Hadi ya tamamdir canım soracağım inşallah ama seninde fıstığın çabucak kuvvetlenip tüm enfeksiyonu yensin biran evvel
Sen annesin valla sende her meslek vardır ben inanıyorum gördüklerimden
Benim yeğenim de öyle bu zamane çocukları genelde bu şekilde sanırım :/ onlar iyi olsun da biz hasta olalım der insan yani. Inşallah daha da toparlar büyüdükçe bir de ergenlik gelince daha da başkalaşım geliyor oda etkiler bünyesiniAmin sağol teyzesi benim kız bebeklikten belli böyle hassas biri anaokula gittiği dönem çok sık hastalanıyordu onun için doğru düzgün gidemiyordu onun. İçin okula bir yıl geç başlattık şimdi iyi ama büyük olmasına rağmen yine de hastalanıyor bu sene çok şükür sanki azaldı
Ama çok gezersek belki yanına da geliriz öyle düşünKız tatile gitmeyin beni buralarda yalnız bırakmayınhem enfeksiyon vs olursunuz ne gerek var masraf yapmayın ben kendim gitmiyorum gidenleri de engellim barime yalnız kalmayayım
Ama çok gezersek belki yanına da geliriz öyle düşünbana orası da bir gezme sebebi sonuçta ne kadar şeker diyetim olsada hayır diyemeyeceğim çikolatalar mevcut
Yok yok kuzum şeker öyle değil beyaz şeker diyeti yapıyorum gebelik başından beri olabildiğince. Anne karnındaki tatlara aşina olurmuş bebekler öyle duydum ileride tatlı vs istemesin diye bende kestimYa olur mu olur olsun siz yine de gezmeyin
Yaa canım benim şekerin mi var çok gemiş olsun kız istediğin çikolataolsun
Yok yok kuzum şeker öyle değil beyaz şeker diyeti yapıyorum gebelik başından beri olabildiğince. Anne karnındaki tatlara aşina olurmuş bebekler öyle duydum ileride tatlı vs istemesin diye bende kestimsağlık şeysi yanii ama ikna oldum tamam gezmeyeceğim
Bu grubu seninle ben götürüyoruz gibi geliyor bana arada
Çoğu istanbullu gibi daracık evimde malesef bebeme oda yokVıyy Allah senidedim Allah korusun şekerin var kız ye can boğazdan gelir tabi dozun da bugün hergün pasta tatlı yersen Allah korusun bebeğe kadar geçer ama dozunda ye kız oturun masraf yapmayın bebekler olucak onlara zaten oda vs bebek arabası derken dünya kadar para daha bunun doğumu var düşün sizi düşünüyom yoksa yalnız kalacağımdan değil
Handan gündüz ben gece mesai devrediyoruzBirde Handan’ımız var oy oy diğer kızlar şimdiden tatil de kız bari siz gitmeyin ben ne yaparım buralardazaten sepidem de piyasada yok haber de alamadık inşallah iyi dir
Çoğu istanbullu gibi daracık evimde malesef bebeme oda yokbide benim veletin annesi terzi kıyafetleri baybnest vs kendisi yapacak zaten yelek hırka örgü devam artık geri masrafı Allah bilir
Handan gündüz ben gece mesai devrediyoruzsepide benim de çok aklıma takıldı çünkü kötü düşünmek asla istemiyorum ama diğer bebeklerini de kaybetmişti haftası da o haftaya yakındı ordan aklıma geliyor da bi aksilik mi oldu diye inşallah kafa dinlemeye gitmiştir biraz ailesi ile vakit geciriyordur
Aslında bir inşaatcimiz vardı ama artık yokYaa bu evleri niye böyle yapıyorlar en iyisi mi ben mütahitliğe el atayım böyle olmaz herşeyde biz mi düşünelim ama
Maşallahsübhanallah ne güzel sevgiyle hazırlıcaksın ne güzel isimli tulum da yapıyormusun satış yapıyorsan buradaki kızlarda senden alır inşallah
Benden de kaçıyor bu saat olmuş tık yokAmin Ecmain inşallahdilerim tatilde olsun da diğer türlü sıkıntı değil aynen Handan’ımız gündüz aktif gece bebek onu esir alıyor uyku için
Aslında bir inşaatcimiz vardı ama artık yoksepide
Allah razı olsun canım inşallah cinsiyet bi belli olsun daisim için piko makinesi gerek o ayrı bir iş bende yok elde nakışta biliyorum aslında ama fazla yıkamaya gelmiyor o bebeklere uygun değil yani daha çok dekor ve örtüler için
Benden de kaçıyor bu saat olmuş tık yok
Evet ne hayaller ne hayallerHe ya Sepide bize tüp bebek merkezi açacaktıah sepidem kız seni bir yakalasam
Ne güzel Rabbim bol kazançlar nasip eylesin inşallah canım benim eline koluna emeğine sağlık
Benim gebelikten beri eşim kahvaltı istemiyor o yüzden sabah namazına kalkmak dışında ben komple devamke uykuyaBen kızımı okula yollayınca uyuyorum gece olunca 1 gibi falan uykum geliyor bizi esir almadı bu uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?