Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de sordum bir kız diyor bir erkek ya

Canım çok fazla ümitlenmeden gidip kan vermeni tavsiye ederim. Üzmek kesinlikle istemem ama artı+med yalancı pozitifliğiyle nam salmış bir test
Ay aman iyi düşünelim iyi olsun balım bende hiç bilmiyordum elimdeki tüm testler artımed di 4 tane test yaptım hepsi pozitif di sonra bu yorumları görünce içime bi kuşku düştü hemen kan verdim şükür pozitifti inşallah arkadaşımızınkide pozitif çıkar

nub varsa ben anlıyorum canım bariz belliyse valla sağlıklı olsun ama benimde gönlümde kız evlat var ama ben de hep erkek hissediyorum
Bakın teyzeleri biri ilk ultrasondan biri de 2. Ultrasondan tabiki daha çok net değiller

Eklentiler

• image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 19
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 21
Ben bir defter yaptım şimdiden ultrasonları oraya yapıştırıp altına minik notlar alıyorum inşallah seneler sonra miniklerimle bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…