Evet ne hayaller ne hayaller
Satışımız yok ama ben biraz paraya karşıyımilgi alanıma girmiyor para kendime çevreme ihtiyaç halinde yapıyorum çok teşekkür ederim canım benim belki ilerde satışta yaparım ama bayaaaa ilerde
Ben yavaştan yatağa geceyim canım fitil de var bi bitse de rahat etsek cümleten
onun ihtiyacı çok olacak gibi zaten seri üretime bile geçebilirimVallahi yap kendine hem sana da bir katkı olur elinden de geliyor kuzum hiç yoktan iyidir dur biz sana satışta yaptırırız evelallahbu sefer de bebiş olucak işte ilerde inşallah
Benim fitil de ilk şart önce wcBen yataktayım fitili taktım ama karpuzyedim wc için sıkıştırıyor
onun ihtiyacı çok olacak gibi zaten seri üretime bile geçebilirimsende kızdan kalma vardır belki eşyalar ürünler masraflari çok olmaz inşallah
Tamamdır canım Allah'a emanet olun bebişlerle sağlıcakla kalınSen de uyu canım benim orada saat 2 oldu Allaha emanet ol hayırlı geceler öpüyorum
Benim fitil de ilk şart önce wcgerçi sen rahatsın günde 1 senin benim 3 tane
Tamamdır canım Allah'a emanet olun bebişlerle sağlıcakla kalın
Git git canım benim her ihtimale karşıVallahi kan da nasıl anlaşılıyor bende pek orayı anlamadım ama benimkiler 8 Temmuza randevu verdi bebeklerim 15 haftalık olacak2.trimester olacak bana kalsa düz ilerleyecem de doktor illa diyor perinotoloji gitmen lazım diyor gitmiş gibi mi göstersem acep
Canım Özel hastanede yok mu orda ? Ben burda özele gideceğim devlette burda da çok zor sıra bulmak ha diyince .Bir de burda maalesef genelde araştırma hastaneleri ya da üniversite de var perinatalog çok nadir var zaten orda da tüm öğrencileri başına topluyorlar kolay gibi hissediyorsun kendini masadaHandan’ım orası öyle de bize randevu yok diyorlar e burada suç onların oluyor değil mibana 8 Temmuza verdi tam bebekler nasip olursa 4 aylık ve hatta bir hafta geçmiş olucak 2.trimester olucak ben doktorlardan birşey anlamadım ayın 13.de kadın doktoruma gittiğimde doktoruma diyeceğim yer yok erkene randevu vermiyorlar bakalım ne diyecek
Canim benim doktorum da kalp atışı duyunca kesti 12. Haftada da progestani bırakicaz inşallahMerhabalar herkesekızlar bugün doktorum Estrofemi 8. Haftada kesiyorum artık kesebiliriz elindeki paketi önce günde 2 ye düşürerek iç sonra 1 o şekilde bitir dedi ama tüp bebek Dr um 12. Haftaya kadar kullanırsın demişti arada kaldım açıkçası 8. Haftada kesen var mı aranızda
Git git canım benim her ihtimale karşı
Canım Özel hastanede yok mu orda ? Ben burda özele gideceğim devlette burda da çok zor sıra bulmak ha diyince .Bir de burda maalesef genelde araştırma hastaneleri ya da üniversite de var perinatalog çok nadir var zaten orda da tüm öğrencileri başına topluyorlar kolay gibi hissediyorsun kendini masada
Kızlar günaydınn. Mesajlarınızda hep perinatalog dan bahsetmişsiniz ikiz gebelik için mi öneriliyor yoksa tek gebelik için de gitmek gerekiyor mu? Doktorum bana böyle birşeyden hiç bahsetmedi de merak ettim
Kızlar bende kurbanda 2 günlük tatile gidicem doktoruma sordum denize girmende bi sakınca yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?