Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hadi ya tamamdir canım soracağım inşallah ama seninde fıstığın çabucak kuvvetlenip tüm enfeksiyonu yensin biran evvel

Amin sağol teyzesi benim kız bebeklikten belli böyle hassas biri anaokula gittiği dönem çok sık hastalanıyordu onun için doğru düzgün gidemiyordu onun. İçin okula bir yıl geç başlattık şimdi iyi ama büyük olmasına rağmen yine de hastalanıyor bu sene çok şükür sanki azaldı

Kız tatile gitmeyin beni buralarda yalnız bırakmayın hem enfeksiyon vs olursunuz ne gerek var masraf yapmayın ben kendim gitmiyorum gidenleri de engellim barime yalnız kalmayayım

Benim yeğenim de öyle bu zamane çocukları genelde bu şekilde sanırım :/ onlar iyi olsun da biz hasta olalım der insan yani. Inşallah daha da toparlar büyüdükçe bir de ergenlik gelince daha da başkalaşım geliyor oda etkiler bünyesini

Kız tatile gitmeyin beni buralarda yalnız bırakmayın hem enfeksiyon vs olursunuz ne gerek var masraf yapmayın ben kendim gitmiyorum gidenleri de engellim barime yalnız kalmayayım
Ama çok gezersek belki yanına da geliriz öyle düşün bana orası da bir gezme sebebi sonuçta ne kadar şeker diyetim olsada hayır diyemeyeceğim çikolatalar mevcut

Ama çok gezersek belki yanına da geliriz öyle düşün bana orası da bir gezme sebebi sonuçta ne kadar şeker diyetim olsada hayır diyemeyeceğim çikolatalar mevcut

Ya olur mu olur olsun siz yine de gezmeyin
Yaa canım benim şekerin mi var çok geçmiş olsun kız istediğin çikolata olsun

Ya olur mu olur olsun siz yine de gezmeyin
Yaa canım benim şekerin mi var çok gemiş olsun kız istediğin çikolata olsun
Yok yok kuzum şeker öyle değil beyaz şeker diyeti yapıyorum gebelik başından beri olabildiğince. Anne karnındaki tatlara aşina olurmuş bebekler öyle duydum ileride tatlı vs istemesin diye bende kestim sağlık şeysi yanii ama ikna oldum tamam gezmeyeceğim

Vıyy Allah seni dedim Allah korusun şekerin var kız ye can boğazdan gelir tabi dozun da bugün hergün pasta tatlı yersen Allah korusun bebeğe kadar geçer ama dozunda ye kız oturun masraf yapmayın bebekler olucak onlara zaten oda vs bebek arabası derken dünya kadar para daha bunun doğumu var düşün sizi düşünüyom yoksa yalnız kalacağımdan değil

Bu grubu seninle ben götürüyoruz gibi geliyor bana arada

Birde Handan’ımız var oy oy diğer kızlar şimdiden tatil de kız bari siz gitmeyin ben ne yaparım buralarda zaten sepidem de piyasada yok haber de alamadık inşallah iyi dir

Çoğu istanbullu gibi daracık evimde malesef bebeme oda yok bide benim veletin annesi terzi kıyafetleri baybnest vs kendisi yapacak zaten yelek hırka örgü devam artık geri masrafı Allah bilir

Birde Handan’ımız var oy oy diğer kızlar şimdiden tatil de kız bari siz gitmeyin ben ne yaparım buralarda zaten sepidem de piyasada yok haber de alamadık inşallah iyi dir
Handan gündüz ben gece mesai devrediyoruz sepide benim de çok aklıma takıldı çünkü kötü düşünmek asla istemiyorum ama diğer bebeklerini de kaybetmişti haftası da o haftaya yakındı ordan aklıma geliyor da bi aksilik mi oldu diye inşallah kafa dinlemeye gitmiştir biraz ailesi ile vakit geciriyordur

Çoğu istanbullu gibi daracık evimde malesef bebeme oda yok bide benim veletin annesi terzi kıyafetleri baybnest vs kendisi yapacak zaten yelek hırka örgü devam artık geri masrafı Allah bilir

Yaa bu evleri niye böyle yapıyorlar en iyisi mi ben mütahitliğe el atayım böyle olmaz herşeyde biz mi düşünelim ama
Maşallah sübhanallah ne güzel sevgiyle hazırlıcaksın ne güzel isimli tulum da yapıyormusun satış yapıyorsan buradaki kızlarda senden alır inşallah

Amin Ecmain inşallah dilerim tatilde olsun da diğer türlü sıkıntı değil aynen Handan’ımız gündüz aktif gece bebek onu esir alıyor uyku için

Aslında bir inşaatcimiz vardı ama artık yok sepide
Allah razı olsun canım inşallah cinsiyet bi belli olsun da isim için piko makinesi gerek o ayrı bir iş bende yok elde nakışta biliyorum aslında ama fazla yıkamaya gelmiyor o bebeklere uygun değil yani daha çok dekor ve örtüler için

He ya Sepide bize tüp bebek merkezi açacaktı ah sepidem kız seni bir yakalasam
Ne güzel Rabbim bol kazançlar nasip eylesin inşallah canım benim eline koluna emeğine sağlık

He ya Sepide bize tüp bebek merkezi açacaktı ah sepidem kız seni bir yakalasam
Ne güzel Rabbim bol kazançlar nasip eylesin inşallah canım benim eline koluna emeğine sağlık
Evet ne hayaller ne hayaller
Satışımız yok ama ben biraz paraya karşıyım ilgi alanıma girmiyor para kendime çevreme ihtiyaç halinde yapıyorum çok teşekkür ederim canım benim belki ilerde satışta yaparım ama bayaaaa ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…