- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Kuzum ben trendyolda en çok satanlarda eczacıların da temiz içerikli diye önerdiği bi çatlak kremi vardı onu aldım çatlamaya çok meyilliyim çünkü ama henüz kullanmadım karnım hafif çıksın hemen kullanıcamkızlar hello bayadır giremiyodum aşşırı yoğunum. Kimbilir belki de soru gerilerde konuşuldu.. Çatlak önleyici krem yağ vs kullanmaya başladınız mı ne kullanıyosunuz??
Kızlar merhaba
Çoğul gebe olup fetal DNA yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı?
kızlar hello bayadır giremiyodum aşşırı yoğunum. Kimbilir belki de soru gerilerde konuşuldu.. Çatlak önleyici krem yağ vs kullanmaya başladınız mı ne kullanıyosunuz??
Kuzum ben trendyolda en çok satanlarda eczacıların da temiz içerikli diye önerdiği bi çatlak kremi vardı onu aldım çatlamaya çok meyilliyim çünkü ama henüz kullanmadım karnım hafif çıksın hemen kullanıcam
Bana herhalde piyasadaki tüm ürünler hediye geldi hepsini kullanmaya fırsatım olmadı henüz, ama Mustela’nın yağını beğenmedim aşşşşşırı katı. Yemek pişirirken kullan daha mantıklıkızlar hello bayadır giremiyodum aşşırı yoğunum. Kimbilir belki de soru gerilerde konuşuldu.. Çatlak önleyici krem yağ vs kullanmaya başladınız mı ne kullanıyosunuz??
Benim doktorum da perinatolog. Detaylı ultrason yaptı sonra da fetal Dna önerdi. Fetal dna yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi.benim doktorum yönlendirdi perinotoloji uzmanına 1.trimester için fakat hepsi dolu yer bulamıyoruz kan mı alırlar yada sadece detaylı ultrason mı bilmiyorum
Benim doktorum da perinatolog. Detaylı ultrason yaptı sonra da fetal Dna önerdi. Fetal dna yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi.
Yok kuzum bence çıkmadı bi çıkıntı var ama o benim göbeğimSenin karnın çıktı mı bende henüz birşey yok
Yok kuzum bence çıkmadı bi çıkıntı var ama o benim göbeğim
Kızlar bu aralar daha fazla yorgun hissetmeye başladım bir odayı viladayla silsem acayip yorulup yatıyorum. Yeni guncellemem de bel ağrısı iki gündür belim agriyip duruyor fazla da yormuyorum kendimi 10+3 oldum bugün sizde nasıl durumlar
Ne kadarmış fiyatlar? Bir de yurt dışına mı gönderiliyormuş?Benim doktorum da perinatolog. Detaylı ultrason yaptı sonra da fetal Dna önerdi. Fetal dna yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi.
Bana cumartesi günü doktorum 13-14 bin gibi birşey söylediNe kadarmış fiyatlar? Bir de yurt dışına mı gönderiliyormuş?
13-14 bin ise iyi ben 20 25 ler duymuştum sanki çok pahalı gelmiştiBana cumartesi günü doktorum 13-14 bin gibi birşey söyledi
Firmadan firmaya değişiyor sanırım. Yurt içi ve yurt dışı laboratuvarlar var13-14 bin ise iyi ben 20 25 ler duymuştum sanki çok pahalı gelmişti
Biz Panorama firmasından yaptırdık. Amerikaya doğru yola çıktı. 485dolar + %10kdv şeklinde ödeme yaptık. Yaklaşık 21bin. Ama bizim ikiz olduğu için fazla mıdır bilemiyorum.Ne kadarmış fiyatlar? Bir de yurt dışına mı gönderiliyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?