Tarama testleri düşünmüyorum onun haricinde bakılıyor değil mi canımNormalde de zaten iki muayene olması lazım en geç 13.haftada birde 20. Hafta olması gerekiyor çünkü 12.haftada Organları tamamlanıyor net bilsinler diye ben kızım da iki defa gittim hem 12.haftada hem de 20. haftada doktor bebeğin sağlıklı bir bebek dedi artık gelmene gerek yok iyi dileklerde bulundu ve ayrıldık
Ben 12 de bitirecem ama 8 de bitirenleride okumuştum burda tüp bebek doktoru dışında başka doktora gitmiştim mesela oda ilaçlarını ne zaman bırakacağını doktorundan öğren demişti hiç karismadi ilaclarima için rahat etmesi için tüp bebek doktoruna bilgi ver istersen canm ama dediğim gibi 8 de bitirenlerde varMerhabalar herkesekızlar bugün doktorum Estrofemi 8. Haftada kesiyorum artık kesebiliriz elindeki paketi önce günde 2 ye düşürerek iç sonra 1 o şekilde bitir dedi ama tüp bebek Dr um 12. Haftaya kadar kullanırsın demişti arada kaldım açıkçası 8. Haftada kesen var mı aranızda
Tarama testleri düşünmüyorum onun haricinde bakılıyor değil mi canım
Anladım canım dr um ile bir daha görüşüp teyitleyip durumu öyle giderimBakarlar sadece detaylı ultrason yaparlar onlar zaten öyle de anlıyor bebekte bir sıkıntı var mı diye bende normalde düşünmezdim ama ne yapacaklar bende bilemiyorum kadın doktorum ikiz olduğu için yani onlarında bakmasını istedi hele bakalım
Anladım canım dr um ile bir daha görüşüp teyitleyip durumu öyle giderimama çoğul gebelikte zaten genellikle perinatoloji dr bakıyormuş bildiğim
Ben biyoloji öğ. Okudum normalde tabi uzun yıllar geçince beni bile zorladıaynen canım hem kadın doktoruna gideceğim onlar benim rutin kontrollerimi yapıyorlar buna da görünmemi istedi dedi eğer tek bebekolsaydı yollamazdık Rabbim bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin inşallah Amin bu doktorun ismi de ne zor bacım yazarken bile zorlanıyorum
Gebelikte havuz hakkında fikirleriniz neler peki
Ben biyoloji öğ. Okudum normalde tabi uzun yıllar geçince beni bile zorladı
Hadi ya ilk gebelikte de girmedin mi ? Dr mu önermedi kişisel tercihin mi canımBen girmeyeceğim için birşey diyemiyorum
O kısım karışık canım bende 3 üni var ama evimde oturmak daha keyifli geldiGerçekten mi ee peki okuduğun bölümün mesleğini mi yapıyorsun
Hadi ya ilk gebelikte de girmedin mi ? Dr mu önermedi kişisel tercihin mi canım
O kısım karışık canım bende 3 üni var ama evimde oturmak daha keyifli geldihobim çok işe zaten vakit bulamazdım
Ya evet enfeksiyon riski var da bende tatil için ona göre seçenek bakayım istiyorum fikir alayım dedimKızım da girmedim bunda da girmem bilmiyom ki korkarımbebeklerim ve ben enfeksiyon kapmayalım şimdi
HahahHay maşallahniye hiç söylemiyorsun ben nazar etmem etmem
Ya evet enfeksiyon riski var da bende tatil için ona göre seçenek bakayım istiyorum fikir alayım dedim
Hahahburada herkes matruşka gibi geliyor bana canım sizler de öylesiniz diye düşündüğümden yani bir sürü yanınız vardır
Hadi ya tamamdir canım soracağım inşallah ama seninde fıstığın çabucak kuvvetlenip tüm enfeksiyonu yensin biran evvelSen yine doktoruna sor bakalımizin verirse git benim kızıma havuz hiç gelmiyor gittiği gün iflah olmuyor dedim bir süre gitme çabuk enfeksiyon kapıyor
Sen annesin valla sende her meslek vardır ben inanıyorum gördüklerimdenKız yok yok bizde ne meslek ne birşey evde çocuk doğuruyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?