Çıktı ya şimdiden sanki 4-5 aylık gibiyim ben.Tüp bebek olduğu için mi yoksa çok mu yedim ben de bilmiyorumKızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Canım ben hiç kilo almadım çok şükür hamile kaldıktan sonra ama kaçıncı bebeğin olduğu da etkiliyormuş bir de vücutla da alakalı sanırım baksanıza benim göbeğin maaşallah varÇıktı ya şimdiden sanki 4-5 aylık gibiyim ben.Tüp bebek olduğu için mi yoksa çok mu yedim ben de bilmiyorum
Öyle sanırım, bir de doğumdan sonra yapılıyor galiba bebeğin kan grubuna göreGeçmiş olsun kuzum bi iğne yapıyorlar sadece değil mi?
Çıktı ya şimdiden sanki 4-5 aylık gibiyim ben.Tüp bebek olduğu için mi yoksa çok mu yedim ben de bilmiyorum
Etiketlemeyi unutmuşumCanım ben hiç kilo almadım çok şükür hamile kaldıktan sonra ama kaçıncı bebeğin olduğu da etkiliyormuş bir de vücutla da alakalı sanırım baksanıza benim göbeğin maaşallah varbenim de ikiz de haberim mi yok acaba
13.haftadayım ben evet hiç bir ilaç kullanmıyorum vitamin dışındaKaçıncı haftadasınız kızlar? Ben de başta öyleydim ama progestanları falanları bırakınca gitti, yani başta göbeğim daha büyüktü küçüldü son haftalarda
Ben de 13/14 gibi estrofemi ve progestanı bıraktım, sonrasında inmeye başladı. Başta davul gibi oluyordum.13.haftadayım ben evet hiç bir ilaç kullanmıyorum vitamin dışında
Ay inşallah öyle olur. Ben de taa transferden beri aşırı şişkinim, hiç bebek göbeği değil tamamen şişkinlik ama 4-5 aylık gebe gibi. Akşamları özellikle gerilip patlicam sanıyorum zor yatıyorumKaçıncı haftadasınız kızlar? Ben de başta öyleydim ama progestanları falanları bırakınca gitti, yani başta göbeğim daha büyüktü küçüldü son haftalarda
Ben 10.haftada bıraktım hepsini canımBen de 13/14 gibi estrofemi ve progestanı bıraktım, sonrasında inmeye başladı. Başta davul gibi oluyordum.
Evet evet, ben de baya üzülüyordum şimdiden böyleysem ileride ne olur diye. İnanılmaz şiş ve sert bir karnım oluyordu, ilaçları bırakınca düzeldi bir kaç hafta içinde. Bol su içmeyi ihmal etmeyin onun da çok faydası oluyor benceAy inşallah öyle olur. Ben de taa transferden beri aşırı şişkinim, hiç bebek göbeği değil tamamen şişkinlik ama 4-5 aylık gebe gibi. Akşamları özellikle gerilip patlicam sanıyorum zor yatıyorumiğneyi kesince geçiyorsa çok iyi.
Akşamları hazımsızlık gaz oluyor bence ya ben de aynıyım dün gece patlayacak gibiydim karnımAy inşallah öyle olur. Ben de taa transferden beri aşırı şişkinim, hiç bebek göbeği değil tamamen şişkinlik ama 4-5 aylık gebe gibi. Akşamları özellikle gerilip patlicam sanıyorum zor yatıyorumiğneyi kesince geçiyorsa çok iyi.
Ben zorla içiyorum ya su .normalde de içen biri değilim bulantılarım da var hala .normalde yeme düzenimden o kadar az yiyorum ki ve çoğu zaman kusuyorum paketli gıda ve tatlıdan nefret ettim resmen yiyemiyorum ona rağmen gram kilo veremedim neden acaba .Evet evet, ben de baya üzülüyordum şimdiden böyleysem ileride ne olur diye. İnanılmaz şiş ve sert bir karnım oluyordu, ilaçları bırakınca düzeldi bir kaç hafta içinde. Bol su içmeyi ihmal etmeyin onun da çok faydası oluyor bence
Ben hazımsızlık gaz sorununu su içerek ve öğünlerimde porsiyonu küçülterek çözdüm. Yani normalde kahvaltıda yediğimi ikiye bölüyorum, bana iyi geldi mesela. Senin haftalarda benim de hiç iştahım yoktu tiksinmiştim her yemekten. Daha şu son haftalarda düzeldim :)Akşamları hazımsızlık gaz oluyor bence ya ben de aynıyım dün gece patlayacak gibiydim karnım
Ben de düzelirim inş ama bir yandan da iştahım çok açılmasın iyi böyle ama bulantım gitsin inşBen hazımsızlık gaz sorununu su içerek ve öğünlerimde porsiyonu küçülterek çözdüm. Yani normalde kahvaltıda yediğimi ikiye bölüyorum, bana iyi geldi mesela. Senin haftalarda benim de hiç iştahım yoktu tiksinmiştim her yemekten. Daha şu son haftalarda düzeldim :)
Kızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Selam kızlarrr bende 2 gün önce pozitif olduğumu öğrendim çok şükür ,haftaya keseleri görmeye gidicez sizi 2 ay geriden takipteyim
Hiç kan uyuşmazlığı problemi olan var mı aranızda ? Testler vs kaçıncı haffa yapılması gerekiyor bilgisi olan var mı ? Haftaya doktora sorucam ama önden bileyim istedim
Canım ben hiç kilo almadım çok şükür hamile kaldıktan sonra ama kaçıncı bebeğin olduğu da etkiliyormuş bir de vücutla da alakalı sanırım baksanıza benim göbeğin maaşallah varbenim de ikiz de haberim mi yok acaba
Ben 10. HaftadayımEtiketlemeyi unutmuşumkaçıncı haftadasınız, hormonları bıraktınız mı?
Kaçıncı haftadasınız kızlar? Ben de başta öyleydim ama progestanları falanları bırakınca gitti, yani başta göbeğim daha büyüktü küçüldü son haftalarda
Canım ben hiç kilo almadım çok şükür hamile kaldıktan sonra ama kaçıncı bebeğin olduğu da etkiliyormuş bir de vücutla da alakalı sanırım baksanıza benim göbeğin maaşallah varbenim de ikiz de haberim mi yok acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?