Kuzum benim de 7 temmuz perinatoloji ama 13+5 yani 14. Hafta oluyor senin nasıl 17 :\Benim de cuma günü ama daha bizim için cinsiyet henüz çok erken belki8 Temmuz da peranatoloji uzmanında randevum var bebekler tam o zaman 17 haftalık oluyor bakalım söyler mi burada hiç erken söylemiyorlar kızım da 22.haftada söyledi %90 kız demişti belki %10 yanılabilirim demişti
Kuzum benim de 7 temmuz perinatoloji ama 13+5 yani 14. Hafta oluyor senin nasıl 17 :\
Ay öyle olsa keşke benden de bi 20 gelirdiKız gül gül öldüm ben hemen seviye atladım
Ay öyle olsa keşke benden de bi 20 gelirdiçok merak ediyorum o zamanları cinsiyet belli tekmeler var alıveriş zamanı gelsin biran önce
Canım 12-13 haftalarda ultrasonun varsa ona bak senin cinsiyet belli değil miNub için bebem fazla büyükmüş belirli bir haftaya kadar nub teorisi geçerliymiş, chatgpt doktoruna sor cinsiyeti dedisağolsun
Kız ben de dün şaşırdım ne kadar hızlı ilerledi gebeliği diyeDesene yine söylemeye bilir diyecek henüz anlaşılmıyor küçükler
Kız ben de dün şaşırdım ne kadar hızlı ilerledi gebeliği diyehahahahahahah
Onu yükledim, onu da beğenmedi net değil dedi. Canı sağolsunCanım 12-13 haftalarda ultrasonun varsa ona bak senin cinsiyet belli değil mi
Kaç haftalıktın xanm hala şu haftaları aya çevirmeyi çözemedmOnu yükledim, onu da beğenmedi net değil dedi. Canı sağolsun
Yok canım belli değil, 4.5 aylık olduk bu hafta inşallah artık görür ne diyeyim.
Görene kadar her gün gideceğim kafaya koydum
Bugün 18. haftaya girmiş bulunuyorumKaç haftalıktın xanm hala şu haftaları aya çevirmeyi çözemedm
Ayy maşallahhBugün 18. haftaya girmiş bulunuyorum
Ayy ben yokum şubat sonu oldum bende gelebilir miyimmBismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek 23
Aralıkmayala 37 2. 4.deneme İkiz 7
Ocak@merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz 23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek 20
Aralık@enguzelumut 32 1. 1.deneme Tek 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralık@mutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz 6
Ocak@tupbebitooo 33 1. 3.deneme Tek 11
Ocak@Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Ocak @Resunrise 41 1. 1.deneme Tek 1
OcakR retikuler 32 1. 1.deneme Tek 7
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek 10
Ocakbobette 33 1. 1.deneme Tek 17
KasımHandan2212 30 1. 3.deneme Tek 19
Aralık@elifcimcim 30 1. 1.deneme Tek 12
Ocak@morceylan 25 1. 1.deneme Tek @gunesh9 36 1. 3.deneme Tek 24
Aralık@Betbetul 33 2. 4.deneme Tek 15
Ocak@Nazura 30 1. 1.deneme Tek 29
Aralık@Goksellll 34 1. 4.deneme İkiz 19
Ocak@hturkmen 30 1. 1.deneme Tek @Daydi 30 1. 1.deneme Tek @AlyaOA 31 1. 1.deneme Tek @_tiffany_ 37 1. 2.deneme Üçüz Ocak @Beyazyasemin 32 1. 3.deneme İkiz Erkek
&
Kız8
Aralık@mrvmsi01 31 1. 2.deneme İkiz 3
Aralık
Ayy ben yokum şubat sonu oldum bende gelebilir miyimm
Yaş 29 ilk deneme birinci çoçuk cinsiyet erkeğe benziyoe dedi henüz netleşmedi canım :)Tabi ki canım bilgilerini yaz ekliyeyim bebeğin cinsiyeti belli oldu mu onu da yaz
Yaş 29 ilk deneme birinci çoçuk cinsiyet erkeğe benziyoe dedi henüz netleşmedi canım :)
Makesef canm kasım ama kaçı olur belli değilHayırlı olsun inşallah canım tahmini doğum tarihin de belli mi
Makesef canm kasım ama kaçı olur belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?