• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
AA inşallah canm eşimle kız istiyoruz hatta dedim ay ne kadar kibar duruyor yüzü kız mi acaba diye bayramdan sonra detaylı ultrason çağırdı cinsiyete de bakarız dedi öğrenir öğrenmez haber veririm canm sağlıkla 🥰❤️

Hadi inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin 🤲😻

En iyisini yapmışsın canım perinatolog daha iyi asıl gidilmesi gereken o ben de gideceğim 12+4 gibi .Ama normalde ense kalınlığı ve burnuna kadın doğumcular da bakıyor tabi benim diğer bebeklerimdeki doktorum bakmıştı .
Anladım canım dr bana o konularda henüz bilgi vermedi daha 8. Haftada olduğum için olabilir teşekkür ederim 🥰 sende kafana göre ve çokça bilgili bir dr denk gelirsin inşallah

Anladım canım dr bana o konularda henüz bilgi vermedi daha 8. Haftada olduğum için olabilir teşekkür ederim 🥰 sende kafana göre ve çokça bilgili bir dr denk gelirsin inşallah

Kuzum biz yarın 10 haftalık olacağız nasipse 😻 sen de 10.haftaya giriyorsun yani ❤️

Kızlar iyi aksamlar herkese umarım iyisinizdir ve hersey yolundadır malum onumuz bayram eşim bayramda igdira annesinin yanına gidecek ben gitmiyorum dr uzun yola çıkma dedi aramızda kalsın zaten gitmeyi hiç istemiyodum ikizlerimizi de götürmek istiyor ama ben acil bi şey olmadan onlardan ayrı kalmak istemiyorum yinede babasi sonuçta birini goturebilirsin dedim kabul etti sonra annesi ablası olmaz hastalanirlar ayrı kalmasınlar dediler biliyorum ikisini götürucem dedi budefa olmaz dedim annesini biliyorum ikisini gondermicegimi bildiği için sabahın köründe arayıp benim dediğimi yap ikisini getir dedi iyice sinirim bozuldu gondermicem ikisini ama kafama takıldı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ikizler ayrı kalınca hastalanmazlar dime lütfen yardım.

Arkadaşlar ense kalınlığı illa 12 . Hafta içinde mi ölçülüyor mesela 13 -14 .haftalarda olmuyor mu ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum da Handan2212 Handan2212 mayala mayala ve digerleri😁

Arkadaşlar ense kalınlığı illa 12 . Hafta içinde mi ölçülüyor mesela 13 -14 .haftalarda olmuyor mu ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum da Handan2212 Handan2212 mayala mayala ve digerleri😁

En geç 13.haftada yapılması gerekiyor ama doktorun kendisi herşey yolunda derse sıkıntı yok benim çoğul gebelik 🤰 olduğu için perinotoloji uzmanına da gitmemi istedi ama benim 2.trimester de olucak yer yok kuzucuklarım Allah’ıma emanet inşallah 🤲🥲💕

Kızlar iyi aksamlar herkese umarım iyisinizdir ve hersey yolundadır malum onumuz bayram eşim bayramda igdira annesinin yanına gidecek ben gitmiyorum dr uzun yola çıkma dedi aramızda kalsın zaten gitmeyi hiç istemiyodum ikizlerimizi de götürmek istiyor ama ben acil bi şey olmadan onlardan ayrı kalmak istemiyorum yinede babasi sonuçta birini goturebilirsin dedim kabul etti sonra annesi ablası olmaz hastalanirlar ayrı kalmasınlar dediler biliyorum ikisini götürucem dedi budefa olmaz dedim annesini biliyorum ikisini gondermicegimi bildiği için sabahın köründe arayıp benim dediğimi yap ikisini getir dedi iyice sinirim bozuldu gondermicem ikisini ama kafama takıldı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ikizler ayrı kalınca hastalanmazlar dime lütfen yardım.

İyiyiz canım Allah razı olsun inşallah sende iyisindir normalde ikizlerin küçük neden annesi olmadan götürmek istiyorlar çocukların sensiz durur mu peki belki kardeşi olmayınca yokluğunu arayabilir çünkü daha bebekler 7 yada 8 yaşında olsa neyse ama sıkıntılı bir durum bence ısrar etmemeleri gerekir bu durum da eşin tek gidip gelebilir 🥺

İyiyiz canım Allah razı olsun inşallah sende iyisindir normalde ikizlerin küçük neden annesi olmadan götürmek istiyorlar çocukların sensiz durur mu peki belki kardeşi olmayınca yokluğunu arayabilir çünkü daha bebekler 7 yada 8 yaşında olsa neyse ama sıkıntılı bir durum bence ısrar etmemeleri gerekir bu durum da eşin tek gidip gelebilir 🥺
Esim çocuklarımızla vakit geçirmeyi seviyo onlarla gitmek istiyo bi tedirginim ya hastalanirlarsa ikisini goturim sende biraz kafanı dinlersin diyor ama hiç istemiyorum gitmelerini ikisini değilde birini gondericem yoksa kavga çıkacak

Esim çocuklarımızla vakit geçirmeyi seviyo onlarla gitmek istiyo bi tedirginim ya hastalanirlarsa ikisini goturim sende biraz kafanı dinlersin diyor ama hiç istemiyorum gitmelerini ikisini değilde birini gondericem yoksa kavga çıkacak

Doğru babaları bakar ama eşin de bu konuda anlayış göstermesi lazım kaç gün kalacaklar peki eğer uzun süre değilse birini gönder dediğin gibi sıkıntı olmasın birde hamilesin stres yapma kendine 🥰

Doğru babaları bakar ama eşin de bu konuda anlayış göstermesi lazım kaç gün kalacaklar peki eğer uzun süre değilse birini gönder dediğin gibi sıkıntı olmasın birde hamilesin stres yapma kendine 🥰
3 yada 4 gün daha uzun kalmazlar o yüzden birini gondericem

11.haftadan itibaren 12-13-14 ölçülür canım sorun yok .her haftada ölçülür ense kalınlığı da en erken 11 den itibaren ölçüyorlar canım benim bildiğim

3 yada 4 gün daha uzun kalmazlar o yüzden birini gondericem
Canım naçizane fikrim ama benim en yakın 2 arkadaşımın çocukları da ikiz ne kadar zor olduğunu ekstra özen istediğini çok iyi biliyorum .Onlarda bir yere çıkarken bazen baba birini alıyor anne birini alıyor filan başka destekçileri yok çünkü ne kendi annesinden ne de kayınvalidesinden hayır yok .Kafasını dinlemeye o kadar ihtiyacı oluyor ki .Ayrı kalırlarsa tabi ki hastalanmazlar hiç öyle bir şey duymadım ben ama bence 3-4 gün çok az bir süreymiş ben olsam gönderirdim sonuçta babası babaannesi halasi vs kim varsa ilgilensinler o ki istiyorlar .Sen de o sürede uzun bir aradan sonra kendine vakit ayırmış olursun biraz kendini dinlendirsin bence .Bu benim fikrim canım tabi ki anne olan sensin en iyisini sen bilir ve hissedersin 🥰

Merhaba kizlar uzun zaman oldu takip edemedim bu gun kanamam oldu acile gittim cok sukur bebiş yerinde kalp atisi var ama herhangi bir kanama alani yok dedi neden olabilir acaba bu durum şimdi kahverengiye dondu

Back
X