Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Senin de ikiz miydi canım

Kız kardeşim yok maalesef bir tane benden küçük erkek kardeşim var eşim destek olur ama bebek konusunda ikimizde çok tecrubesisiz beler yaşıcaz çok merak ediyorum

Kız kardeşim yok maalesef bir tane benden küçük erkek kardeşim var eşim destek olur ama bebek konusunda ikimizde çok tecrubesisiz beler yaşıcaz çok merak ediyorum

Tecrübe merak etme Allah tarafından yükleniyor ben doğum yaptım hastanede hemşireler yardım ediyordu eve çıkacağımız zaman kara kara düşündüm ben yapabilirmiyim yetişebilir miyim diye kızım bir hafta küvezden kaldı ilk etapta emziremedim pompa yapıyordum hastaneden çıkmadan birkaç gün önce hemşire dedi artık emzir yavaştan alışsın bana gösterdi yanımda durdu bu kız ağlıyor tutmuyor hemen kaldırdı hemşire biberona da alışmıştı mecburen artık sütüm artmış neyse eve geldi dedim ben artık öğretmem lazım gece uykudan kalktı ve direk emzirdim birden tuttu öyle alıştı birde biz bir hafta hastanede kaldık baya alışmıştık o süreçlere gece uyanmalarına vs vallahi sonra çokta güzel baktım Rabbim insana o gücü veriyor

Vallahi ben büyükleri kimseyi istemem etrafımda Allahtan uzaklar ay birde herşeye karışıyorlar insanın bu sefer eli ayağına dolaşıyor tek olsan çokta güzel bakıyorsun zaten bebekler oldu mu artık ona göre düzenin de oluşuyor uyku vakitleri iş dilimlerini ona göre ayarlıyorsun Allah büyüktür inşallah Rabbim verdiyse eğer vardır bir hikmeti Rabbim insana taşıyamayacağı yükü yüklemez

Perinotoloji uzmanı kız demişse kızdır onlar kolay kolay yanılmaz düzse kızdır
Aşkım bacak arası boş ben kız diyorum ama bu bir tahmin em doğrusu kan sonuçların olacak dedi, oda bir haftaya çıkar ama bencede kız eli yüzü düzgün narin yavrum usg resminde erkek gibi değil hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…