Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de bugün doktora gittim canım özele gitsen ne oluyor sinir oldum 10 sn tutmuyor ultrasonda .kalp atışı bakıyor tamam .eli kolu nasıl bir bak dimi söyledim diyor bana bu haftada daha eli kolu yok çıkıntı şeklindeymiş 11+4 bebeğin nasıl eli kolu oluşmaz daha ya millet cinsiyet tahminü yapıyor bu haftada inan ben hiç bir şey anlamadım .burun ve enseyi ölçmedi neymiş 2 li tarama yaptırmam lazımmış iyi de ben onu yaptırmak istemiyorum genel sağlığı konusunda fikir olması için burun kemiği var mı ense kalınlığı nasıl ölçmesi gerek miyor mu ? 10 sn içinde bebeğin hiç bir hareketi olmadı yani düşün hareket etmesine imkan yok ki uyuyor muydu artık bilmiyorum ama sabah çok sinir oldum doktor değiştireceğim direk ki benim durumumu biliyor .eşim gelemedi ona video çektirdim asistana inan video toplam 20 sn zaten onda da 2 kere kalbine odaklamış kalp dinliyor sadece

Birde adı özel öyle saçmalık mı olur bebeğin 12.haftasında artık hareket bile eder bu nasıl doktor acil değiştir kuzum yazık dünya kadar da para alıyorlar birde senin durumunun ve yaşadıklarını biliyor daha hassas olması gerekir ben zaten baştan senin o doktoru sevmedim vallah sanki zorla o masa ya oturmuş kendini hiç üzme başka doktora git inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah

Başından atmak için yapmış normal kadın doktoru da zaten her yerini ölçüyor ve görmesi lazım ikili taramaya gerek olsa perinotoloji uzmanına gidersin onunla ilerlersin zaten deli mi ney

Amin inşaallah canım .maalesef kötü bir tecrübe oldu bana bu .ayın 10 unda zaten başka doktora gideceğim inş güzel haber alırsam onunla devam ederim olmadı

Amin inşaallah canım .maalesef kötü bir tecrübe oldu bana bu .ayın 10 unda zaten başka doktora gideceğim inş güzel haber alırsam onunla devam ederim olmadı

Amin amin inşallah herşey sağlıklı olsun da baktın bundan memnun kaldın bununla devam edersin inşallah moralini yüksek tut canım benim inşallah ayın 10 da güzel haberlerini alalım inşallah

Benim ikiz olduğu için kadın doktorum yönlendirdi tek gebelik olsaydı yollamazdım dedi bize. Senin için bilmiyorum doktorun uygun görürse yönlendirir
Benim aklımda daha bu konularla ilgili hiçbişey yok kızlar herşey 12. Haftada şekillenicek diye düşünüyorum doktorumda zaten daha bu konularla ilgili hiçbişey söylemedi 12. Haftada ense kalınlığını kontrol edelim dedi o kadar

Bende en son 7+4 de gittim gerçek aynı dediğin gibi kuzum bebeklerin ikisini de aman aman net göremedim sadece kalbini dinledik tekrar o kadar başka hiçbir detay yok

Bende en son 7+4 de gittim gerçek aynı dediğin gibi kuzum bebeklerin ikisini de aman aman net göremedim sadece kalbini dinledik tekrar o kadar başka hiçbir detay yok
Kuzum hadi bu haftada gerçekten normal çünkü yapılacak pek bir şey yok daha çok küçükler ne eli var ne kolu ama artık ben 12.hafta olmuşum yani millet cinsiyet öğreniyor bu haftada nerdeyse daha eli kolu oluşmadı ne demek ya .benim cihazım iyi değil dese anlarım ya da başka bir şey

Yani burda da mesela tahlillerden bahsedebilir neler yapılacak neye bakılacak takviye ne kullanmalısın vs gibi detaylar .benim ona bile bakmadı istemedi bile ben kendim baktırdım tüm değerlerime

