Aşkım bacak arası boş ben kız diyorum ama bu bir tahmin em doğrusu kan sonuçların olacak dedi, oda bir haftaya çıkar ama bencede kızeli yüzü düzgün narin yavrum usg resminde erkek gibi değil hiç
Kız, kız dediğin utanır edep yahuOy oy ben onu veren Allaha kurban olurum onun minik totoşunu yerim yerim
Aşkım senin x2 birde 2.hamilelik sende baya belli olur artık
Ay bide gündüzleri düz bildiğin, akşam yemeğinden sonra çıkıyor göbekEşime diyorum karnım çıkmış mı diyor çıkmış nasıl görmüyormusun dedim sanki bu göbek hep varmış gibi geliyor bana
Ay bide gündüzleri düz bildiğin, akşam yemeğinden sonra çıkıyor göbek
Aşkolar cinsiyet öğrenenler daha çok değil görünüyor
İki gün iyiydim bugün dehşet sırt ağrısıyla uyandım, kendim ayağa kalkamadım eşim kaldırdı. Şimdi fizyoterapist arıyorumWowkimler gelmiş kimler kız gitme bu kızlar hepsi enerjisi gitmiş
Günaydın canım kızlarKız, kız dediğin utanır edep yahuhemen bacaklarını kaldırdı yukarıya
Aynı şeyleri düşünüyorum kuzum büyüklere doğar doğmaz mesafemi belli edicem ki çok karışamasınlar en başta kayınvalidem karışmayı çok sever şimdiden diyormuş iki çocuğa nasıl bakıcak artık oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır gider felan diyormuş pardooonn kafayı görüyor musun bende Allah var ne kadar tecrübesiz olsam da içimde hiç korku yok evet başta zorlanırım ama sonra bir düzen oturtucağıma inanıyorum inşallah öyle de olur çok zorlansam da dışarıya asla belli etmicem herkes aç kurt gibi hazırda bekliyor çünküVallahi ben büyükleri kimseyi istemem etrafımda Allahtan uzaklar ay birde herşeye karışıyorlar insanın bu sefer eli ayağına dolaşıyor tek olsan çokta güzel bakıyorsun zaten bebekler oldu mu artık ona göre düzenin de oluşuyor uyku vakitleri iş dilimlerini ona göre ayarlıyorsun Allah büyüktür inşallah Rabbim verdiyse eğer vardır bir hikmeti Rabbim insana taşıyamayacağı yükü yüklemez
Tamam de geç kanka kv hepsi öyle, benimki yatak odasına bebek karyolası alacakmış, banyosunu yaptıracakmış kendi evindeAynı şeyleri düşünüyorum kuzum büyüklere doğar doğmaz mesafemi belli edicem ki çok karışamasınlar en başta kayınvalidem karışmayı çok sever şimdiden diyormuş iki çocuğa nasıl bakıcak artık oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır gider felan diyormuş pardooonn kafayı görüyor musun bende Allah var ne kadar tecrübesiz olsam da içimde hiç korku yok evet başta zorlanırım ama sonra bir düzen oturtucağıma inanıyorum inşallah öyle de olur çok zorlansam da dışarıya asla belli etmicem herkes aç kurt gibi hazırda bekliyor çünkü
He tabi tabi diyip işimize bakıyoruzTamam de geç kanka kv hepsi öyle, benimki yatak odasına bebek karyolası alacakmış, banyosunu yaptıracakmış kendi evinde
Akşam yemeğinden sonra bol suyla göbeğimi atarımBenim de öyle oluyor ondan çözemedim ama baktım ki normal kıyafetlerim olmuyordedim hemen hamiş kıyafeti almanın zamanı geldi ve gittim aldım ay denedim dedim nasıl rahatmış diğer kıyafetler beni artık rahatsız ediyor du vallah
Aynı şeyleri düşünüyorum kuzum büyüklere doğar doğmaz mesafemi belli edicem ki çok karışamasınlar en başta kayınvalidem karışmayı çok sever şimdiden diyormuş iki çocuğa nasıl bakıcak artık oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır gider felan diyormuş pardooonn kafayı görüyor musun bende Allah var ne kadar tecrübesiz olsam da içimde hiç korku yok evet başta zorlanırım ama sonra bir düzen oturtucağıma inanıyorum inşallah öyle de olur çok zorlansam da dışarıya asla belli etmicem herkes aç kurt gibi hazırda bekliyor çünkü
Benimki bomba ya, erkek torun istiyordu, kız olduğunu duyunca kızardı bozardı. “Olsun” falan dedi. Allahın manyağıTamam de geç kanka kv hepsi öyle, benimki yatak odasına bebek karyolası alacakmış, banyosunu yaptıracakmış kendi evinde
Ay gerçekten bunların erkek merakı benimkide öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettireceklerBenimki bomba ya, erkek torun istiyordu, kız olduğunu duyunca kızardı bozardı. “Olsun” falan dedi. Allahın manyağı
Peki hepsinin bu kadar birbirine benzemesiBenimki bomba ya, erkek torun istiyordu, kız olduğunu duyunca kızardı bozardı. “Olsun” falan dedi. Allahın manyağı
Ay gerçekten bunların erkek merakı benimkide öyle, sanki osmanlı soyunu devam ettireceklerbizimki daha kız olduğunu bilmiyor fetal dna sonucu çıkana kadar söylemeyelim dedik kimseye, ama benimki oğluna taptığı için kız olsada belli etmez sever
Peki hepsinin bu kadar birbirine benzemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?