Taze kaşar önermedi bana dr canım inşallah bu bebişlerin de ablalarina benzerYok vallahi hiç demedi süt iç bende çok ödem olmuştu sadece çok tuzlu yeme demişti o kadar maşallahkızım da kilosu boyu gayet iyi doğmuştu ama yoğurt kaşar peyniri kuruyemiş falan bunlarda bebeğe kilo aldıracak besinler şu an çok şey yiyemiyorum umarım ilerleyen haftalarda kaşar peyniri falan yemeye özen göstereceğim
Ya çok heyecanlı 3 evladın yanyana olacakBende sabah gideceğim nasip olursa umarım ikisi de sıhhatli sağlıklı bir şekilde büyüyordur yarın kuzucuklarımın ablası da gelecek okul olmadığı için çok heyecanlıonlarla ilk görüşmesi ve tanışması olacak nasip olursa
Bende de bulantı halsizlik devam ediyor bir an önce Level atlamak istiyorum
Taze kaşar önermedi bana dr canım inşallah bu bebişlerin de ablalarina benzer
Ya çok heyecanlı 3 evladın yanyana olacakben bugün devlette bir dr gözüktüm bizimki 12 haftaya girmiş teyzesi dedi mayala teyzem geçen 17 dedi ona yetişmem lazım
Valla basta 2 sonra 4 gün önde derken 8 gün öne geçmişTeşekkürederiz teyzesi
Maşallahsen bizi geçmişsin dur bakim benim bebişler yarın nasıl olmuşlar daha net belli olucak inşallah keşke bir an önce Level atlasaydık senin bebiş beni duydu öne geçmeye karar verdi
Ailemiz ve en yakın arkadaşlarımız biliyor canım sadece ama okulda filan kimse bilmiyor geniş çevre bilmiyor eş dost akraba filan bilmiyorAy canım benim artık biraz saklamak imkansız gibi duruyor ailene söyledin mi yoksa daha bilmiyorlar mı ancak geniş giyin
Oyyy ne guzelBende sabah gideceğim nasip olursa umarım ikisi de sıhhatli sağlıklı bir şekilde büyüyordur yarın kuzucuklarımın ablası da gelecek okul olmadığı için çok heyecanlıonlarla ilk görüşmesi ve tanışması olacak nasip olursa
Bende de bulantı halsizlik devam ediyor bir an önce Level atlamak istiyorum
Hic merak etmeyin aranizda en sisman ben olduguma eminim 105 kiloyla hamile kaldim ben 3 kiloda aldim simdidenAy bir benle Handan’ım galiba biraz basenliyizdiğer herkes zayıfmış
Valla bende balık etliyim ideal kilom 60 senelerce 58 60 arasında gidip geliyordum ömrümde ilk defa bir anda 10 kilo aldım 70 oldum ve hamile kaldım inşallah en fazla 80 i görüp doğuma giderim tabi bu boğazla zor ama hayırlısıAy bir benle Handan’ım galiba biraz basenliyizdiğer herkes zayıfmış
Tüp bebek tedavisi görüyorum transferim yapıldıCanım regl gecikti mi çizgi baya belirgin silik bile değil inşallah dilerim pozitiftir Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Tüp bebek tedavisi görüyorum transferim yapıldı
Valla basta 2 sonra 4 gün önde derken 8 gün öne geçmişinşallah gebelik şekeri değil-dir bu arada 0 şeker diyetime 2-3 free versemde devam ediyorum normalde 3 kg verdim bayramda kilo almışsın diyen oldu
Valla bende balık etliyim ideal kilom 60 senelerce 58 60 arasında gidip geliyordum ömrümde ilk defa bir anda 10 kilo aldım 70 oldum ve hamile kaldım inşallah en fazla 80 i görüp doğuma giderim tabi bu boğazla zor ama hayırlısı
Ailemiz ve en yakın arkadaşlarımız biliyor canım sadece ama okulda filan kimse bilmiyor geniş çevre bilmiyor eş dost akraba filan bilmiyor
Oyyy ne guzelhadi bakalim guzel haberlerle gel bizede
Hic merak etmeyin aranizda en sisman ben olduguma eminim 105 kiloyla hamile kaldim ben 3 kiloda aldim simdiden
70 im şu anKız 60 kilomu gayet iyifazla almazsın belki bünyene bağlı
MaşallahYok yok sen rahatol benim kızım da haftasına göre bir hafta önde gidiyordu yani rahatsızlık olduğundan değil gelişimleri öyle oluyor hatta 6 aylıkken şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı
Bende doktordan geldim az önce iki minnoşda iyi sağlıklı Elhamdüllilah elleri ayakları artık insan tipini almışlar oynuyorlardı doktor dedi onun için net görüntü alamıyorumanam benim ikizler yan yanaydı biri onun üstüne çıkmış
70 im şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?