Yani burda da mesela tahlillerden bahsedebilir neler yapılacak neye bakılacak takviye ne kullanmalısın vs gibi detaylar .benim ona bile bakmadı istemedi bile ben kendim baktırdım tüm değerlerime
Kesinlikle çok haklısın bende özele gidiyorum daha çok detay bekliyorum ama yok bende mi sorun var anlamıyorum millet giriyor içeri 10 dk dan önce çıkmıyor bizim girip çıkmamız en fazla 3 4 dakika sürüyordur maksimum

Aynı canım inanki aynı hadi ilk haftalar tamam anlarım da .bir de 2 li test yaptırmayacağım diye burnunu ensesini ölçmemek ne demek ya .ben %70 ihtimal sunan bir testi neden yaptırayım ki .ben sana geliyorsam sen genel olarak bebeğin organlarına bakmak genel sağlığı hakkında bilgi vermek zorundasın bana .Bir de nasıl doktor olmuş ben gerçekten anlamıyorum bana Nipt testinden bahsetti sonra dedi senin bulunan genine baktırabilirsin ekstra dedi .zaten benim bebeğim pgt li o gen zaten yok bu bebekte daha neyine baktıracağım

Canım bilgim olmadığı için sormak istedim ense kalınlığına normal dr da bakabiliyor mu yada diğer organlara? detaylı ultrasonu onun için istedim de ben hatta bugün randevu aldım perinatologda 13. Haftaya verdi

En iyisini yapmışsın canım perinatolog daha iyi asıl gidilmesi gereken o ben de gideceğim 12+4 gibi .Ama normalde ense kalınlığı ve burnuna kadın doğumcular da bakıyor tabi benim diğer bebeklerimdeki doktorum bakmıştı .

Bugün kontrole gittik 10+6 olmuşuz cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar bu arada idrar yolu enfeksiyonu çıktı hafif antibiyotik verdi doktorum kullanıyorum ama korkuyor insan bişey olur mu diye

Eklentiler

• IMG_20250603_220238.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 13

Çok iyi düşünmüşsün aslında senin daha önceki durumlarından dolayı perinotoloji uzmanıyla ilerlemen daha doğru olur Rabbim bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin inşallah Amin

Bugün kontrole gittik 10+6 olmuşuz cinsiyet tahmini yapar mısınız kızlar bu arada idrar yolu enfeksiyonu çıktı hafif antibiyotik verdi doktorum kullanıyorum ama korkuyor insan bişey olur mu diye

Maşallah kuzum sağlıcakla gelsin minik mucize Artık 11 haftaya girmişsin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah hiçbir şey olmaz zarar verse doktorun ilaç yazmadı aksine enfeksiyon öyle kalsa daha tehlikeli sen iç ilaçlarını aksatma bol su tüket sık idrara çık diye

İnşallah canm bende ilerlemesin diye kullanacam suyuda artirmam lazım Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu gebelikte pek istenmeyen durummus. Tüm bebislerimize rabbim sağlık versin bu gunlere çok şükür bin şükür

Bu arada cinsiyetten anlamam ama kızımın duruş şekli böyleydi bu yönde duruyordu ikizlerim de ikisi aynı bu yönde yan yana duruyorlar en geç iki haftaya öğrenirsin bizi de haberdar edersin inşallah

Aynen yani dile vurmak istemiyorum ama bebeğe kadar etkisi var suyu artır idrarla atılır inşallah Amin Ecmain Elhamdulillah

Bu arada cinsiyetten anlamam ama kızımın duruş şekli böyleydi bu yönde duruyordu ikizlerim de ikisi aynı bu yönde yan yana duruyorlar en geç iki haftaya öğrenirsin bizi de haberdar edersin inşallah
AA inşallah canm eşimle kız istiyoruz hatta dedim ay ne kadar kibar duruyor yüzü kız mi acaba diye bayramdan sonra detaylı ultrason çağırdı cinsiyete de bakarız dedi öğrenir öğrenmez haber veririm canm sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…