- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.298
- 33
- 25
Bide kuzum bu kontrolünde doktor yine alttan muaynemi yaptı yoksa artık büyüdükleri için karnından mı baktıYok yok sen rahatol benim kızım da haftasına göre bir hafta önde gidiyordu yani rahatsızlık olduğundan değil gelişimleri öyle oluyor hatta 6 aylıkken şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı
Bende doktordan geldim az önce iki minnoşda iyi sağlıklı Elhamdüllilah elleri ayakları artık insan tipini almışlar oynuyorlardı doktor dedi onun için net görüntü alamıyorumanam benim ikizler yan yanaydı biri onun üstüne çıkmış
Maşallahçok sevindimmm gerçekten onları öyle dipdibe görmenin güzelliği bir ayrı bende haftaya Salı devlete gideceğim ilk defa inşallah doktor bana da adam akıllı gösterir çok özledim kuzularımıııı
Bide kuzum bu kontrolünde doktor yine alttan muaynemi yaptı yoksa artık büyüdükleri için karnından mı baktı
Ya benimkide daha 7. Haftada karından baktı çok net göremediği halde bende keşke alttan baksaydı bari demiştim içimden o yüzden sordum herhalde bu sefer de karından bakar ama inşallah bu sefer daha net görünürlerAlttan yaptı ama dedi artık bundan sonra yukardan bakarım bebeklerim büyümüş karna doğru çıktıkları için zorlandı görüntü almaktan önce eliyle muayene etti sonra ultrasona baktı dedi zaten perinotoloji gideceksin üç hafta sonra onlar daha detaylı bakar birde o doktorlar sadece karından ultrason yapıyor
Ya maşallah çok sevindimYok yok sen rahatol benim kızım da haftasına göre bir hafta önde gidiyordu yani rahatsızlık olduğundan değil gelişimleri öyle oluyor hatta 6 aylıkken şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı
Bende doktordan geldim az önce iki minnoşda iyi sağlıklı Elhamdüllilah elleri ayakları artık insan tipini almışlar oynuyorlardı doktor dedi onun için net görüntü alamıyorumanam benim ikizler yan yanaydı biri onun üstüne çıkmış
Ya maşallah çok sevindiminşallah daim olsunlar da sağlıcakla dünyaya gelişlerinin haberini de alalım
Ya benimkide daha 7. Haftada karından baktı çok net göremediği halde bende keşke alttan baksaydı bari demiştim içimden o yüzden sordum herhalde bu sefer de karından bakar ama inşallah bu sefer daha net görünürler
Bana transferden sonra hiç alttan muayene yapmadı dr hep karından baktı dün gittiğim devlette öyle size neden sürekli alttan bakıyorlar ki anlamadım
AminAnladım canım bende doğal gebelik sanmıştım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur Amin
Ben dün çok yoruldum canım bana oldu kuyruk sokumundan ön iç vajina tarafıma doğru ama sonra dinlenince geçti sende yorgun muydunKızlar selam bende bugün böyle aniden giren vajinal sızlama hissi var başına gelen var mı ?
Bu yazdıgınız yorumu anlayamadım ne demel acaba ben gentsn da fetal dna yaptırdım trızomı 10 riskli cıktıGentan firması cfDNA için Türkak'tan akredite mesela
Geçti mi canım? Öyle şeyler oluyor bana arada ama çok uzun sürmüyor, artık normal karşılıyorumKızlar selam bende bugün böyle aniden giren vajinal sızlama hissi var başına gelen var mı ?
Ay kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya, dışarıda fıtı fıtı gezen hamileler enerjiyi nerden buluyor merak ediyorum gerçekten. Akşamları dermanım kalmıyor gündüzleri dinlenmeme rağmen. Dışarı çıkmak, işe gitmek kabusum oldu
Bende az bir iş yapsam bi kamyon çuval taşımış gibi yığılıyorum resmen ama sizin 2.trimester değil mi bana o zamana geçer demişlerdi geçmiyor muAy kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya, dışarıda fıtı fıtı gezen hamileler enerjiyi nerden buluyor merak ediyorum gerçekten. Akşamları dermanım kalmıyor gündüzleri dinlenmeme rağmen. Dışarı çıkmak, işe gitmek kabusum oldu
Bende az bir iş yapsam bi kamyon çuval taşımış gibi yığılıyorum resmen ama sizin 2.trimester değil mi bana o zamana geçer demişlerdi geçmiyor mu
Ha gayret son düzlük diye gaz veriyordum kendime bende yaNormalde 2.Trimester de biraz enerjin yerine geliyor belkiherkeste aynı olmuyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?