Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende de aynı kuzum bel ağrım baştan belli var bende iş yaparken dinlene dinlene yapıyorum halsizlik hat safhada elimden gelse ayağa kalmayacağım o derece
Canım sen ×2 yani kolay değil Allah yardımcımız olsun

Biz Panorama firmasından yaptırdık. Amerikaya doğru yola çıktı. 485dolar + %10kdv şeklinde ödeme yaptık. Yaklaşık 21bin. Ama bizim ikiz olduğu için fazla mıdır bilemiyorum.
Peki bu durumu ikizlerde nasıl ayırıyorlar ki ? anne DNA’sına 2 sininki de karışıyor .Allah korusun bir hastalık teşhis edildiğinde hangi bebek de var nasıl biliyorlar ? Bu sefer ultrason bulguları devreye giriyor sanırım .O yüzden bu fetal dna 12.haftada yapılan detaylı organ taramasında bir sıkıntı görülmeyen bebeklere yapılması kafamı karıştırıyor benim .

Kızlar bugün kontrolüm vardı şükür her şey yolunda gidiyor hocaya perinatoloji dr ne zaman gitmeliyim dedim 20.hafta dedi ve bana bir dr önerdi lakin o uzmanın sayfasında hem 11-14.hafta arası hemde 20. Haftada olmak üzere 2 muayene gerekli diyor sizce ne yapmalıyım?

Kesinlikle 12.haftada gitmelisin önce canım

Valla ben de bilmiyorum ki nasıl yapıyor ama broşüründe şu şekilde yazıyor

Eklentiler

• 1000016521.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000016522.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 18
Canım merhaba. İkili tarama yani 11-14 haftalarda zamanında bazı kadın doğumcular perinatologa yönlendirirken bazıları gerek görmüyor. Ama ben maddi olanak varsa gidilmesi fayda sağlar diye düşünüyorum. Perinatolog herşeyine bakıp anlıyor.

Kızlarrr ya özel sağlık sigortam vardı zamanı doldu.Farklı şirket yeni sigorta yaptırdım ama hamileyim özel hastanelerde kadın doğum bölümünü muayeneleri falan karşılıyor mu bilginiz var mı?

Gebelikle alakalı harcamaları karşılaması için gebe kalmadan bir yıl önceki sigortaya doğum teminatı eklenmek zorunda diye biliyorum ama gebelik kaydı açılmadan muayene olunursa o zaman karşılayabilir ama doğumu falan karşılamaz diye düşünüyorum

Normal gebelik rutin muayeneler için sadece sordum

Aaaa mustelaya çok yükselmiştim almıyım ozamn hiç ya. Ben de lierac aldım yarın gelir ama o jel gibi sanki ben bide duş sonrası yağlı bişeyler istiyom palmersa bakaym. Aklımda bide bioderma var. Bide loccitane shea tavsiye ettiler ama o da gereksiz pahalı geldi bana, bide burts bees mama öf valla ya

Vallahi kan da nasıl anlaşılıyor bende pek orayı anlamadım ama benimkiler 8 Temmuza randevu verdi bebeklerim 15 haftalık olacak 2.trimester olacak bana kalsa düz ilerleyecem de doktor illa diyor perinotoloji gitmen lazım diyor gitmiş gibi mi göstersem acep

Normalde de zaten iki muayene olması lazım en geç 13.haftada birde 20. Hafta olması gerekiyor çünkü 12.haftada Organları tamamlanıyor net bilsinler diye ben kızım da iki defa gittim hem 12.haftada hem de 20. haftada doktor bebeğin sağlıklı bir bebek dedi artık gelmene gerek yok iyi dileklerde bulundu ve ayrıldık

Kesinlikle 12.haftada gitmelisin önce canım

Handan’ım orası öyle de bize randevu yok diyorlar e burada suç onların oluyor değil mi bana 8 Temmuza verdi tam bebekler nasip olursa 4 aylık ve hatta bir hafta geçmiş olucak 2.trimester olucak ben doktorlardan birşey anlamadım ayın 13.de kadın doktoruma gittiğimde doktoruma diyeceğim yer yok erkene randevu vermiyorlar bakalım ne diyecek

Yani Mustela’nın çok doğal olduğu belli, içinde hiç katkı maddesi yok ama ben kullanışlı bulmadım, emilimi çok hızlı değil ama seveni de çokmuş. Trendyol yorumları çok iyi mesela. Engel de olmak istemem Lierac’ı akşam kullanıyorum, pehlivan gibi yağlanmayı gündüz yapıyorum

Ayyynen benm de planım tam olarak o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…