Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim iki haftada bir şu an senin diğer randevunla bunun arasında ne kadar var önemli olan o benim ki tam iki hafta dolacak yani Allah kısmet ederse 11 haftalık olacağım gittiğimde
Benim hemen hemen 10 gün oluyor randevu aralıkları canım hatta bazen 7 bile oluyor bayramdan sonra arayı açar 15 güne çıkarırız demişti

Tüm arkadaşlarım bilir ki yıllarca tüm hayallerimi kız üzerine kurdum ama şu an tüm hurafelere göre gümbür gümbür erkek

Ayy bende aynıyım ya biraz işleri halledeyim diyorum tam yorulup uzanmaya niyetlendiğimde oğlum geliyor anneee acıktım yemek hangi zamanda hazır olur diyor o soruş şekline de hiç kıyamıyorum geri kalkıyorum dediğin gibi sonra bulaşık falan derken uzanmak ta yalan oluyor

Tüm arkadaşlarım bilir ki yıllarca tüm hayallerimi kız üzerine kurdum ama şu an tüm hurafelere göre gümbür gümbür erkek
Bende kız çocuk istiyordum hep. Ama ilkinde oğlum oldu. Çok şükür tabi verene şimdi hep oğlumdaki hallerimle kıyaslıyorum işte oğlum sağ tarafımdaydı bu sol, oğlumda bel ağrım yoktu bunda var, onda mide bulantım yoktu bunda var falan. Kendimi yine kız diye ikna ediyorum ama bakalım hayırlısı

Yeminle aynısı kızım diyorum daha yeni oturdum geri diyom kalkayım en azından yemek pişe dursun inan ki zorla yapıyorum çok şükür bulantı azaldı ama halsizlik çok fazla

Benim hemen hemen 10 gün oluyor randevu aralıkları canım hatta bazen 7 bile oluyor bayramdan sonra arayı açar 15 güne çıkarırız demişti

Şu an daha yeni oldukları için ondan sık kontrol oluyordur 12.haftadan sonra ayda bir olur 7 aydan sonra yine sıklaşır benim ki bence hep 2 haftada bir olucak gibi duruyor çoğul gebelik olduğu için

Kızlar benim gibi cinsiyeti öğrenmek için çatlayan var mıııı

Ben şu anlık hiç düşünmedim inan ki birisi kız olursa iyi olur kızım kendine kızkardeş istiyor nasip bakalım öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olmaları Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…