Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bide kuzum bu kontrolünde doktor yine alttan muaynemi yaptı yoksa artık büyüdükleri için karnından mı baktı

Sağol teyzesi darısı senin ultrasona olsun inşallah büyüdükçe yer değiştirmişler önce yan yana duruyorlardı şimdi biri üste çıkmış diğer bebeğim altta duruyordu

Bide kuzum bu kontrolünde doktor yine alttan muaynemi yaptı yoksa artık büyüdükleri için karnından mı baktı

Alttan yaptı ama dedi artık bundan sonra yukardan bakarım bebeklerim büyümüş karna doğru çıktıkları için zorlandı görüntü almaktan önce eliyle muayene etti sonra ultrasona baktı dedi zaten perinotoloji gideceksin üç hafta sonra onlar daha detaylı bakar birde o doktorlar sadece karından ultrason yapıyor

Ya benimkide daha 7. Haftada karından baktı çok net göremediği halde bende keşke alttan baksaydı bari demiştim içimden o yüzden sordum herhalde bu sefer de karından bakar ama inşallah bu sefer daha net görünürler

Ya maşallah çok sevindim inşallah daim olsunlar da sağlıcakla dünyaya gelişlerinin haberini de alalım

Bana transferden sonra hiç alttan muayene yapmadı dr hep karından baktı dün gittiğim devlette öyle size neden sürekli alttan bakıyorlar ki anlamadım

Ya maşallah çok sevindim inşallah daim olsunlar da sağlıcakla dünyaya gelişlerinin haberini de alalım

Amin amin sağol canım benim çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah Amin

Küçükken alttan net görüntü alınıyor benim üç randevum da alttan oldu bundan sonra yukardan bakar çünkü bebekler büyüdükçe vajinal muayene de görüntü zorlaşır karından daha iyi net görüntü alınıyor zaten Biraz zorlandım artık ultrason zorluyor alttan kadına da dedim artık ağrıyor bu sondu zaten

Bana transferden sonra hiç alttan muayene yapmadı dr hep karından baktı dün gittiğim devlette öyle size neden sürekli alttan bakıyorlar ki anlamadım

Gebelik olmasa zaten her daim vajinal muayene yapıyorlar bizim doktorlar net görüntü alındığı için benim transferden belli bu üçüncü muayenem üçü de alttan bakıldı 3.aydan itibaren yukarıdan bakıyorlar artık yani bu sondu artık diğer randevularımda karından bakacaklar inşallah

Ay kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya, dışarıda fıtı fıtı gezen hamileler enerjiyi nerden buluyor merak ediyorum gerçekten. Akşamları dermanım kalmıyor gündüzleri dinlenmeme rağmen. Dışarı çıkmak, işe gitmek kabusum oldu

Bende öyleyim biraz bir iş yapınca kendimi hemen yere atıyorum aşırı halsizlik var

Bende az bir iş yapsam bi kamyon çuval taşımış gibi yığılıyorum resmen ama sizin 2.trimester değil mi bana o zamana geçer demişlerdi geçmiyor mu

Bende az bir iş yapsam bi kamyon çuval taşımış gibi yığılıyorum resmen ama sizin 2.trimester değil mi bana o zamana geçer demişlerdi geçmiyor mu

Normalde 2.Trimester de biraz enerjin yerine geliyor belki herkeste aynı olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…