Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayır anneden kan alınıyor genelde yurt dışına gönderiliyor ve bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılıyor

Anladım canım benim doktorum perinotoloji uzmanına yönlendirdi hem kadın doktorumla hem onlarla ilerlemi söyledi artık nasıl yaparlar bilmiyorum randevu yok kaç yeri aradık pazartesi günü tekrar arıyacağız

Bu dediğin testin en geç 13.haftada olması gerekiyor ama benim yer olmadığı için biraz daha 4.aya doğru olucak gibi 6 haftadan önce randevu veremiyorlarmış ma bu ne oldu sanki herkes hergün bu doktorda

Bu dediğin testin en geç 13.haftada olması gerekiyor ama benim yer olmadığı için biraz daha 4.aya doğru olucak gibi 6 haftadan önce randevu veremiyorlarmış ma bu ne oldu sanki herkes hergün bu doktorda
Perinatologlar her yerde aynı demek ki.Özellikle işini iyi yapan bilinen doktorsa randevu bulmak çok zor oluyor

Perinatologlar her yerde aynı demek ki.Özellikle işini iyi yapan bilinen doktorsa randevu bulmak çok zor oluyor

Ben kızım da bu doktora gitmiştim yokmuş yer başka doktorlarda yok tüp bebek yaptığım hastanede var orada 6 haftadan önce yer yok diyor bizden çıktı mecbur bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok benim kızım da benden kan almıştı 12.haftada ve detaylı ultrason yaptı ve tekrar 5.buçuk aylıkken gittim orada sadece detaylı ultrason yaptılar herşey sağlıklı demişti artık gitmedim bu sefer çoğul olduğu için onlarla da ilerlememi istiyorlar

Haklısın canım.İnşallah hepimiz için her şey yolunda ilerler Amin.Benim bu arada mide bulantım çoğaldı.Doktor ilaç verdi ama bi kere kullandım.Çok sık kullanmaya korkuyorum.

Haklısın canım.İnşallah hepimiz için her şey yolunda ilerler Amin.Benim bu arada mide bulantım çoğaldı.Doktor ilaç verdi ama bi kere kullandım.Çok sık kullanmaya korkuyorum.

Amin Ecmain inşallah şifa Rabbimden Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin inşallah ben Rabbime emanet ettim artık inşallah herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hepimiz için
Çok geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsın ilacın bir zararı olmaz akşamları iç inşallah şifa olsun benim doktorum özellikle sordu istersen yazayım diye dedim şu an idare ediyorum kötü olursam söylerim dedim birde bana dedi zencefil çayı iyi gelir içebilirsin demişti

Ayyyyy inşallah bizimkiler erken gösterir hazırlıklara başlayamadın dimi hala
Aslında başladım, bebek arabası puset falan aldım mesela. Kıyafet olarak da beyaz, bej, gri ama artık almayacağım, renksizlikten çok sıkıldım. Biraz erkeğe daha çok yakışan şeyler oldu, şimdi kız olursa pembelere saldırmam lazım dengelemek için. Sağlıkla gelsinler de

Selam kızlar nasılsınız ? Ben bugün bir gayret başladım temizliğe bakalım iki iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum ya sizde de öyle mi

Aleyküm selam canım kolay gelsin ben de öyleyim dinlene dinlene yapıyorum çok nefes nefese kalıyorum kendini yormadan dinlenerek yap canım

Selam kızlar nasılsınız ? Ben bugün bir gayret başladım temizliğe bakalım iki iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum ya sizde de öyle mi
selamlar bugün tek isteğim evi süpürüp silebilmek bende aşırı halsiz hissediyorum kendimi bir de aşırı koku hassasiyetim var evin her yeri kokuyor sanki

selamlar bugün tek isteğim evi süpürüp silebilmek bende aşırı halsiz hissediyorum kendimi bir de aşırı koku hassasiyetim var evin her yeri kokuyor sanki
O bende de var canım ama her türlü kokuyor yani yumuşatıcı kokusu yüzey silici vs. Temiz koksun bile istemiyorum o derece midemi bulandırıyor . İlk zamanlar halsizlik çoktu ben de şimdi elhamdülillah biraz daha iyiyim

Ah ben kızım da öyleydim birde ilk Trimester kışın dı ev bana nasıl kokuyordu camların hepsini o soğukta açardım ama çok şükür bunlarda koku hassasiyetim yok sadece halsizlik var arada yokluyan bir bel ağrısı var sabah bulantılarım oluyordu şimdi azaldı Elhamdüllilah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…