Amin inşallah sağlıklıca kucağımıza almak nasip olsunn… hala yaşadığım olayı atlatamadm valla aylr nasıl geçecek bilmiyorumİnşallah vaktinde zamanında gelsin minik mucizelerimiz
iyi şükür dört gözle randevuyu bekliyorum, keşke bebeğin hareketlerini hissetmeye başlasak içimiz biraz daha rahatlar. böyle hep bir sıkıntıyla bekliyoruz sanki :) sen ne yaptın, başladı mı belirtilerAyy maşallahhnasılsın nasıl gidiyor canımm
Amin inşallah sağlıklıca kucağımıza almak nasip olsunn… hala yaşadığım olayı atlatamadm valla aylr nasıl geçecek bilmiyorum
Yok valaa 13 den sonra gelen aydınlanma hala devam ediyor canım inşallah herşeynyolundadıeeiyi şükür dört gözle randevuyu bekliyorum, keşke bebeğin hareketlerini hissetmeye başlasak içimiz biraz daha rahatlar. böyle hep bir sıkıntıyla bekliyoruz sanki :) sen ne yaptın, başladı mı belirtiler
8 haftada çok yoğun kanama yaşadım canm ve lekelenme olrak günlerce devam ettiNe olayı canım hayr olsun inşallah
Randevun ne zamanYok valaa 13 den sonra gelen aydınlanma hala devam ediyor canım inşallah herşeynyolundadıee
8 haftada çok yoğun kanama yaşadım canm ve lekelenme olrak günlerce devam etti
Canim çok şükür çok sevindim detayli ultrason için daha küçük değil mi bildiğim kadarıyla 20. Haftadan sonra bakılıyorKızlar ben geldimmm Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun doktor böbreklerinin şuan iyi gözüktüğünü ayaklarının 5 parmak gözüktüğünü henüz daha çok küçük olduğunu ama yine de gayet sağlıklı bir bebek izlenimi olduğunu söyledi .Ben o kadar rahatladım ki hamd olsun Rabbime ilk defa böyle hissettiren Allah’ıma sonsuz şükürler olsun
Allah razı olsun canım .Benim geçmişte 2 anomalili bebeğim olduğu için riskli gebelik olarak geçiyorum canım .aslında riskli gebelikler için genelde doktorların yönlendirdiği bir şey ama bence tüm gebelikler için yapılması gereken bir şey çünkü bu haftalarda bebeğin organ gelişiminin çoğu tamamlanmış oluyor ve bir sıkıntı varsa bu genellikler 12-15 haftaları arasında saptanabiliyor erkenden . Bazı doktorlar artık yönlendiriyor bu haftalarda ama tabi hepsi değil ne yazık kiCanim çok şükür çok sevindim detayli ultrason için daha küçük değil mi bildiğim kadarıyla 20. Haftadan sonra bakılıyor
Günaydıınn. Bizi kemirmeye başlamış minik vampirlerGünaydın kızlaaar, sabah tiroid değerime baktırmaya gitmişken bir kaç şeye daha bakmasını istedim. Sonuçlar çıkmış. Vitamin değerleri düşmeye başlamış, dikkat etmek lazım
Merhaba canım ilk haftalarda oluyor sonra geçiyor o korkma benim de öyle olduKızlar ben 9+3'teyim, normalde sık sık kasık ağrısı yaşardım, biraz yürüsem ya da ayakta kalsam hemen ağrırdı. 2-3 gündür bu ağrı geçti, bir sıkıntı yoktur inşallah şüphe düştü içimegöğüs hassasiyeti ve aç kalınca mide bulantısı devam ediyor hala. Bi sorun var mıdır sizce, yaşayan var mı?
Ayy teşekkürler biraz rahatladımMerhaba canım ilk haftalarda oluyor sonra geçiyor o korkma benim de öyle oldu
Allah korusun güzel düşün güzel olsun .Bende öyle çok stres yapıyordum göğüslerim indi bir şey mi oldu hafif bulantım geçerdi acaba bir şey mi oldu diye sonra araştırdım ki Allah korusun bir şey olsa bile belirtiler öyle birden gitmezmiş hormonlarımız daha durduğu için vücutta .Allaha emanetler tüm bebeklerimiz .ben 13 haftalık olacağım bazen göğüslerim balon gibi şişiyor bazen sönüyor tamamen yani oluyor öyle .Ayy teşekkürler biraz rahatladımneyse ki tüm belirtiler komple gitmedi.
İki kontrol arası zaman geçmek bilmiyor, sanki 1 yıl gibi. Keşke daha sık görsek de rahat etsekAllah korusun güzel düşün güzel olsun .Bende öyle çok stres yapıyordum göğüslerim indi bir şey mi oldu hafif bulantım geçerdi acaba bir şey mi oldu diye sonra araştırdım ki Allah korusun bir şey olsa bile belirtiler öyle birden gitmezmiş hormonlarımız daha durduğu için vücutta .Allaha emanetler tüm bebeklerimiz .ben 13 haftalık olacağım bazen göğüslerim balon gibi şişiyor bazen sönüyor tamamen yani oluyor öyle .
Evet ya ilk zamanlar ben çok sık gidiyordum riskli gebelik olduğum için ama şimdi 3 hafta sonra dedi çok uzun zaman yaİki kontrol arası zaman geçmek bilmiyor, sanki 1 yıl gibi. Keşke daha sık görsek de rahat etsek
Günaydın kızlaaar, sabah tiroid değerime baktırmaya gitmişken bir kaç şeye daha bakmasını istedim. Sonuçlar çıkmış. Vitamin değerleri düşmeye başlamış, dikkat etmek lazım
Kızlar ben 9+3'teyim, normalde sık sık kasık ağrısı yaşardım, biraz yürüsem ya da ayakta kalsam hemen ağrırdı. 2-3 gündür bu ağrı geçti, bir sıkıntı yoktur inşallah şüphe düştü içimegöğüs hassasiyeti ve aç kalınca mide bulantısı devam ediyor hala. Bi sorun var mıdır sizce, yaşayan var mı?
İki kontrol arası zaman geçmek bilmiyor, sanki 1 yıl gibi. Keşke daha sık görsek de rahat etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?