Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tarama testleri düşünmüyorum onun haricinde bakılıyor değil mi canım

Merhabalar herkese kızlar bugün doktorum Estrofemi 8. Haftada kesiyorum artık kesebiliriz elindeki paketi önce günde 2 ye düşürerek iç sonra 1 o şekilde bitir dedi ama tüp bebek Dr um 12. Haftaya kadar kullanırsın demişti arada kaldım açıkçası 8. Haftada kesen var mı aranızda

Ben 12 de bitirecem ama 8 de bitirenleride okumuştum burda tüp bebek doktoru dışında başka doktora gitmiştim mesela oda ilaçlarını ne zaman bırakacağını doktorundan öğren demişti hiç karismadi ilaclarima için rahat etmesi için tüp bebek doktoruna bilgi ver istersen canm ama dediğim gibi 8 de bitirenlerde var

Tarama testleri düşünmüyorum onun haricinde bakılıyor değil mi canım

Bakarlar sadece detaylı ultrason yaparlar onlar zaten öyle de anlıyor bebekte bir sıkıntı var mı diye bende normalde düşünmezdim ama ne yapacaklar bende bilemiyorum kadın doktorum ikiz olduğu için yani onlarında bakmasını istedi hele bakalım

Anladım canım dr um ile bir daha görüşüp teyitleyip durumu öyle giderim ama çoğul gebelikte zaten genellikle perinatoloji dr bakıyormuş bildiğim

Anladım canım dr um ile bir daha görüşüp teyitleyip durumu öyle giderim ama çoğul gebelikte zaten genellikle perinatoloji dr bakıyormuş bildiğim

aynen canım hem kadın doktoruna gideceğim onlar benim rutin kontrollerimi yapıyorlar buna da görünmemi istedi dedi eğer tek bebek olsaydı yollamazdık Rabbim bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin inşallah Amin bu doktorun ismi de ne zor bacım yazarken bile zorlanıyorum

Ben biyoloji öğ. Okudum normalde tabi uzun yıllar geçince beni bile zorladı

Ya evet enfeksiyon riski var da bende tatil için ona göre seçenek bakayım istiyorum fikir alayım dedim

Sen yine doktoruna sor bakalım izin verirse git benim kızıma havuz hiç gelmiyor gittiği gün iflah olmuyor dedim bir süre gitme çabuk enfeksiyon kapıyor

Sen yine doktoruna sor bakalım izin verirse git benim kızıma havuz hiç gelmiyor gittiği gün iflah olmuyor dedim bir süre gitme çabuk enfeksiyon kapıyor
Hadi ya tamamdir canım soracağım inşallah ama seninde fıstığın çabucak kuvvetlenip tüm enfeksiyonu yensin biran evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…