Hayır anneden kan alınıyor genelde yurt dışına gönderiliyor ve bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılıyor
Perinatologlar her yerde aynı demek ki.Özellikle işini iyi yapan bilinen doktorsa randevu bulmak çok zor oluyorBu dediğin testin en geç 13.haftada olması gerekiyor ama benim yer olmadığı için biraz daha 4.aya doğru olucak gibi 6 haftadan önce randevu veremiyorlarmış ma bu ne oldu sanki herkes hergün bu doktorda
Perinatologlar her yerde aynı demek ki.Özellikle işini iyi yapan bilinen doktorsa randevu bulmak çok zor oluyor
Haklısın canım.İnşallah hepimiz için her şey yolunda ilerler Amin.Benim bu arada mide bulantım çoğaldı.Doktor ilaç verdi ama bi kere kullandım.Çok sık kullanmaya korkuyorum.Ben kızım da bu doktora gitmiştim yokmuş yer başka doktorlarda yok tüp bebek yaptığım hastanede var orada 6 haftadan önce yer yok diyor bizden çıktı mecbur bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yokbenim kızım da benden kan almıştı 12.haftada ve detaylı ultrason yaptı ve tekrar 5.buçuk aylıkken gittim orada sadece detaylı ultrason yaptılar herşey sağlıklı demişti artık gitmedim bu sefer çoğul olduğu için onlarla da ilerlememi istiyorlar
Haklısın canım.İnşallah hepimiz için her şey yolunda ilerler Amin.Benim bu arada mide bulantım çoğaldı.Doktor ilaç verdi ama bi kere kullandım.Çok sık kullanmaya korkuyorum.
Temizlik yapacağım diye eve gelip uyuyan ben ve bu saatte uyanan yine benBiricik anneler nasılsınızzzz
Temizlik yapacağım diye eve gelip uyuyan ben ve bu saatte uyanan yine benbayılmışım resmen
Maşallahkız sabah oldu niye uyandın
6 dan beri uyuyorum canım uyu uyan derken artık uykumu aldım sabahı sabah ederim artık
Valla bayılmış gibi uyumuşum canımHiç uykunu bozma devamkeama o uyku ne tatlıdır şimdi
Aslında başladım, bebek arabası puset falan aldım mesela. Kıyafet olarak da beyaz, bej, griAyyyyy inşallah bizimkiler erken gösterirhazırlıklara başlayamadın dimi hala
Devlet ve özel de çok fark ediyor sanki.Evet canım dünden bu yana 3 mmdem 5.5 mm e büyümüşultrason da daha netti onun da payı vardır muhakkak
Canım dert etme, bizim kasım grubunda enfeksiyon olmayan kalmadı resmen. Olabiliyor böyle şeylerBisey olur mu acaba ya benim doktorum da telefondan bilgi vermiyor hemen yanına çağırıyor keşke telefondan da bilgi verse
2 tane olunca anca yetişirim diye cinsiyetten sonra ufak ufak başlamayı düşünüyorumbende aşırı bir şeyler almak istiyorum ve çoook merak ediyorumama 7. - 8. aya kadar almayayım diyorum. benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama
Selam kızlar nasılsınız ?Ben bugün bir gayret başladım temizliğe bakalım iki iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum ya sizde de öyle mi
selamlarSelam kızlar nasılsınız ?Ben bugün bir gayret başladım temizliğe bakalım iki iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum ya sizde de öyle mi
O bende de var canım ama her türlü kokuyor yani yumuşatıcı kokusu yüzey silici vs. Temiz koksun bile istemiyorum o derece midemi bulandırıyor . İlk zamanlar halsizlik çoktu ben de şimdi elhamdülillah biraz daha iyiyimselamlarbugün tek isteğim evi süpürüp silebilmek bende aşırı halsiz hissediyorum kendimi bir de aşırı koku hassasiyetim var evin her yeri kokuyor sanki
selamlarbugün tek isteğim evi süpürüp silebilmek bende aşırı halsiz hissediyorum kendimi bir de aşırı koku hassasiyetim var evin her yeri kokuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?