Chat gpt 14-28 hafta arası ideal diyor.O zamanları da görelim de inşallah bakalım Amin:) Ben de Ağustos ya da Eylül ü bekleyeyim dedim.Ben şuan 9+4'üm, doktorum izin verdi. İskeleden falan atlamadığın sürece hiçbir şey olmaz dediYine de haziran çıksın diye beklicem, temmuzda tatil planlıyorum inşallah.
Hmm o zaman nolur nolmaz temmuzun da ortasını bekleyeyim 14 hafta olsunChat gpt 14-28 hafta arası ideal diyor.O zamanları da görelim de inşallah bakalım Amin:) Ben de Ağustos ya da Eylül ü bekleyeyim dedim.
Ay çok mantıklıymış:)Hmm o zaman nolur nolmaz temmuzun da ortasını bekleyeyim 14 hafta olsunDoktorumun dediği, kendini 60 yaşında bir kadın gibi düşün. 60 yaşında kadın hemen hemen her şeyi yapabilir ama daha temkinli yavaş şekilde yapar, sen de öyle düşün rahat ol dedi.
Kuzum doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama eşimin işinden dolayı sadece bayramlarda izinlerimiz var öyle olunca biz çok erkenden kurban bayramına tatil ayarlamıştık gitmeden doktoruma sordum herhangi bi problem olur mu diye olmaz dedi ve ben 3 kere denize girdim çok şükür bir problem yaşamadım 9. Haftanın son günlerine denk gelmişti tatilArkadaşlar bi de şey soracağım mesela biz çiçeği burnunda gebeler olarak ne zaman denize girebiliriz ne zaman tatil planı yapmalıyız sizce?
Çok şükür iyi diyelim iyi olalımSelamlar anneler nasilsiniz ?
Selamlar anneler nasilsiniz ?
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım bulantılarım azalmıştı bu hafta bi tekrar yokluyor sankiii onun dışında saat başı ölmüş gibi kendimi aç hissediyorum sizde öyle misiniz ay birde en önemlisi çok sıkıldım Allahım şu belirsiz haftalar bi bitse de karnımız çıksa artık yaaa
Transferiniz ilaçsız mı oldu, estrofemsizCanım benim embriyolarım hep yavaş gelişti. İlk opumda 2 tane kötü kalite 6.gün embriyosu oluştu, öyle olunca bunu transfer etmeyelim, ikinciyi yapalım dedik. İkinciden daha iyi sonuç aldık, 3 tane orta-iyi kalite 6. gün embriyosu, 1 tane de iyi kalite 5. gün embriyosu çıktı (şuanki bebeğim kendisi). Aslında bu aşamada transfer olabilirdim ama altıncı gün embriyolarına güvenemedim, ilerde ikinci çocuk istersem yedek olsun istedim. Ve üçüncü opuyu oldum, ondan hiç embriyo çıkmadı şokk Şoku atlatıp birkaç ay sonra o tek 5. gün embriyomu transfer ettirdim ve çok şükür tuttu
Adet olunca transfer hazırlığı için gittim, 5 gün letu tablet kullandırdı. Sonra hiçbir şey kullanmadım, transfer gününe yakın da progestan iğne başlandı bu kadar.Transferiniz ilaçsız mı oldu, estrofemsiz
Benden de istedi canım genel bir prosedür sanırım. Allaha şükür birşey çıkmadı.Selamlar kızlar nasılsınız? İdrar kültürü veren var mı? Neden isteniyor?
Büyüdü büyüdü teyzesi allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahMaşallahbüyümüş artık minik mucize sağlıcakla gelsin inşallah biz çoktan tüp bebek merkezinden taburcu olduk sen yine iyi kalmışsın
Teşekkür ederimAdet olunca transfer hazırlığı için gittim, 5 gün letu tablet kullandırdı. Sonra hiçbir şey kullanmadım, transfer gününe yakın da progestan iğne başlandı bu kadar.
Kızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyorÇok şükür iyi diyelim iyi olalım bulantılarım azalmıştı bu hafta bi tekrar yokluyor sankiii onun dışında saat başı ölmüş gibi kendimi aç hissediyorum sizde öyle misiniz ay birde en önemlisi çok sıkıldım Allahım şu belirsiz haftalar bi bitse de karnımız çıksa artık yaaa
Kızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Benimde özellikle akşamları cikiyor canimKızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Bende vardı canım, erken haftalarda kanama alanım olunca iğneyi yaptılar ama normalde prosedür ne bilmiyorum. İki ay önce olmuşum yani 9.-10. Hafta o ara olması lazım ama normalde daha geç yapılıyor galibaSelam kızlarrr bende 2 gün önce pozitif olduğumu öğrendim çok şükür ,haftaya keseleri görmeye gidicez sizi 2 ay geriden takipteyim
Hiç kan uyuşmazlığı problemi olan var mı aranızda ? Testler vs kaçıncı haffa yapılması gerekiyor bilgisi olan var mı ? Haftaya doktora sorucam ama önden bileyim istedim
Geçmiş olsun kuzum bi iğne yapıyorlar sadece değil mi?Bende vardı canım, erken haftalarda kanama alanım olunca iğneyi yaptılar ama normalde prosedür ne bilmiyorum. İki ay önce olmuşum yani 9.-10. Hafta o ara olması lazım ama normalde daha geç yapılıyor galiba
Canım geçmiş olsun çok bir daha yaşamazsın inş .benim de sızlama filan çok oluyor ama kanama olmadı çok şükür bu haftalarda ama 6. Haftamda olduğunda aynen öyle ağrı girmişti doktor rahim kasılıyor kanı atmak için demişti bana ama benim durumum farklıydı sanırım kanama alanım vardıArkadaşlar gunaydin 11+5 im dün birden vajinama sızı girdi otururken filan batma oldu ben de uzandım sonra ayağa kalkınca biraz kırmızıyla kahverengi arasi lekelenme oldu tabi doktora gittim her şey yolunda kalp atışı filan dinledik yine de doktor serum iğne filan yapti bunu yaşayan var mi simdi de biraz sol kasığım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?