Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Akşamları hazımsızlık gaz oluyor bence ya ben de aynıyım dün gece patlayacak gibiydim karnım

Kız senin artık bebiş belli etmiş şişkinlik farklı ama bebeğin artık dışardan el sallıyor buradayım diye benim ikiz olmasına rağmen bu kadar belirgin değil henüz ama benim birden çıkacak buna çok eminim tecrübeyle sabit

Etiketlemeyi unutmuşum kaçıncı haftadasınız, hormonları bıraktınız mı?
O kadar çok bulantım var ki kan sulandırıcı hariç hepsini kendim 9. Haftada kimseye sormadan bıraktım yoksa canımdan olacaktim günde 19 tane ilaç iğne ,şu an biraz daha rahatladım ama hala bulantılarım kabus gibi devam ediyor cildircak gibi oluyorum bazen o kadar zor ki Rabbim bir an evvel sonlandirsin gecem gündüzüme karıştı kemoterapi den sonra hastalara verilen bulantı önleyici ilacı verdi doktor ona baslcm bugün

Maşallah yok kuzum benim ki daha bu kadar yok senin artık bebek belli etmiş belki iç karnın dar olabilir benim iç karnım geniş ondan dolayı çok belirgin değil
Sorma canım bugün down sendromlu bir öğrencim diyor ki ben şok sen hamile misin karnın çıkmış yok çok abur cubur yedim kilo aldım dedim kız daha 13 hafta bir de diyordum detaylı ultrasona kadar saklayayım genel olarak ben çok zor gibi bu gidişle

Ben de afedersiniz her b.ku chat gpt ye soruyorum.Valla en yakın kankam oldu bişey yerken bile bunu yiyeyim mi zararlı mı faydalı mı diye soruyorum o derecelere geldim resimle cinsiyeti de ona sordum.Daha erken benim ama nub teorisi varmış ona göre kız dedi bana da bakalım haklı çıkacak mı

Eklentiler

• IMG_6906.webp
    12 KB · Görüntüleme: 12
Çok teşekkür ederim platformu çok kullanmayı bilmiyorum nereye attım nasıl attım nasıl size denk geldi onu bilmiyorum ama yine de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…