Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay bir benle Handan’ım galiba biraz basenliyiz diğer herkes zayıfmış

Taze kaşar önermedi bana dr canım inşallah bu bebişlerin de ablalarina benzer

Ya çok heyecanlı 3 evladın yanyana olacak ben bugün devlette bir dr gözüktüm bizimki 12 haftaya girmiş teyzesi dedi mayala teyzem geçen 17 dedi ona yetişmem lazım

Ya çok heyecanlı 3 evladın yanyana olacak ben bugün devlette bir dr gözüktüm bizimki 12 haftaya girmiş teyzesi dedi mayala teyzem geçen 17 dedi ona yetişmem lazım

Teşekkür ederiz teyzesi
Maşallah sen bizi geçmişsin dur bakim benim bebişler yarın nasıl olmuşlar daha net belli olucak inşallah keşke bir an önce Level atlasaydık senin bebiş beni duydu öne geçmeye karar verdi

Valla basta 2 sonra 4 gün önde derken 8 gün öne geçmiş inşallah gebelik şekeri değil-dir bu arada 0 şeker diyetime 2-3 free versemde devam ediyorum normalde 3 kg verdim bayramda kilo almışsın diyen oldu

Ay canım benim artık biraz saklamak imkansız gibi duruyor ailene söyledin mi yoksa daha bilmiyorlar mı ancak geniş giyin
Ailemiz ve en yakın arkadaşlarımız biliyor canım sadece ama okulda filan kimse bilmiyor geniş çevre bilmiyor eş dost akraba filan bilmiyor

Oyyy ne guzel hadi bakalim guzel haberlerle gel bizede

Ay bir benle Handan’ım galiba biraz basenliyiz diğer herkes zayıfmış
Valla bende balık etliyim ideal kilom 60 senelerce 58 60 arasında gidip geliyordum ömrümde ilk defa bir anda 10 kilo aldım 70 oldum ve hamile kaldım inşallah en fazla 80 i görüp doğuma giderim tabi bu boğazla zor ama hayırlısı

Valla basta 2 sonra 4 gün önde derken 8 gün öne geçmiş inşallah gebelik şekeri değil-dir bu arada 0 şeker diyetime 2-3 free versemde devam ediyorum normalde 3 kg verdim bayramda kilo almışsın diyen oldu

Yok yok sen rahat ol benim kızım da haftasına göre bir hafta önde gidiyordu yani rahatsızlık olduğundan değil gelişimleri öyle oluyor hatta 6 aylıkken şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıkmıştı
Bende doktordan geldim az önce iki minnoşda iyi sağlıklı Elhamdüllilah elleri ayakları artık insan tipini almışlar oynuyorlardı doktor dedi onun için net görüntü alamıyorum anam benim ikizler yan yanaydı biri onun üstüne çıkmış

Kız 60 kilomu gayet iyi fazla almazsın belki bünyene bağlı

Maşallah çok sevindimmm gerçekten onları öyle dipdibe görmenin güzelliği bir ayrı bende haftaya Salı devlete gideceğim ilk defa inşallah doktor bana da adam akıllı gösterir çok özledim kuzularımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…