Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben şuan 9+4'üm, doktorum izin verdi. İskeleden falan atlamadığın sürece hiçbir şey olmaz dedi Yine de haziran çıksın diye beklicem, temmuzda tatil planlıyorum inşallah.
Chat gpt 14-28 hafta arası ideal diyor.O zamanları da görelim de inşallah bakalım Amin:) Ben de Ağustos ya da Eylül ü bekleyeyim dedim.

Chat gpt 14-28 hafta arası ideal diyor.O zamanları da görelim de inşallah bakalım Amin:) Ben de Ağustos ya da Eylül ü bekleyeyim dedim.
Hmm o zaman nolur nolmaz temmuzun da ortasını bekleyeyim 14 hafta olsun Doktorumun dediği, kendini 60 yaşında bir kadın gibi düşün. 60 yaşında kadın hemen hemen her şeyi yapabilir ama daha temkinli yavaş şekilde yapar, sen de öyle düşün rahat ol dedi.

Arkadaşlar bi de şey soracağım mesela biz çiçeği burnunda gebeler olarak ne zaman denize girebiliriz ne zaman tatil planı yapmalıyız sizce?
Kuzum doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama eşimin işinden dolayı sadece bayramlarda izinlerimiz var öyle olunca biz çok erkenden kurban bayramına tatil ayarlamıştık gitmeden doktoruma sordum herhangi bi problem olur mu diye olmaz dedi ve ben 3 kere denize girdim çok şükür bir problem yaşamadım 9. Haftanın son günlerine denk gelmişti tatil

Selamlar anneler nasilsiniz ?
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım bulantılarım azalmıştı bu hafta bi tekrar yokluyor sankiii onun dışında saat başı ölmüş gibi kendimi aç hissediyorum sizde öyle misiniz ay birde en önemlisi çok sıkıldım Allahım şu belirsiz haftalar bi bitse de karnımız çıksa artık yaaa

Bende iyi olmuştum yaklaşık bir haftadır bulantılarım yine arttı hormonlar bizle eğleniyor
Amin biter inşallah

Transferiniz ilaçsız mı oldu, estrofemsiz

Selamlar kızlar nasılsınız? İdrar kültürü veren var mı? Neden isteniyor?
Benden de istedi canım genel bir prosedür sanırım. Allaha şükür birşey çıkmadı.
Maşallah büyümüş artık minik mucize sağlıcakla gelsin inşallah biz çoktan tüp bebek merkezinden taburcu olduk sen yine iyi kalmışsın
Büyüdü büyüdü teyzesi allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah

Kızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor

Selam kızlarrr bende 2 gün önce pozitif olduğumu öğrendim çok şükür , haftaya keseleri görmeye gidicez sizi 2 ay geriden takipteyim
Hiç kan uyuşmazlığı problemi olan var mı aranızda ? Testler vs kaçıncı haffa yapılması gerekiyor bilgisi olan var mı ? Haftaya doktora sorucam ama önden bileyim istedim

Arkadaşlar gunaydin 11+5 im dün birden vajinama sızı girdi otururken filan batma oldu ben de uzandım sonra ayağa kalkınca biraz kırmızıyla kahverengi arasi lekelenme oldu tabi doktora gittim her şey yolunda kalp atışı filan dinledik yine de doktor serum iğne filan yapti bunu yaşayan var mi simdi de biraz sol kasığım ağrıyor

Bende vardı canım, erken haftalarda kanama alanım olunca iğneyi yaptılar ama normalde prosedür ne bilmiyorum. İki ay önce olmuşum yani 9.-10. Hafta o ara olması lazım ama normalde daha geç yapılıyor galiba

Bende vardı canım, erken haftalarda kanama alanım olunca iğneyi yaptılar ama normalde prosedür ne bilmiyorum. İki ay önce olmuşum yani 9.-10. Hafta o ara olması lazım ama normalde daha geç yapılıyor galiba
Geçmiş olsun kuzum bi iğne yapıyorlar sadece değil mi?

Canım geçmiş olsun çok bir daha yaşamazsın inş .benim de sızlama filan çok oluyor ama kanama olmadı çok şükür bu haftalarda ama 6. Haftamda olduğunda aynen öyle ağrı girmişti doktor rahim kasılıyor kanı atmak için demişti bana ama benim durumum farklıydı sanırım kanama alanım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…