- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Benim hemen hemen 10 gün oluyor randevu aralıkları canım hatta bazen 7 bile oluyor bayramdan sonra arayı açar 15 güne çıkarırız demiştiBenim iki haftada bir şu an senin diğer randevunla bunun arasında ne kadar var önemli olan o benim ki tam iki hafta dolacak yani Allah kısmet ederse 11 haftalık olacağım gittiğimde
Çocukluğumdan beri hep erkek çocukları çok sevdim ama sanki hep kız olacak gibi hissediyorumKendi kendime konuşup duruyorum kızlar nerdesiniz
Tabiki benimde önceliğim sağlıkla gelmesiÇocukluğumdan beri hep erkek çocukları çok sevdim ama sanki hep kız olacak gibi hissediyorumtek istediğim hepimizin sağlıkla gelsin bebişleri
Bugün yine doktora gittim, yine kendini göstermedi. Pazartesi 5. ay başlıyorKızlar benim gibi cinsiyeti öğrenmek için çatlayan var mıııı
Yok kuzum henüz yaşamadım ben daha 8. Haftadayım ama olumsuz bişey olduğunu düşünmüyorumArkadaşlar sari renkte akıntı yaşayan var mi bildiğiniz sari renk kokusuz ?
Ayyyyy inşallah bizimkiler erken gösterirBugün yine doktora gittim, yine kendini göstermedi. Pazartesi 5. ay başlıyordoğumda öğrenirim artık
Ayy bende aynıyım ya biraz işleri halledeyim diyorum tam yorulup uzanmaya niyetlendiğimde oğlum geliyor anneee acıktım yemek hangi zamanda hazır olur diyorBende biraz işlerimi yaptım belim ağrıdı uzandım kızım diyor anne yemek pişiyor mu dedim evet yardımcımız yapıyorya anne diyor acıktım uzanmakta yasak sonra bulaşık falan derken kısır döngü böyle dönüyor
Evet canım dünden bu yana 3 mmdem 5.5 mm e büyümüşMaşallahcanım 6 haftalıksın şu an sağlıcakla gelsin ve kese daha büyük çıkmış
Enfeksiyon diyor arastirinca da bisey yoktur inşallahYok kuzum henüz yaşamadım ben daha 8. Haftadayım ama olumsuz bişey olduğunu düşünmüyorum
Bende kız çocuk istiyordum hep. Ama ilkinde oğlum oldu.Tüm arkadaşlarım bilir ki yıllarca tüm hayallerimi kız üzerine kurdum ama şu an tüm hurafelere göre gümbür gümbür erkek
Biricik anneler nasılsınızzzz
Ay daha ilk aylarımız olduğu için herhalde konuşacak bişey bulamıyoruz
Ayy bende aynıyım ya biraz işleri halledeyim diyorum tam yorulup uzanmaya niyetlendiğimde oğlum geliyor anneee acıktım yemek hangi zamanda hazır olur diyoro soruş şekline de hiç kıyamıyorum geri kalkıyorum dediğin gibi sonra bulaşık falan derken uzanmak ta yalan oluyor
Benim hemen hemen 10 gün oluyor randevu aralıkları canım hatta bazen 7 bile oluyor bayramdan sonra arayı açar 15 güne çıkarırız demişti
Kızlar benim gibi cinsiyeti öğrenmek için çatlayan var mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?