Senin de ikiz miydi canımKuzum ben kayınvalidemi çok sevmiyorum o aşırı aşırı çocuk düşkünü ama ben o gelsin hiç istemiyorum elimden geldiğince o dönemde de mesafeli kalma taraftarıyım kendi annemde çalışıyor tabi ilk 1 hafta yanımda olurda sonrası nasıl olur bilmiyorum en olmadı annemi akşamları çağırıp 1 2 saat dinlenirim diye düşünüyorum
Çok şükür en azından bunu duyduğuma sevindim
Kız kardeşim yok maalesef bir tane benden küçük erkek kardeşim var eşim destek olur ama bebek konusunda ikimizde çok tecrubesisiz beler yaşıcaz çok merak ediyorumPeki kızkardeşin falan yok mu yada eşin yardımcı olabilecek mi başlarda biraz zor olabilir iki bebekle beraber en azından ilk iki ayı atlatana kadar sonrası zaten Kolik süreci dünyaya alışma süreci derken biraz düzene oturuyor sonradan insan idare edebilir
Evet kuzum ikizSenin de ikiz miydi canım
Kız kardeşim yok maalesef bir tane benden küçük erkek kardeşim var eşim destek olur ama bebek konusunda ikimizde çok tecrubesisiz beler yaşıcaz çok merak ediyorum
Şarjım 1 çok öpüyorum siziiii yarın yazarım
Kuzum ben kayınvalidemi çok sevmiyorum o aşırı aşırı çocuk düşkünü ama ben o gelsin hiç istemiyorum elimden geldiğince o dönemde de mesafeli kalma taraftarıyım kendi annemde çalışıyor tabi ilk 1 hafta yanımda olurda sonrası nasıl olur bilmiyorum en olmadı annemi akşamları çağırıp 1 2 saat dinlenirim diye düşünüyorum
Yeni gelmedik geri geldik
İçerde bir küçük vampir var emiyorWowkimler gelmiş kimler kız gitme bu kızlar hepsi enerjisi gitmiş
Kızlar hello hepinize, 13+3 dr tahmini kız bebekli göbüşümle tekrar geri geldim
Kızlar hello hepinize, 13+3 dr tahmini kız bebekli göbüşümle tekrar geri geldim
Ya mayalam kız dedi bacak arasıda boş göründü, bu saatten sonra pipi çıkmaz herhaldeMaşallahmaşallah sağlıcakla gelsin prensesimiz
Aşkım bol su içip öne doğru itip kendim çıkarıyorum zorlaGöbeğin çıktı mı canom
Ya mayalam kız dedi bacak arasıda boş göründü, bu saatten sonra pipi çıkmaz herhalde
Aşkım bol su içip öne doğru itip kendim çıkarıyorum zorla
Aşkım bacak arası boş ben kız diyorum ama bu bir tahmin em doğrusu kan sonuçların olacak dedi, oda bir haftaya çıkar ama bencede kızPerinotoloji uzmanı kız demişse kızdır onlar kolay kolay yanılmaz düzse kızdır
Aşkım senin x2 birde 2.hamilelik sende baya belli olur artıkAy benim de bir çıkıyor bir gidiyor dün gittim kendime hamilelikkıyafetler aldım vallahi baktım kıyafetler olmuyor zorla karnımızı çıkaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?