- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Canım benim de hemen çıktı ama kaçıncı gebelik olduğu da etkiliyormuş senin bir de 2 taneBenim normalde göbeğim vardı ama tabi bu kadar değildi şimdi hamileliğin etkisiyle şişkinlikte oluyor ondan gece olunca daha çok çıkıyor gündüz hafifbende bilmiyorum bacımsu bunlarda erken çıktı karnım kızım da 6 aylık olana kadar kimse dışardan bilmezdi hamileyim
Popo kısmındaki çıkıntı canımBunun için önce nub ne onu öğrenmem gerek sanırım
Aha işte bir belirti daha
Maaşallah teyzem beni bir görse yetecek demek kiBenim annem bu konularda uzmandırbenim arkadaşım üç aylık hamileydi 2.çocuğuna annem buraya gelmişti ve arkadaşım dedi sanki kayıyor gibi hissediyorum annem dedi kesin erkektir oğlu oldu ben hamileyken kızımda daha cinsiyet belli değildi annem beni gördü kamerada dedi ki senin kesinlikle kız
Maaşallah teyzem beni bir görse yetecek demek ki
Kızlar selammmmbir şey diyeceğim size ya biz 13 haftayı dolduracağız çok şükür ve ben bebeğimin hareketlerini gerçekten hissediyorum rahim tarafında içimde bir şey kayıyor gibi filan oluyor herkes gazdır diyor ama bence değil ya çok mu erken bu haftalarda öyle diyorlar da ben eminim yani gazla bebeğimin kıpırdanmasını ayırt ediyor gibiyim
Hayırlı bayramlar canım benim de bulantılarım ve kusmam devam ediyor maalesef .Ben fetal dna yaptırmadım .ama doktorla konuşunca da bir kararsız kaldım fakat eşim istemiyor .11.haftadan sonra ölçülüyor diye biliyorumHerkese iyi bayramlar Allah tekrarını nasip etsin,seneye bebislerimizle girmek nasip olsun
Handan ne güzel hisler darısı bize. Fetal dna yaptırdın mi kaçıncı haftada yaptırdın birde ense kalınlığı olculuyormus o ne zaman bilginiz var mı
Ben hala mide bulantısı yaşıyorum çok yoğun,ise gidemiyorm bayramlaşmaya bile gidemedik yatak odası ve banyo arasnda geziyorum dualarınızı bekliyorum
VallaBunun için önce nub ne onu öğrenmem gerek sanırım
Bu arada Allah’tan yaz gebesi değiliz, bugün dışarıda ufak bir işim vardı valla bayılacam sandım. Yolda iki kişi iyi misiniz diye sordu, şimdi bir de ileri aylarda olsaydık düşünemiyorumevden adım atmazdım muhtemelen
Ay birde Almanya’nın yazları iğrenç nemli oluyor püü, burada da güneş fena amaEvet canım yaz hamileliği çok zor benim kızım son üç ayı tam yaz ayına denk geldi ben doğum için hastaneye girdim yağmurbaşlamıştı
Ay birde Almanya’nın yazları iğrenç nemli oluyor püü, burada da güneş fena ama
Öyle yaa, aklıma geldi şimdi oranın yazları. Neyse ki erken hamilelik dönemindesin bu sefer :))Buranın sıcaklığı aynı Adana gibi nemi çok fazla 30 dereceyi geçti mi hissedilen 60 gibiydiartı hamilelik hormonları
Öyle yaa, aklıma geldi şimdi oranın yazları. Neyse ki erken hamilelik dönemindesin bu sefer :))
Ben aşırı heyecanlıyım ya, herhalde test günümü beklerken bile bu kadar heyecanım yoktu. Randevum perşembeydi diye hatırlıyorum yarın arayıp soracağım. Keşke gel bi bakalım desevalla günler geçmiyor. Aileler ikiye bölünmüş durumda, eşimin taraf erkek diyor, bizimkiler kız. Ben erkek diyorum, eşim kız. Bakalım, iyi olan kazansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?