Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vallahi yap kendine hem sana da bir katkı olur elinden de geliyor kuzum hiç yoktan iyidir dur biz sana satışta yaptırırız evelallah bu sefer de bebiş olucak işte ilerde inşallah

Vallahi yap kendine hem sana da bir katkı olur elinden de geliyor kuzum hiç yoktan iyidir dur biz sana satışta yaptırırız evelallah bu sefer de bebiş olucak işte ilerde inşallah
onun ihtiyacı çok olacak gibi zaten seri üretime bile geçebilirim sende kızdan kalma vardır belki eşyalar ürünler masraflari çok olmaz inşallah

Sen de uyu canım benim orada saat 2 oldu Allaha emanet ol hayırlı geceler öpüyorum

onun ihtiyacı çok olacak gibi zaten seri üretime bile geçebilirim sende kızdan kalma vardır belki eşyalar ürünler masraflari çok olmaz inşallah

Amin canım işte ikiz olduğu için birer tane var ama mesela kızımdan salıncak var yemek masası daha sağlam birde çoğu markalı almıştım geri kutusuna kattım aşağıda kiler gibi depomuz var orada ama ikiz olduğu için ikiz bebek araba şart yani masraf olacak yaparız inşallah sağlıcakla yeter ki gelsinler

Hayırlı geceler güzel Annelerim Allaha emanet olun yavrularınızla beraber inşallah Amin

Git git canım benim her ihtimale karşı

Canım Özel hastanede yok mu orda ? Ben burda özele gideceğim devlette burda da çok zor sıra bulmak ha diyince .Bir de burda maalesef genelde araştırma hastaneleri ya da üniversite de var perinatalog çok nadir var zaten orda da tüm öğrencileri başına topluyorlar kolay gibi hissediyorsun kendini masada

Kızlar günaydınn. Mesajlarınızda hep perinatalog dan bahsetmişsiniz ikiz gebelik için mi öneriliyor yoksa tek gebelik için de gitmek gerekiyor mu? Doktorum bana böyle birşeyden hiç bahsetmedi de merak ettim

Canim benim doktorum da kalp atışı duyunca kesti 12. Haftada da progestani bırakicaz inşallah

Maalesef burada özel hastane kavramı yok kuzum bu doktorların sadece kendine ait klinikleri var o şekilde yer varsa veriyorlar yoksa bekleyeceksin yada başka doktorlara bak diyorlar bende iki yere bildirdim birisi dedi eğer birisi gelmezse randevusunu iptal ederse bir durum olursa seni arayacağım yoksa da bekleyeceğim mecburen

Kızlar günaydınn. Mesajlarınızda hep perinatalog dan bahsetmişsiniz ikiz gebelik için mi öneriliyor yoksa tek gebelik için de gitmek gerekiyor mu? Doktorum bana böyle birşeyden hiç bahsetmedi de merak ettim

Benim ikiz olduğu için kadın doktorum yönlendirdi tek gebelik olsaydı yollamazdım dedi bize. Senin için bilmiyorum doktorun uygun görürse yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…