Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Çıktı ya şimdiden sanki 4-5 aylık gibiyim ben.Tüp bebek olduğu için mi yoksa çok mu yedim ben de bilmiyorum

Çıktı ya şimdiden sanki 4-5 aylık gibiyim ben.Tüp bebek olduğu için mi yoksa çok mu yedim ben de bilmiyorum
Canım ben hiç kilo almadım çok şükür hamile kaldıktan sonra ama kaçıncı bebeğin olduğu da etkiliyormuş bir de vücutla da alakalı sanırım baksanıza benim göbeğin maaşallah var benim de ikiz de haberim mi yok acaba

Eklentiler

• IMG_1368.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 48
Kaçıncı haftadasınız kızlar? Ben de başta öyleydim ama progestanları falanları bırakınca gitti, yani başta göbeğim daha büyüktü küçüldü son haftalarda

Etiketlemeyi unutmuşum kaçıncı haftadasınız, hormonları bıraktınız mı?

Kaçıncı haftadasınız kızlar? Ben de başta öyleydim ama progestanları falanları bırakınca gitti, yani başta göbeğim daha büyüktü küçüldü son haftalarda
Ay inşallah öyle olur. Ben de taa transferden beri aşırı şişkinim, hiç bebek göbeği değil tamamen şişkinlik ama 4-5 aylık gebe gibi. Akşamları özellikle gerilip patlicam sanıyorum zor yatıyorum iğneyi kesince geçiyorsa çok iyi.

Evet evet, ben de baya üzülüyordum şimdiden böyleysem ileride ne olur diye. İnanılmaz şiş ve sert bir karnım oluyordu, ilaçları bırakınca düzeldi bir kaç hafta içinde. Bol su içmeyi ihmal etmeyin onun da çok faydası oluyor bence

Akşamları hazımsızlık gaz oluyor bence ya ben de aynıyım dün gece patlayacak gibiydim karnım

Ben zorla içiyorum ya su .normalde de içen biri değilim bulantılarım da var hala .normalde yeme düzenimden o kadar az yiyorum ki ve çoğu zaman kusuyorum paketli gıda ve tatlıdan nefret ettim resmen yiyemiyorum ona rağmen gram kilo veremedim neden acaba .

Akşamları hazımsızlık gaz oluyor bence ya ben de aynıyım dün gece patlayacak gibiydim karnım
Ben hazımsızlık gaz sorununu su içerek ve öğünlerimde porsiyonu küçülterek çözdüm. Yani normalde kahvaltıda yediğimi ikiye bölüyorum, bana iyi geldi mesela. Senin haftalarda benim de hiç iştahım yoktu tiksinmiştim her yemekten. Daha şu son haftalarda düzeldim :)

Ben de düzelirim inş ama bir yandan da iştahım çok açılmasın iyi böyle ama bulantım gitsin inş çünkü ben çok hızlı kilo alan biriyim yemeyi de severim tatlı aşığıydım ama şimdi ağzıma sürmedim hamile kaldığımdan beri .Doktor da kilon biraz fazla 25.haftaya kadar alma dedi .Ben de porsiyonları az yiyorum çünkü çok yiyince direk istifra ediyorum rahatsız ediyor

Aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza inşallah haftaya hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

Maşallah yok kuzum benim ki daha bu kadar yok senin artık bebek belli etmiş belki iç karnın dar olabilir benim iç karnım geniş ondan dolayı çok belirgin değil

Biz 11 haftalık olduk Progesteron fitil hâlâ kullanıyorum son 15 tane kaldı onları da bitirdim mi tamamdır inşallah bırakıyoruz onu da nasip olursa

kız ben de benzerim aynıyım.Ben de balık etliyim öyle zayıf bi kız olmadım hiç bir zaman.İlaçların da etkisi olabilir ya.Bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…