Akşamları hazımsızlık gaz oluyor bence ya ben de aynıyım dün gece patlayacak gibiydim karnım
Kızlar doktordan geliyorum,
bir kızım olacak inşallah
MaşallahKızlar doktordan geliyorum,
O kadar çok bulantım var ki kan sulandırıcı hariç hepsini kendim 9. Haftada kimseye sormadan bıraktım yoksa canımdan olacaktim günde 19 tane ilaç iğne ,şu an biraz daha rahatladım ama hala bulantılarım kabus gibi devam ediyor cildircak gibi oluyorum bazen o kadar zor ki Rabbim bir an evvel sonlandirsin gecem gündüzüme karıştı kemoterapi den sonra hastalara verilen bulantı önleyici ilacı verdi doktor ona baslcm bugünEtiketlemeyi unutmuşumkaçıncı haftadasınız, hormonları bıraktınız mı?
Sorma canım bugün down sendromlu bir öğrencim diyor ki ben şok sen hamile misin karnın çıkmış yok çok abur cubur yedim kilo aldım dedimMaşallahyok kuzum benim ki daha bu kadar yok senin artık bebek belli etmiş belki iç karnın dar olabilir benim iç karnım geniş ondan dolayı çok belirgin değil
Ooo maaşallah süper haber gözün aydınKızlar doktordan geliyorum,
Kız bu bütün babalar da kızcı mıHay maşallahHay maşallah eşin haklı çıktı demiştim babalar ne derse o sağlıcakla gelsin prenses
Öyle oldu gerçekten :))Hay maşallahHay maşallah eşin haklı çıktı demiştim babalar ne derse o sağlıcakla gelsin prenses
Benim biraz geç belli oldu aslında, 18. haftalık oldu bile :))Maşallahkız bebiş kaçıncı haftadasın şimdi net kaçıncı haftada belli oldu?
Yaaa süper bir habeerr allahım kısmet etsin inşallah bize de birer prenseesssKızlar doktordan geliyorum,
Bismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek 23
Aralıkmayala 37 2. 4.deneme İkiz 7
Ocak@merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz 23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek 20
Aralık@enguzelumut 32 1. 1.deneme Tek 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralık@mutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz 6
Ocak@tupbebitooo 33 1. 3.deneme Tek 11
Ocak@Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Ocak R Resunrise 41 1. 1.deneme Tek 1
Ocak@retikuler 32 1. 1.deneme Tek 7
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek 10
Ocakbobette 33 1. 1.deneme Tek Kız 17
KasımHandan2212 30 1. 3.deneme Tek 19
Aralık@elifcimcim 30 1. 1.deneme Tek 12
Ocak@morceylan 25 1. 1.deneme Tek @gunesh9 36 1. 3.deneme Tek 24
Aralık@Betbetul 33 2. 4.deneme Tek 15
Ocak@Nazura 30 1. 1.deneme Tek 29
Aralık@Goksellll 34 1. 4.deneme İkiz 19
Ocak@hturkmen 30 1. 1.deneme Tek Daydi 30 1. 1.deneme Tek 31
Ocak@Yesilagacbambu 29 1. 1.deneme Tek Erkek Kasım @AlyaOA 31 1. 1.deneme Tek _tiffany_ 37 1. 2.deneme Tek Ocak @Beyazyasemin 32 1. 3.deneme İkiz Erkek
&
Kız8
Aralık@mrvmsi01 31 1. 2.deneme İkiz 3
Aralık@yuppie 33 1. 1.deneme Tek 11
Ocak
Ya ağlıyorum sürekli 6.denememdi hiç umudum kalmamıştınetttt pozitif gözünüz aydın
MaşallahYa ağlıyorum sürekli 6.denememdi hiç umudum kalmamıştı
Gözünüz aydııın tetin markası ne?Ya ağlıyorum sürekli 6.denememdi hiç umudum kalmamıştı
Gözünüz aydııın tetin markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?