- 17 Ağustos 2021
- 847
- 791
- 53
ben de bugün doktora gittim canım özele gitsen ne oluyor sinir oldum 10 sn tutmuyor ultrasonda .kalp atışı bakıyor tamam .eli kolu nasıl bir bak dimi söyledim diyor bana bu haftada daha eli kolu yok çıkıntı şeklindeymiş 11+4 bebeğin nasıl eli kolu oluşmaz daha ya millet cinsiyet tahminü yapıyor bu haftada inan ben hiç bir şey anlamadım .burun ve enseyi ölçmedi neymiş 2 li tarama yaptırmam lazımmış iyi de ben onu yaptırmak istemiyorum genel sağlığı konusunda fikir olması için burun kemiği var mı ense kalınlığı nasıl ölçmesi gerek miyor mu ? 10 sn içinde bebeğin hiç bir hareketi olmadı yani düşün hareket etmesine imkan yok ki uyuyor muydu artık bilmiyorum ama sabah çok sinir oldum doktor değiştireceğim direk ki benim durumumu biliyor .eşim gelemedi ona video çektirdim asistana inan video toplam 20 sn zaten onda da 2 kere kalbine odaklamış kalp dinliyor sadeceMaalesef burada özel hastane kavramı yok kuzum bu doktorların sadece kendine ait klinikleri var o şekilde yer varsa veriyorlar yoksa bekleyeceksin yada başka doktorlara bak diyorlar bende iki yere bildirdim birisi dedi eğer birisi gelmezse randevusunu iptal ederse bir durum olursa seni arayacağım yoksa da bekleyeceğim mecburen![]()