idrar ve kan testi alındı ,sabah sonucumu kendi doktoruma gönderdim ,vücutta 0 olması gereken değer 23 e çıkmış ve idrarda yüksek enfeksiyon çıktı kusmaktan vücudumda hiç su kalmamış üç gün yatış verildi.
Dün ben o tahlili vermeye eşimin zoruyla gittim ,gitmesem haberim bile olmayacakmış çok şükür Bebek iyi ama ben kendimi kaybettim serum ilaç takviyesi yapılıyor
Benzer durumda olanlar gozardi etmeyin
Bu arada 12+4te cinsiyetimiz belli oldu
Canımmm harika sağlıkla kucağına al inşallah AminBu arada 12+4te cinsiyetimiz belli oldu
Bizde bu gun yola ciktik anneannesine dedelerine babannesine haberi vermeye gidiyoruz bakalim neler olacak
Değerli arkadaşlar,bilginiz olsun diye yazıyorum benimle benzer durumu dilerim kimse yaşamaz ama yaşayan olursa lütfen dikkate alın
9+4 oldum bugün ve günlerdir kusuyorum fajat dün çok yoğundu sabah 7 den akşam 10 a kadar aralıksız ve abartısız kustum artık gece halim habatim kesildi mecburen doğum evinin aciline gittik idrar ve kan testi alındı ,sabah sonucumu kendi doktoruma gönderdim ,vücutta 0 olması gereken değer 23 e çıkmış ve idrarda yüksek enfeksiyon çıktı kusmaktan vücudumda hiç su kalmamış üç gün yatış verildi.
Dün ben o tahlili vermeye eşimin zoruyla gittim ,gitmesem haberim bile olmayacakmış çok şükür Bebek iyi ama ben kendimi kaybettim serum ilaç takviyesi yapılıyor
Canın daha ilk haftalarda olduğumuz için doktorumuz herhangi bişey söylemedi bu konularla ilgili ama bana soracak olursanız ben detaylı ultrason dışında herhangi bişey yaptırmayı düşünmüyorumKızlar merhaba
Çoğul gebe olup fetal DNA yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı?
Bisey kullaniyor musun canim doktorun ne dedi idrar yolu enfeksiyonu mu var sende deBende var canim
Çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsiniz hastaneye bu yukselen hangi değer acabaDeğerli arkadaşlar,bilginiz olsun diye yazıyorum benimle benzer durumu dilerim kimse yaşamaz ama yaşayan olursa lütfen dikkate alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?