- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Ben de sordum bir kız diyor bir erkek yaBen de afedersiniz her b.ku chat gpt ye soruyorum.Valla en yakın kankam oldubişey yerken bile bunu yiyeyim mi zararlı mı faydalı mı diye soruyorum o derecelere geldim resimle cinsiyeti de ona sordum.Daha erken benim ama nub teorisi varmış ona göre kız dedi bana da bakalım haklı çıkacak mı
Ay güvenemicez o zaman:) Bakalım haklı çıkacak mı bendeBen de sordum bir kız diyor bir erkek ya
Ay bana tüm teoriler erkek diyor inşallah bir süpriz olur biri de kız olsun çok isterimBen de sordum bir kız diyor bir erkek ya
Ya bariz belli ise ben anlıyorum da benim bebeğimin açısı tam net değil dik gibi de değil gibi deAy güvenemicez o zaman:) Bakalım haklı çıkacak mı bende
Ay bana tüm teoriler erkek diyor inşallah bir süpriz olur biri de kız olsun çok isterim
Canım çok fazla ümitlenmeden gidip kan vermeni tavsiye ederim. Üzmek kesinlikle istemem ama artı+med yalancı pozitifliğiyle nam salmış bir testTeşekkürler ederim.marka bu
En son ultrason görüntüm 7+4 den o yüzden nub yok sanırım kuzum birdahaki randevuda olur artıknub varsa ben anlıyorum canım bariz belliyse valla sağlıklı olsun ama benimde gönlümde kız evlat var ama ben de hep erkek hissediyorum
Yarın test günümCanım çok fazla ümitlenmeden gidip kan vermeni tavsiye ederim. Üzmek kesinlikle istemem ama artı+med yalancı pozitifliğiyle nam salmış bir test
Ay aman iyi düşünelim iyi olsun balım bende hiç bilmiyordum elimdeki tüm testler artımed di 4 tane test yaptım hepsi pozitif di sonra bu yorumları görünce içime bi kuşku düştü hemen kan verdim şükür pozitifti inşallah arkadaşımızınkide pozitif çıkarCanım çok fazla ümitlenmeden gidip kan vermeni tavsiye ederim. Üzmek kesinlikle istemem ama artı+med yalancı pozitifliğiyle nam salmış bir test
Bakın teyzeleri biri ilk ultrasondan biri de 2. Ultrasondan tabiki daha çok net değillernub varsa ben anlıyorum canım bariz belliyse valla sağlıklı olsun ama benimde gönlümde kız evlat var ama ben de hep erkek hissediyorum
Doktor bana denize girebilirsin dedi 10. Haftadayim :)Arkadaşlar bi de şey soracağım mesela biz çiçeği burnunda gebeler olarak ne zaman denize girebiliriz ne zaman tatil planı yapmalıyız sizce?
İnşallah iolmuşturAy aman iyi düşünelim iyi olsun balım bende hiç bilmiyordum elimdeki tüm testler artımed di 4 tane test yaptım hepsi pozitif di sonra bu yorumları görünce içime bi kuşku düştü hemen kan verdim şükür pozitifti inşallah arkadaşımızınkide pozitif çıkar
Oy maaşallah kuzularaBakın teyzeleri biri ilk ultrasondan biri de 2. Ultrasondan tabiki daha çok net değiller
Birdahaki randevuya kısmet artıkOy maaşallah kuzularabundan tahmin yanılıyor zaten canım en güvenilir nub
Birdahaki randevuya kısmet artık
Bana erkek gibi geldi sankiiEki Görüntüle 3604098 Eki Görüntüle 3604099
Benimkinin nub u da böyle ama omurgası tam düz yatmamış gözümle düzleyince bunlardan hangisi oluyor çözemedim inanki
Canım bu şekilde bakınca erkek gibi ama gözünde omurgayı düzle çıkıntı aşağı iniyor gibi geliyor bana mı öyle geliyor bilmemBana erkek gibi geldi sankii
Bu teori doğruysa bana da erkek gibi geldi :)Eki Görüntüle 3604098 Eki Görüntüle 3604099
Benimkinin nub u da böyle ama omurgası tam düz yatmamış gözümle düzleyince bunlardan hangisi oluyor çözemedim inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?